Hond niet lekker in z'n vel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Farina21 (Gast)

Hallo allemaal, Ik heb een Maltezer van 9 jaar. Sinds deze ochtend vertoont hij afwijkend gedrag. Het begon deze ochtend met zenuwachtig rondlopen en schuilen in de de badkamer of in de hoek op de gang. Normaal gesproken is dit een teken dat hij last heeft van zijn buik en gaat dit gepaard met diarree en overgeven. Dit gebeurde echter niet. Buiten liep hij gewoon normaal en ook normaal plassen en poepen. Poep zag er verder ook normaal uit. Tot een uurtje geleden is hij niet meer zenuwachtig aan het rondlopen, maar zit hij op z'n kleed voor zich uit te staren. Hij wilt niet liggen (terwijl hij altijd ligt) en wilt ook niet op de bank (waar hij altijd op wilt). Ik heb overal aan hem gevoeld en het lijkt erop dat hij geen pijn heeft, ik mag overal op drukken. Ook heeft hij geen tekenen van koorts. Hij heeft wel gedronken, maar eet niets. Echter is het laatste niet vreemd, omdat hij vaak pas rond het avondeten begint met eten. De DA zegt even aankijken en anders langskomen.  Kan het zijn dat hij gewoon niet lekker is?

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Een hond laat ongemak/pijn niet snel zien.

Het lijkt er toch op dat je hond ergens last van heeft.

Heb je zijn temperatuur opgenomen. Thermometer iets insmeren met vaseline of bijv. olijfolie. Normale temp bij honden is 38 - 39 graden C.

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Ik zou zeggen bij twijfel ff dierenarts. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Toch vind je het afwijkend gedrag, toch misschien pijn in zijn buik , als het tegen de avond is en het is nog zo, toe ga naar je dierenarts.

Volgende forumvraag: Te goed voor euthanasie.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^