Leren wandelen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Ze is er!! Onze cavalier van 9 weken.. Wat een schatje is het! Knuffelt het liefst de hele dag en lekker gespeeld. Met de kinderen ging het goed, ze vinden het fantastisch en Abby kwam meteen naar ze toe. De kat kijkt zijn ogen uit en vindt het spannend. Blies wat naar haar maar is ook weer erg nieuwsgierig.
De nacht is goed gegaan, op advies vd fokker in de Bench gelegd en niet eruit gehaald vannacht. Ze heeft wel eventjes gepiept (babyfoon aan met camera) maar slaapt nu ook nog lekker. Zo fijn wandelen!
Daar heb ik een vraag over. Het tuigje aan doen gaat prima, lijkt er geen last van te hebben maar ik kan niet echt lopen met haar. Loopt 3 passen voor mijn voeten, struikel er bijna over en wil opgetild worden, alles nog nieuw en spannend snap ik maar hoe leer ik haar meelopen /wandelen?

Volgende forumvraag: Voedingstijden 4x per dag eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^