Voedingstijden 4x per dag eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

Wat zijn jullie voedingstijden bij jullie jonge pup ? 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wij deden rond 7 uur, 12 uur, 5 uur en 10 uur. Maar je moet vooral een beetje naar het ritme van je pup kijken, het kwam hier ook wel voor dat er langer geslapen werd of dat ik zag dat de pup moe was een halfuur voor het eten, dan gaf ik alvast eten of iets later. Beetje puzzelen dus, het is helemaal niet erg als ze niet op precies dezelfde tijdstippen eten.

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

Is 22.00 uur niet erg laat ? Nu slaapt hij de hele nacht door en hoeft dan niet te plassen ofzo . De fokker had ons gezegd dat we drie keer per dag moesten voeren . Maar de dierenarts adviseerde vier keer per dag . Hij krijgt nu om zes uur de laatste voeding . 

Ben een beetje bang dat hij dan in de nacht weer moet plassen . 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Ik gaf mijn pups 3x per dag eten, ik deed dat rond 8 uur, 13 uur en 19 uur. 

 

Maar als het nu goed gaat met je pup zou ik het gewoon laten hoe je het nu doet. Zie geen reden om iets te veranderen als alles gewoon goed gaat 

honden page profiel Anja en Naika, Shiva en FlynnAnja en Naika, Shiva en Flynnbijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Anja en Naika, Shiva en Flynn

Ligt eraan welke leeftijd.

Tot 3 maanden deed ik 8, 13, 18 en 22 uur.

Van 3 tot 6 maanden 8, 14 en 21 uur.

Vanaf 6 maanden 2 x per dag.

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

" Ik gaf mijn pups 3x per dag eten, ik deed dat rond 8 uur, 13 uur en 19 uur. 
 
Maar als het nu goed gaat met je pup zou ik het gewoon laten hoe je het nu doet. Zie geen reden om iets te veranderen als alles gewoon goed gaat  "

 Ik twijfel er ook nog aan of ik het ga aanpassen . Het gaat in principe goed , hij heeft alleen af en toe wat oprispingen . Maar of dat aan die drie keer eten ligt ? ? 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Ik geef 3x per dag 45 gram brokjes,op de zak staat met de kilo's die ze is 130 gram per dag,dit verdeel ik over 3x,7uur,13.30 en 18.30 Ze is 8 weken oud. 

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

" Ik geef 3x per dag 45 gram brokjes,op de zak staat met de kilo's die ze is 130 gram per dag,dit verdeel ik over 3x,7uur,13.30 en 18.30 Ze is 8 weken oud.  "

 Oké, dus ik ben niet de enige die drie keer per dag eten geeft . Onze zeno is nu 9 1/2 week . Ik dacht dat ik iets verkeerd deed . Zeker toen de dierenarts ook vier keer adviseerde. 

Fijn om te weten . 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Is 22.00 uur niet erg laat ? Nu slaapt hij de hele nacht door en hoeft dan niet te plassen ofzo . De fokker had ons gezegd dat we drie keer per dag moesten voeren . Maar de dierenarts adviseerde vier keer per dag . Hij krijgt nu om zes uur de laatste voeding . 
Ben een beetje bang dat hij dan in de nacht weer moet plassen .  "

3 keer is niet erg hoor als je hondje het er goed op doet! Mijne gingen allebei gal spugen als ze te lang geen eten kregen, vandaar om kwart voor 10 laatste plasje en dan nog eten. Anders zat er te lang tussen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het voor elke pup en baasje zo werkt!

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

"  Oké, dus ik ben niet de enige die drie keer per dag eten geeft . Onze zeno is nu 9 1/2 week . Ik dacht dat ik iets verkeerd deed . Zeker toen de dierenarts ook vier keer adviseerde. 
Fijn om te weten .  "

 Mijn dierenarts adviseerde 3x per dag,ligt denk ik gewoon aan de dierenarts, ook op de zak staat 3x,daar houd ik me gewoon aan en het gaat prima,hij adviseerde me wel om me aan de hoeveelheden te houden, te veel zou niet goed voor haar organisme zijn volgens hem.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^