aaien

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Roos (Gast)

Hallo lieve hondenbezitters, ik heb een hond en ik vroeg me af waar hij nou het liefst geaait wil worden, ik weet dat hij het plekje bij de staart en op zij kop heel lekker vindt. Maar als ik hem op zijn buik aai gaat hij met zijn poot op mijn arm/been. Hij lijkt het toch lekker te vinden, maar aan de andere kant ook weer niet. Ik vroeg mij af of dit een soort teken is dat hij het lekker vindt, of dat ik juist op moet houden. Hebben meer mensen dit? Ik ben erg benieuwd.  Groetjes Roos

honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik.

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

Hallo,  

 

Dat verschilt per hond en per mens. 

Bij mijn hond mag ik bij wijze van, hem  wurgen van de knuffels, meneer stopt zelfs zijn onder mijn arm als ik op de grond zit. 

 

Terwijl vreemde hem de eerste keer alleen op zijn borst en onder zijn kin mogen aaien anders vlucht ie weg.

Mijn vriend mag wel meer dan een vreemde zoals op zijn buik en rug aaien. Maar echt knuffelen zoals ik doe mag hij niet van balou. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb een ibbelaar erbij gekregen, Ogin, die wil heel graag op haar wangen geibbeld worden, ze komt er om vragen, kop op schoot, smekende ogen, en dan de wangen aanbieden, ze vind dat heerlijk, ze is geen dwingerland als het klaar is voor mij....klaar, gaat ze liggen, maar o wat een kroelkip.....Bams is een hond die wil hardhandig geibbeld worden, een flinke schrobbering over haar hele lichaam, dan kronkelt ze alle kanten op, en waar wil ik geibbeld worden ? ......zat plekjes ....zo is hetbij iedereen anders.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Wat eerdere reacties ook zeiden totaal verschillend.

Ik heb slijmballen, hup op schoot en knuffel me dood alsjeblieft. 

 

Ayla houd van oortjes wriemelen en Chewy heeft liever dat je van zijn oren afblijft. 

 

Chewy wordt liever gekrabbelt dan geaaid en Ayla wordt liever zachtjes gekriebelt. 

 

Gewoon uitgaan van wat jij denkt dat jou hond fijn vind. 

 

Heerlijk die vrijerijen 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Java trappelt met haar pootje als je aan dr buikje kriebelt. Precies bij het einde van de ribben. Wij noemen dat de motor starten :').

 

Volgens mij is dat een reflex, maar vinden ze het dus wel lekker. Java blijft in ieder geval gewoon liggen als ik daar kriebel. Met de nodige genotskreuntjes.

 

Die poot op je arm hoeft niet te betekenen dat je hond het niet wilt, ik denk zelfs dat het eerder een teken is dat je nou precies het juiste plekje hebt gevonden.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Hier een filmpje of je hond überhaupt geaaid wil worden

 

https://www.youtube.com/watch?v=-cGDYI-s-cQ

 

 

 

 

 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Mijn hond deed dat ook altijd (poot op mijn arm leggen wanneer ik zijn borst/buik kriebelde), hij vond dat geweldig want als ik stopte ging hij met z'n snuit duwen en vragen om meer  Hierdoor denk ik dat dit bij jou ook het geval is en jouw hond het dus eigenlijk geweldig vind!

 

(Goed filmpje hierboven! )

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

Ik denk (weet het dus niet zeker) dat je hem dan bij een zenuw kriebelt. Dat vinden ze heel lekker maar ergens kietelt het ook heel erg. Het kan natuurlijk geen kwaad als je hem daar aait. Zoals hier idd boven staat verscheelt hey heel erg per hond wat ze lekker vinden! Gewoon doen wat jij denkt dat je hondje lekker vind! Massages vinden ze ook super lekker!! 

Hier heb je een linkje, hoop dat je er iets aan hebt!!

http://www.doggo.nl/artikelen/alternatieven/hondenmassage.php

Volgende forumvraag: Vissers.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^