Wat te doen..even met m'n handen in het haar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

tja, door die 600 euro te vragen lokt ze wel alleen kopers die echt geïnteresseerd zijn natuurlijk. Die er iets voor over hebben.

Voor niks weg geven zou zeker geen optie zijn via marktplaats.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" tja, door die 600 euro te vragen lokt ze wel alleen kopers die echt geïnteresseerd zijn natuurlijk. Die er iets voor over hebben.
Voor niks weg geven zou zeker geen optie zijn via marktplaats. "

 mee eens.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Twee drie dagen in huis, terug naar degene wie dit pupje gefokt heeft, CC heeft aangegeven dat ouders getest zijn, en dan verkopen via marktplaats, is dat logisch ? Nee toch.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Twee drie dagen in huis, terug naar degene wie dit pupje gefokt heeft, CC heeft aangegeven dat ouders getest zijn, en dan verkopen via marktplaats, is dat logisch ? Nee toch. "

 Zeggen kan je wat je wil, Willemijn.

We weten niet of dit de waarheid is.

We weten ook niet van welk soort fokker ie komt....

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Het was een zeer onhandige keuze geweest om voor een pup te gaan, maar goed die keuze is nou eenmaal gemaakt en niet meer terug te draaien. Iedereen maakt wel eens een verkeerde keuze, de ene keer met grotere gevolgen dan een andere keer.

 

Maar je durft eerlijk te zijn naar jezelf en ook vooral voor je pup. En ja het opvoeden van een pup is heel zwaar, wat ik hier vaak lees. Ik heb zelf nooit een pup gehad, maar moet er ook niet een denken!

Je moeder is nu ook nog eens zeer ziek geworden en komt er nog meer druk en stress op jullie gezin. Dit is een situatie die je van te voren niet ingeschat had. En je twijfelde al of je een juiste keuze had gemaakt. Het is niet eerlijk tegenover je pup om nu meteen in het diepte te worden gegooid om ineens zoveel uren thuis te moet verblijven.

 

Ik vind het een verstandige keuze om je pup te herplaatsen! Doe dit alsjeblieft niet bij de eerste die zich aanmeld omdat je nou eenmaal van je pup af moet. Maar kijk goed! Heel veel sterkte met je moeder!

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"  dat ben ik helemaal met je eens. Dat is ook de rede dat we nu niet direct naar Zeist rijden. heb een pup van 12 weken, kan er nu geen boxer bij hebben, hoe jammer ik het ook voor dit pupje vind... niks voor jpu, speelkameraad voor Sunny?  "

 Het gaat nu net goed maar je wil niet weten hoe het hier is geweest. Ik kan hier niet eens een tamme vlieg bij hebben laat staan een Boxer pup

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

"  Het gaat nu net goed maar je wil niet weten hoe het hier is geweest. Ik kan hier niet eens een tamme vlieg bij hebben laat staan een Boxer pup "

 Een tamme vlieg...LOL. Ik snap het... Ging dus ook niet erg lekker daar bij jou. Maar gelukkig nu goed, dus je hebt het ergste gehad, begrijp ik?

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

"  Het gaat nu net goed maar je wil niet weten hoe het hier is geweest. Ik kan hier niet eens een tamme vlieg bij hebben laat staan een Boxer pup "

 Een tamme vlieg...LOL. Ik snap het... Ging dus ook niet erg lekker daar bij jou. Maar gelukkig nu goed, dus je hebt het ergste gehad, begrijp ik?

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

De advertentie op Marktplaats is verwijderd. Laten we hopen dat ze een baasje heeft gevonden.

 

Iemand die wel voldoende liefde heeft voor de pup om er onvoorwaardelijk voor te gaan.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"  Een tamme vlieg...LOL. Ik snap het... Ging dus ook niet erg lekker daar bij jou. Maar gelukkig nu goed, dus je hebt het ergste gehad, begrijp ik? "

 Ja, het is een lief beest. Dat kon je al die tijd wel zien maar ze kon bij het minste geringste zo compleet door het lint gaan. Rood doorlopen ogen hangend in de lijn op 1.5m hoogte, niet meer te bereiken op zo'n moment.

Maar het ergste was het piepen. Het leek na de sterilisatie voorbij maar kwam weer terug. Zelfs als ze haar kong lag te verorberen ging dat gepaard met piepen. Dat is haar manier van zich uiten maar daar word je gek van als je dat heel de dag bij je hebt. Je zag dat alles voor haar zo heftig was dat ze zichzelf niet in de hand had.

Maarja, ze is nu 2.5jaar en we zijn er doorheen gekomen.

Lien (Gast)

Hier ook iemand die helemaal snapt wat je bedoelt. Ook wij stonden er helemaal achter ( ik en 4 kinderen). Man vond het prima, maar wilde niet de lasten, uitlaten ed.... ik kende mezelf niet meer 1 week nadat we de pup hadden. Ik liep alleen maar te huilen. Waar was ik aan begonnen...ik wilde het allemaal zo goed doen dat ik zo gefocussed op de pup was, of hij signalen gaf om te poepen, plassen ed.. ik viel er echt paar kilo van af. Toch gaat het echt beter. Ik ben na 3 maanden weer gaan werken (nieuwe baan). Mijn moeder is er dan. Onze 'pup' is nu 6 maanden en je kunt het echt niet meer vergelijken toen ie zo klein was. Ik kwam erachter dat ik gewoon geen puppenmens ben. Ik kan m echt niet meer missen nu!!! Het komt echt goed!!!

Lien (Gast)

och, zie dat ze m al niet meer heeft..????

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier ook iemand die helemaal snapt wat je bedoelt. Ook wij stonden er helemaal achter ( ik en 4 kinderen). Man vond het prima, maar wilde niet de lasten, uitlaten ed.... ik kende mezelf niet meer 1 week nadat we de pup hadden. Ik liep alleen maar te huilen. Waar was ik aan begonnen...ik wilde het allemaal zo goed doen dat ik zo gefocussed op de pup was, of hij signalen gaf om te poepen, plassen ed.. ik viel er echt paar kilo van af. Toch gaat het echt beter. Ik ben na 3 maanden weer gaan werken (nieuwe baan). Mijn moeder is er dan. Onze 'pup' is nu 6 maanden en je kunt het echt niet meer vergelijken toen ie zo klein was. Ik kwam erachter dat ik gewoon geen puppenmens ben. Ik kan m echt niet meer missen nu!!! Het komt echt goed!!! "

 Geweldig dat je doorgezet hebt, nu nog een handenbinder en een bengeltje, maar wacht maar als die volwassen is, een vriend voor het leven, en wie weet gaat je man er ook nog eens voor...  

kyra (Gast)

Heb ik ook gehad met onze pup; je wilt t zo goed doen maar ondertussen eiste onze dochter ook haar aandacht op.... geen momentje rust???? Maar je pup leert elke dag en je zult merken dat t over een paar weken al een stuk beter gaat. Jullie moeten grwoon wennen aan de nieuwe huisgenoot! Moesten wij ook: het is helemaal goed gekomen. Echt genieten nu! Komt helemaal goed dat weet ik zeker!

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Pfff...er moet toch écht eens een topic komen waar mensen wél superblij zijn met hun pup. 
Ik vraag me af of ik daarmee alleen was.....(buiten dat andere ene lid  dan ) "

 Ik ja! Ik ben met al mijn pups nog blij geweest. Ff doorzetten en ze waren binnen een week tot 10 dagen zindelijk. Gelukkig nooit iets gesloopt, behalve de tuin ;-) 

Luisteren? Ja hoor, als het hen uitkomt luisteren ze direct! Grapje. Maar Wammes kan nogal onbenullig doen en is regelmatig oostindisch doof. Ik moet er altijd zo om lachen. Heerlijk...zowel pups als volwassen honden 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  Ik heb idd de speelhoek van m'n dochter afgeschermd met een hekje zodat ze daar rustig kan spelen en als ik ga koken gaat de pup met mij mee naar de keuken waar ook een traphekje is zodat m'n dochter gewoon de hele woonkamer heeft. De pup heeft ook een bench waar ze in de avond prima in slaapt maar overdag wil ze er nog niet veel van weten. Ze krijgt dr eten erin en ook wat lekkers en breng dr elke keer als ze in slaapt valt erin maar dan komt ze er net zo hard weer uit. 
Ik woon in Zeist, vlakbij utrecht. Ik weet dat boxers idd veel energie hebben maar ze zijn ook super slim en ze kan nu al zitten op commando en doet zo goed als al haar behoeftes buiten. Het ligt ook totaal niet aan de pup, ze is niet vervelend oid maar tis gewoon echt mijn gevoel, het moeten delen van aandacht tussen die 2 en dan ook nog denken aan mezelf etc wat, hoe stom ook want ik weet dat ik dat had kunnen weten, mij gewoon heel erg overvalt  "

 Ik weet dat TS weg is en DE PUP ook. Vanaf OP stoor ik me er al aan dat het steeds DE PUP is. Of was dat de naam van deze boxer? 

Je leest in de OP al dat de pup weg moet. Typisch weer zo'n geval die verwacht dat een van ons de pup wel wil of dat we er in ieder geval alle begrip voor hebben dat ze gewoon niet heeft nagedacht. Sorry hoor, maar sommige mensen hebben geen hersens of gebruiken geen hersens. Bah! 

 

Ik ben boos, ik kom deze week nl ook allemaal topics op social media tegen van adoptiehonden die in het asiel gedumpt zijn. Wanneer leren mensen nu eens om na te denken. Is toch vreselijk sneu als een hond hier naartoe gevlogen wordt en een nieuw baasje krijgt om vervolgens na een paar dagen tot weken naar het asiel te worden gebracht. (Ja, ik weet dat een GOEDE stichting helpt met herplaatsen, maar in een asiel plaatsen gaat nu eenmaal sneller. )

Jacky Mervel (Gast)

Zo snel mogelijk een andere goeie baas zoeken voor deze pup.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Zo snel mogelijk een andere goeie baas zoeken voor deze pup. "

 Zei je " een andere goeie baas " ?

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ja, 1 woordje teveel

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ja, het is wel heel erg van haar moeder natuurlijk, dat zij ziek is geworden.

Maar uit de openingspost bleek al wel dat het pupje het veld moest ruimen.

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

De pup had volgens mij nog niet eens een naam, ik heb geen naam voorbij zien komen. Jullie? Of heette ze misschien "de pup". Arm beestje, wat vreselijk om dit mee te moeten maken. Ik heb toch meer te doen met de pup dan met de moeder. Voor haar is er zorg, zij kan weer opknappen. Maar de hond staat letterlijk in de kou en wordt ijskoud gedumpt door die tr.t.

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Ik vind het verhaal ook werkelijk niet te geloven... 

 

 

Ja, een pup is af en toe zwaar, vermoeiend, vervelend, druk, bijterig etc etc.. MAAR ik neem aan dat je dat beseft voor de pup in huis is... 

 

Ik heb 1 pup opgevoed en ja ik vond het af en toe zeker zwaar! Ik heb ook altijd geroepen, voor mij nooooit meer een pup 

 

 

Nu wonen hier 2 herplaaterser, 1 waar ze vanaf moesten omdat het toch wel veel werk was een labrador  en de ander had wat andere redenen.. 

Desalniettemin, wat ben ik blij met mijn tweedehandsjes en mogen ze hier in hun gouden mandje (of de bank, ik zit wel op de grond ) oud worden en genieten! 

Dus ja, het leven van een herplaatser kan zeker mooier worden dan het was, dat gun ik deze pup ook van harte! 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

 Haha of de klemtoon anders... 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

"  Haha of de klemtoon anders...  "

 Yep, of een komma ertussen

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" De pup had volgens mij nog niet eens een naam, ik heb geen naam voorbij zien komen. Jullie? Of heette ze misschien "de pup". Arm beestje, wat vreselijk om dit mee te moeten maken. Ik heb toch meer te doen met de pup dan met de moeder. Voor haar is er zorg, zij kan weer opknappen. Maar de hond staat letterlijk in de kou en wordt ijskoud gedumpt door die tr.t. "

Sorry, maar dit vind ik ook een harteloze reactie. 

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Ik vind het verhaal ook werkelijk niet te geloven... 
 
 
Ja, een pup is af en toe zwaar, vermoeiend, vervelend, druk, bijterig etc etc.. MAAR ik neem aan dat je dat beseft voor de pup in huis is... 
 
Ik heb 1 pup opgevoed en ja ik vond het af en toe zeker zwaar! Ik heb ook altijd geroepen, voor mij nooooit meer een pup 
 
 
Nu wonen hier 2 herplaaterser, 1 waar ze vanaf moesten omdat het toch wel veel werk was een labrador  en de ander had wat andere redenen.. 
Desalniettemin, wat ben ik blij met mijn tweedehandsjes en mogen ze hier in hun gouden mandje (of de bank, ik zit wel op de grond ) oud worden en genieten! 
Dus ja, het leven van een herplaatser kan zeker mooier worden dan het was, dat gun ik deze pup ook van harte!  "

 ik heb nooit kunnen vermoeden hoe zwaar het was met een boxerpup en kleine kinderen. Had me daar echt op verkeken.Gelukkig had ik een partner. 

Ik heb nu een havanezerpup en kan nu zeggen, dat is veel relaxter dan een boxer. Dus ik begrijp best dat het haar zwaar viel. 

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

" Sorry, maar dit vind ik ook een harteloze reactie.  "

 Ik heb geen enkel begrip voor de houding en de acties van de (inmiddels verwijderde) topic starter.

 

En hoe triest het ook is voor haar moeder, zij krijgt alle kansen. Zelf heb ik vorig jaar een gescheurde kransslagader, hartinfarct en meerdere hartstilstanden gehad, ook ik kreeg alle kansen.

 

Dat kun je niet zeggen van de boxer pup die op Marktplaats gedumpt is en nog maar af moet wachten hoe haar verdere leven zal verlopen en of ze nu wél bij een goede baas terecht mag komen.

 

Ook ten op zichte van mijn eigen situatie heb ik meer met de hond te doen dan met mezelf. Honden worden te makkelijk weggedaan als het even lastig wordt. Hoe de impact voor hen is en welk leven ze tegemoet treden daar wordt niet over nagedacht. Ik vind dat heel erg, een hond heeft ook gevoel.

 

Dus harteloos? Nee, ik ben heel veel maar zeker niet harteloos.

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

"  ik heb nooit kunnen vermoeden hoe zwaar het was met een boxerpup en kleine kinderen. Had me daar echt op verkeken.Gelukkig had ik een partner. 
Ik heb nu een havanezerpup en kan nu zeggen, dat is veel relaxter dan een boxer. Dus ik begrijp best dat het haar zwaar viel.  "

 Ik had een pup, rottweiler x bordeauxdog en 2 kinderen (destijds 2 & 3 jaar).

 

Ik besef echt als geen ander hoe zwaar het soms is hoor, echt! Maar er is werkelijk geen haar op mijn hoofd geweest die heeft gedacht, hup de pup maar weg! Nooit, ook niet toen de pup ouder werd en er duidelijke problemen kwamen. 

Te lang om nu helemaal duidelijk uit te leggen, maar de afloop was helaas dat we er met 19 maanden achter kwamen dat hij een hersentumor had! 

 

Er kunnen altijd redenen zijn waarom je een hond wilt/moet herplaatsen en ik ben daar ook echt niet op tegen, zeker als het de hond ten goede komt, maar om na 1 dag te zeggen dat je een pup te zwaar vindt... Tja, dat gaat er bij mij niet in!! 

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

"  Ik had een pup, rottweiler x bordeauxdog en 2 kinderen (destijds 2 & 3 jaar).
 
Ik besef echt als geen ander hoe zwaar het soms is hoor, echt! Maar er is werkelijk geen haar op mijn hoofd geweest die heeft gedacht, hup de pup maar weg! Nooit, ook niet toen de pup ouder werd en er duidelijke problemen kwamen. 
Te lang om nu helemaal duidelijk uit te leggen, maar de afloop was helaas dat we er met 19 maanden achter kwamen dat hij een hersentumor had! 
 
Er kunnen altijd redenen zijn waarom je een hond wilt/moet herplaatsen en ik ben daar ook echt niet op tegen, zeker als het de hond ten goede komt, maar om na 1 dag te zeggen dat je een pup te zwaar vindt... Tja, dat gaat er bij mij niet in!!  "

 ik zou een dier ook niet zo wegdoen, maar ieder mens is anders en maakt andere keuzes. sommigen zijn beter bestand tegen stress dan anderen. Maar dat wij dingen niet helemaal begrijpen, of anders zouden doen, maakt het niet per definitie fout. De kans is groot dat het beestje op een beter adres komt, denk ik. 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

"  ik zou een dier ook niet zo wegdoen, maar ieder mens is anders en maakt andere keuzes. sommigen zijn beter bestand tegen stress dan anderen. Maar dat wij dingen niet helemaal begrijpen, of anders zouden doen, maakt het niet per definitie fout. De kans is groot dat het beestje op een beter adres komt, denk ik.  "

 Dat laatste is het enige dat ik hoop

pagina 4 van 5 12 3 45
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^