seraquin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel renarena

hallo, 

heeft er iemand ervaring met het middel seraquin voor honden????

alvast bedankt!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb het niet gebruikt, het is voor kraakbeen, heb er wel goede resultaten van gehoord, probeer het eens een maand, zie je dat je hond soepeltjes opstaat, loopt, probeer het een maand........vertel eens, hoe oud is je hond en wat zijn de problemen bij je hond.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

Wij hebben het een tijdje gebruikt voor onze hond met artrose, ik moet eerlijk zeggen dat ik betere resultaten zie op een "gewoon" glucosamine/chondroitine supplement. Maar dat betekend natuurlijk niet dat het voor jouw hond niets hoeft te doen. Wij gebruiken nu deze en daar doet onze hond het goed op. Yooop van hier op het forum hier geeft gewoon losse kurkuma aan haar hond dacht ik, daar zou je ook eens naar kunnen kijken. Hier en hier staat daar meer over. 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Ik heb dat gegeven en had er goede resultaten mee. Nu geef ik van de kruidvat, bevat hetzelfde (buiten dan de toegevoegde smaak) en is stukken goedkoper en het belangrijkste is dat het resultaat bij mijn hond hetzelfde is dan met de seraquin.

honden page profiel renarena

Onze Brutus,een shitzu van bijna 11 in januari heeft versleten knieën en ellebogen,merk dat als hij net gelegen heeft dat hij opstartproblemen heeft en heb pijnstillers gehad om daar als onderhoudskuur mee te starten,rymadyl,maar seraquin is homeopatisch en is misschien toch beter als die medicijnen,kreeg de tip en dacht vraag het is op dit forum.

Volgende forumvraag: sabbelen op andere hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^