Iemand bekend met Dierenpension Beukenhove?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Hoi allemaal!

 

Even een vraagje.. ik woon nog thuis (nog steeeeeeeeds, huis is nog niet af!) en mijn ouders gaan in januari 3 weken op vakantie. Bo kan een hele dag alleen thuis zijn alleen Yunah niet. Haar max ligt op zo'n 6 uur. Helaas zijn mijn werkdagen met reistijd erbij iets langer  Het gaat wel gelukkig om "maar" 2 dagen. Ik werk 2 dagen per week thuis en ik ga nog 1 dag per week vrij nemen. 

Ik ben dus alvast op zoek gegaan naar een dierenpension in Almere (waar in woon), in Utrecht (waar ik werk) of ergens daar tussenin redelijk langs de snelweg. Omdat ik gewoon de a27 af rij kwam ik al snel Dierenpension Beukenhove in Groenekan tegen. 

 

Op internet heb ik alleen maar positieve reacties kunnen vinden en tot nu toe heb ik ook snel en goed met de eigenaresse (denk ik) gesproken via de mail. Ik ga binnenkort even langs om te zien hoe het er daar aan toe gaat. 

 

Maar omdat meer mensen nu eenmaal meer weten dan ik in mijn eentje vroeg ik mij af of er misschien mensen zijn die ervaring hebben met Beukenhove? Het gaat om dagopvang in ons geval maar alle ervaringen zijn welkom! 

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

Waarschijnlijk gaat ze op die 2 dagen pension veel meer stress hebben dan samen met je andere hond thuis blijven.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

" Waarschijnlijk gaat ze op die 2 dagen pension veel meer stress hebben dan samen met je andere hond thuis blijven. "

 

Dat weet ik nog zo net niet maar ik voel er niet zoveel voor om thuis te komen dat of het hele huis overhoop ligt óf dat ze in huis heeft lopen poepen of plassen. Want ze kan geen 9 uur alleen zijn. Bo past zich heel makkelijk aan en Yunah vind alles best zolang Bo in de buurt is. Ik voorzie geen problemen als ik eerlijk ben. 

 

Ter informatie: nu mijn ouders niet op vakantie zijn, zijn ze ook nooit zo lang alleen thuis. We hebben het zo kunnen regelen dat er eigenlijk altijd iemand thuis (aan het werk) is. Uitstapjes naar de stad, dokter, etc uitgesloten natuurlijk maar geen hele dagen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^