Bench verkleinen of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Worden ze sneller zindelijk als je de bench verkleind?  Bruce wel, die pieste in de bench met meer ruimte, met kleinere ruimte niet. Maar toen was hij ook maar een week of 8

Aan de andere kant, worden  ze niet pas zindelijk nachts, als de blaas er aan toe is?

wat een vragen hè! Maar voorheen volgde ik de boekjes, met meer ervaring volg ik ook meer mij  gevoel. En jullie ervaringen maken het makkelijker een keus te maken.

 

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Ik heb de bench nooit verkleint .

En hebben eigenlijk nooit iets in de bench gedaan of moesten echt hele hoge nood hebben  maar dat gebeurt nu ook nog wel eens .

En zijn nu 21 maanden en 6 maanden 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik heb alleen 's nachts enkele weken de bench gebruikt, verder helemaal niet.

De bench naast het bed.

De eerste nachten zette ik de wekker, om er uit te gaan.

En volgens mij na een weekje geloof ik, begon Black 's nachts te piepen als ie eruit moest, hoefde ik de wekker niet meer te zetten.

En na zo'n 3 weken sliep hij gewoon de hele nacht door.

En overdag liep hij gewoon los, hielden we hem in de gaten en elke keer naar buiten als we dachten dat hij wel zou gaan plassen.

Met Freggle ook zo gedaan.

 

honden page profiel KickyKicky

honden foto van Kicky

Hier de bench nooit verkleind. Gewoon consequent gebleven, bench naast het bed en zodra ik gerommel hoorde gewoon naar buiten en weer terug in bed verder slapen.Overdag zit ze er nooit in. ging er gewoon om het anderhalf uur uit, heel langzaam uitbreiden.Nu met 5 maand kan ze het ongeveer 3-4 uur ophouden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nee niet doen, de bench moet toch een prettig onderkomen zijn zo dat de hond zich kan verplaatsen, zorg ervoor dat het niet nodig is dat de hond plast of poept in de bench....snachts even uitlaten, en ook op de dag als het nodig is de bench, voldoende uitlaten, beter is een ruimte geven voor op de dag waar de hond wat meer vrijheid heeft, en zich mooi kan verplaatsen.......sloopvrij, en na het uitlaten een goed bot erbij....en snachts in de bench waar je zelf bij blijft of naast je bed, dat is maar voor even, ze zijn snel aan je gewend, en hopelijk is de bench dan niet meer nodig, en anders als het een fijn plekje is, op een gegeven moment deurtje open laten zodat de hond de keuze heeft.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Ik zou hem pas verkleinen als je pup inderdaad in de bench gaat plassen anders

dus eerst even aankijken wat hij gaat doen

 

Wij hebben het niet gedaan

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^