Trimmen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Gerrit Wensink (Gast)

Ik ben de trotse eigenaar van een super lieve 1jarige jonge Zwitserse herder. Ik wil zijn vacht super mooi houden en lees zoveel mogelijk hoe ik dat het beste kan doen. Inmiddels ben ik wat borstels en kammen  rijker en heb ik ook hier en daar van eigenaren gehoord hoe zij het aanpakken. Maar ik wil het graag een keer door een trimsalon goed laten doen omdat ik af en toe shows loop met haar. Kent iemand een trimsalon in de buurt van Rijssen/Enter/Wierden of ergens in Twente. 

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

Ik ga met mijn hond naar Trimsalon Poppy in Almelo. Ik ben erg tevreden over hoe ze met mijn hond met rugzak omgaat en hoe ze hem trimt. Mijn Golden is ook eens door haar gedaan (hou haar meestal zelf bij). Ook prima.

Kijk maar eens op www.trimsalonpoppy.nl 

Je kunt altijd eens bellen om te overleggen wat je wilt.

Gerrit Wensink (Gast)

Tukker bedankt ik ga contact opnemen.

Trimmer (Gast)

Witte herder, mooie honden!

Grootste valkuil bij de witjes is de enorme rui. Baasjes zijn dan vaak geneigd (extreem) veel te gaan borstelen, want ja er ligt overal haar in huis. Doe dat niet, echt je beschadigt echt de vacht er mee.

Beter kan je hem in de rui 1 (of 2, of 3...) keer naar de trimmer brengen die op de niet-invasieve manier ontwolt (was/blaas methode). Daarmee wordt alleen het loszittende haar weg gehaald. maar zoals we weten duurt de rui een week of 4-6, waardoor de rui niet in 1x over is als je hem op week 3 naar de trimmer brengt (het brengt wel een hoop 'verlichting' qua haren in huis).

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik ken een leuke, aardige maar vooral ook een goede trimster  in Twello. Is misschien een beetje uit de richting, maar ze is echt goed en heeft ook veel kennis van rassen en vachten. 

 

Ik ken haar van mijn twee jarige stage van mijn trim opleiding, ze was mijn stage begeleider. 

 

http://www.trimsalonilse.nl/wie-ben-ik.html

honden page profiel Liesbeth, Diva &JaimyLiesbeth, Diva &Jaimy

honden foto van Liesbeth, Diva &Jaimy

De beste trimster als het om de Zwitserse Witte herder gaat is Monique van trimsalon Thús in Gorredijk. Moet je er wel een dagje Friesland van maken, maar ze heeft veel die een eind rijden! Zeker de moeite waard!

Volgende forumvraag: Tick clip
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^