Iemand ervaring met Dierenpension Naarden / Pocahondas?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KaatKaat

honden foto van Kaat

Sinds ik er alleen voorsta en niet altijd oppas kan vinden voor mijn hond, overweeg om haar een weekend te laten verblijven in een pension. Een kennis attendeerde me op dierenpension Naarden, dat nu Pocahondas heet.

Ik ben altijd een beetje anti geweest, omdat ik het gevoel had dat ze daar nooit genoeg aandacht zou krijgen. En de angst dat ze misschien met vlooien terugkomt. Ik hoor ook wel goede ervaringen, maar helaas ook slechte.

Ik ben heel benieuwd naar ervaringen van mensen hier. Over een pension en het liefst specifiek dit pension.

Groetjes en bedankt!

honden page profiel Fabienne & Joy Fabienne & Joy

honden foto van Fabienne & Joy

Ik heb geen persoonlijke ervaring met dierenpension Naarden, ik heb wel verhalen gehoord maar die plaats ik liever niet omdat ik het dus zelf niet gezien heb. Echter heb ik wel ervaring met dierenhotel 't Gooi en dat zit er vlakbij (Eemnes) dus mocht je bereid zijn een stukje verder te rijden zal ik zeker eens daar langsgaan. Ik heb er zelf 3 x stage gelopen en werk er nu af en toe maar als ik het vergelijk met andere pensions waar ik stage liep is dit echt een van de beste en vooral schoonste pensions die je zult vinden. De honden zitten vaak de eerste dagen nog alleen en daarna word er gekeken of er een match gemaakt kan worden met een andere pensionhond zodat ze samen in een kennel kunnen. De honden gaan toch wel ongeveer 10 x per dag naar buiten voor minimaal 20 minuten. Als je verder nog vragen hebt mag je me altijd een privéberichtje sturen!

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik heb alleen ervaring met een pension, niet specifiek dat pension. 

 

Aiden is bij 2 verschillende pensions geweest. De ene kon mij alleen vertellen dat hij het leuk had gehad, de ander kon mij precies zijn streken vertellen en je kon merken dat ze aandacht voor hem hadden. 

Dat is dus ook zijn vaste stekkie als mijn ouders niet kunnen oppassen. Ik merk dat ze aandacht voor hem hebben, omdat ze kunnen vertellen hoe hij is, maar ook aan de reactie van mijn hond. Hij komt altijd heel blij zijn kennel uit hollen en slaapt de volgende dag nog bij van al zijn avonturen.

Irene (Gast)

Ben je zelf al eens wezen kijken?
Persoonlijk vind ik het niet veel soeps.

Cooper (Gast)

Onze ervaring met dierenpension Pocahondas is negatief. Op de site staat halen tot 18.00 en in overleg later. Wij heb en onze honden daar ondergebracht en hebben overleg gehad over de ophaal tijd. De honden konden niet tot 18.00 gehaald worden zoals op de site staat maar tot 16.00, in overleg om 19.00 halen was al helemaal geen optie. Wij moeten dus noodgedwongen voor onze honden een extra nacht afnemen. Tijdens het kennismaken is er een prijs afgesproken en bij het brengen was de prijs verhoogt zonder dit te melden of uitleg te geven waarom. Helaas zagen wij dit pas toen we weer thuis waren op de bon staan. Bij het brengen mochten we niet zien waar de honden naartoe gingen en waren er te weinig dagen ingeboekt. Het lijkt erop dat er een gebrek aan onderlinge communicatie is. Pocahondas heeft ons in het kennismakingsgesprek en bij het brengen van de honden niet gemeld dat een eigen mand of deken op eigen risico is of dat ze manden ter beschikking stellen voor de honden, u snapt wij hebben de honden een eigen deken meegeven. Na onze vakantie kwamen wij de honden weer halen. Ze wisten niet waar de honden waren en er werd in meerder gebouwen gezocht. Uiteindelijk heb ik de honden zelf gevonden in en naar onze mening klein onfris hok. Van 1 hond (pup) kreeg ik de helft van het voer wat ik mee had geven weer terug. Ze had geen eetlust kregen we te horen. Ze hebben ons daar niet van op de hoogte gesteld of haar ander voer gegeven. De deken die ik mee had geven was spoorloos. Wij kregen de mededeling; eigen deken mee is op eigen risico. Pocahondas had ons de klant dit vooraf moeten melden. Ook hadden ze ons op de hoogte moeten stellen dat de pup niet eet. En de prijs ... Tja dat is natuurlijk ook zeer vreemd dat die ineens zonder overleg omhoog is gegaan en de afhaal tijd is anders dan op de site staat vermeld. Kortom wij zijn met een zeer naar en ontevreden gevoel hier vertrokken. Wij raden dierenpension Pocahondas niet aan.

honden page profiel Sasja90Sasja90

Hallo, ik heb daar gesolliciteerd en ben een dag meegelopen. Nou ik zou persoonlijk mijn hond daar nooit naar toe brengen. Wat een hel dag was dat voor mij. Wat een oude en vieze meuk.

 

De honden worden aan de lijn naar een veldje gebracht waar de honden maar 5 minuten zitten. Er zijn drie veldjes, ik moest toen continue heen en weer lopen om honden naar de veldjes te brengen en weer terug te brengen zodat de honden daar een paar minuten rond lopen. De honden lopen ook niet gezellig in groepen bij elkaar. Alleen de honden die samen zitten in een kennel. Ik zie dan toch veel liever een grote speelweide waar alle honden 20 minuten rond lopen onder toezicht.

 

 Ik vond voor de kleine hondjes de kennels behoorlijk klein. Drie hondjes werden geplaatst in een piepklein hokje. Ze liepen ook op een soort van verhoogde vloer dat bestond uit planken.

 

Vieze stank daar, ik heb eerder bij een pension gewerkt en daar was alles schoon en netjes, daar stonk het echt niet.

 

Toen ik die dag daar mee liep had ik ook niet het gevoel dat de werknemers er plezier in hadden, ik heb ook niet echt gezien dat de honden veel aandacht kregen.

 

Ik ben er niet gaan werken omdat de werkomgeving zo slecht is als wat en ik vond het geen geschikte plek voor honden. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Pocahondas.. serieus.. ?! 

Ik dacht dat het een typefout was maar serieus wie noemt een hondenopvang zo... 

Hahaha, sorry ik moest er om lachen. 

Lin (Gast)

Nee, nooit meer. Uit nood hebben we onze honden daar gebracht. Thuis gekomen zijn de honden heel moe uitgehongerd en dorstig.drinken drinken en nog eens drinken. Ben er verdrietig van????

honden page profiel Eveline BrandEveline Brand

Al meer dan 15 jaar komen onze honden in het dierenpension van Naarden, sinds Pocahondas het heeft overgenomen is eea niet ten goede veranderd.

Ik durf rustig te stellen dat er veel minder goed voor mijn honden wordt gezorgd dan voorheen, een voorbeeld is:

Mijn schapendoes had bij het halen een flinke wond aan zijn rug. Ik ben mij bewust van het feit dat zoiets altijd kan gebeuren. Het bleek dat zij wel naar de dierenarts zijn gegaan en dat deze heeft aangegeven, volgens eigen zeggen, dat ze het goed in de gaten moesten houden en een zalfje. Toen ik Bobbie kwam halen was het een flinke wond. De medewerker achter de balie gaf aan " ooh, het is veel groter geworden" en zij vertelde dat er nog een roestige spijkers in het hek bleken te zitten maar dat zij die inmiddels verwijderd hadden! Ik moest de rekening van de dierenarts betalen (geen probleem) maar moest ook de tijd en reiskosten betalen terwijl m.i. dit niet helemaal juist was, hetgeen ik dus ook niet betaald heb.

Meteen ben ik bij thuiskomst naar de dierenarts gegaan waar de wond ontstoken bleek en opnieuw gehecht én geniet moest worden €150,- Pocahondas was niet thuis toen ik zei dat ik een tegemoetkoming in de kosten wilden. Het ergste vind ik dat je nooit met "mevrouw" kan spreken maar dat je het met de jongelui moet afhandelen die alleen nee mogen verkopen.

 Aangezien mijn honden hier altijd met veel plezier hebben gelogeerd hebben we ze gewoon nog een aantal keer gebracht. Mijn belevenissen van de laatste 2x waren weer niet fijn:

1. De honden komen echt verschrikkelijk stinkend terug alsof ze in een varkensstal hebben gezeten. De laatste keer hebben we ze meteen bij thuiskomst gewassen hetgeen niet fijn was voor hen.

2. Ze vragen naar entingen die gewoon in het boekje genoteerd staan maar herkennen deze niet.

3. Ze maken een zooitje van de nota's

Met name voor het welzijn van mijn honden heb ik besloten dat zij niet meer naar Pocahondas gaan en zal het ook zeker niemand aanraden.

Volgende forumvraag: Plassen in huis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^