Allergische reactie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Hallo, mijn hond staat nu vol, ik ga straks naar de dierenarts want ze heeft haar helemaal aan haar snuit en poot opengekrabt.  Ze is in het bos wel in de bermen gedoken naar muizen en daar staat normaal netels, maar ze doet dat al jaren.  Ze had nu wel een kuur tegen schijnzwangerschap lopen, ze was misschien een beetje verzwakt, het kan ook van de kuur zijn. Ze had eerst bobbels aan haar oogleden en zag er ook zo uit zoals op de foto, de dag nadien bobbels in haar oren op haar enkel en op haar snuit (die is tot bloedens opengekrabt).  Ze heeft zo'n jeuk dat ze er gek van wordt, soms ook niet. "

 Best dat je naar de dierenarts gaat véél beterschap 

Anoniem (Gast)

Allergische reactie op de medicatie om de loopsheid te onderdrukken. Ze heeft ook tabletten en een spuit gekregen en het zou snel beter moeten zijn.  Ik zal laten weten of de medicatie helpt.  Ze krabt toch al minder maar haar snuit is een slagveld.  Groetjes.

honden page profiel annetteannette

honden foto van annette

Jeetje wat heftig maar gelukkig weet je nu waar het van is.. ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds niks helaas.. 

Anoniem (Gast)

Gelukkig is ze terug normaal, ze neemt nog cortisonepillekes tegen de jeuk, de schijnzwangerschap is ook verdwenen.  De dierenarts zei dat het van de kuur tegen de schijnzwangerschap kon zijn???  Eigenlijk zou de dierenarts mij deze mogelijke bijwerking toch mogen gemeld hebben. Als ze nog eens schijnzwanger is, ben ik verwittigd he.

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Allergische reactie op de medicatie om de loopsheid te onderdrukken. Ze heeft ook tabletten en een spuit gekregen en het zou snel beter moeten zijn.  Ik zal laten weten of de medicatie helpt.  Ze krabt toch al minder maar haar snuit is een slagveld.  Groetjes. "

 

Hopelijk komt de schijnzwangerschap niet meer terug na de volgende loopsheid. Indien helaas toch weer, probeer dan eens het natuurlijke middel Puur Pseudo Pregnancy.

http://www.medpets.nl/puur+pseudo-pregnancy/#product-description

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^