veiligheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Cathy (Gast)

Hoi allemaal,nu de dagen weer korter worden en het buiten s'morgens later licht wordt en s'avonds eerder donker vind ik het toch belangrijk dat je goed wordt gezien met je hond.Nu ben ik van plan om een goede jas voor mij te kopen ( hond is goed voorzien voor veiligheid). Zijn er onder jullie mensen die gaan wandelen en een speciale jas hebben en waar hebben jullie die gekocht en zijn jullie er tevreden over.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Automobilisten moeten een veiligheidshesje in de auto hebben. Zo iets zou ik aanschaffen.

Te koop bij alle auto bedrijven. En ANWB winkels.

Cathy (Gast)

Ja zo een vestje heb ik maar ik had graag een jas, had al gedacht aan zo een fluowerkjas zoals mannen hun werkjas is, maar ik weet niet of dat niet té is.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Zo'n veiligheidshesje voor een paar euro, is net zo goed als een fluowerkjas voor de weg/waterbouw. Ik zou er niet meer aan uitgeven dan nodig is.

 

Hond heeft hier een tuigje met fluorescerende strepen en ik heb een veiligheidshesje of een band met lichtjes om de bovenarm.  

 

In het donker netjes op de stoep blijven lopen en niet het buitengebied in. Dat doe ik overdag en in de avond is het gewoon op de stoep.

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby

honden foto van Marjolein & Toby

Ik woon in het buitengebied en loop als het donker is met een veiligheidshesje aan (€5 van de Hema) en ik heb een zaklamp bij me. De hond heeft een Leuchtie halsband. Ik loop na het avond eten een rondje, later op de avond voel ik me toch niet meer  zo veilig in het donker. 

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Zo een hesje is ideaal. Kan makkelijk over je eigen jas.en vallen goed op. En daarbij  zo heb je niet altijd die refecterende jas aan. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hoi allemaal,nu de dagen weer korter worden en het buiten s'morgens later licht wordt en s'avonds eerder donker vind ik het toch belangrijk dat je goed wordt gezien met je hond.Nu ben ik van plan om een goede jas voor mij te kopen ( hond is goed voorzien voor veiligheid). Zijn er onder jullie mensen die gaan wandelen en een speciale jas hebben en waar hebben jullie die gekocht en zijn jullie er tevreden over. "

 Verlichte armbanden, zoals de sporter draagt, te koop in de sportwinkels, zelfs te koop bij de aldi.

honden page profiel ElianeEliane

"  Verlichte armbanden, zoals de sporter draagt, te koop in de sportwinkels, zelfs te koop bij de aldi. "

 Of bij Blokker voor de voetgangers en fietsers.

Cathy (Gast)

Heb er eens goed over nagedacht en ja zie ook niet in waarom een jas te kopen want hier liggen een paar hesjes ;-)

honden page profiel bentebente

Je kan ook gewoon zo'n hardlooplampje om je arm doen, werkt ook!

Volgende forumvraag: Slechte baasjes..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^