Seizoenentopic......heerlijk seizoen...de HERFST.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Daar zijn we weer

 

Lekker met Ayla "gespeurd" 

Heb er even een apart topic voor gemaakt, want ik heb het gefilmd 

 

Het weer is nu heerlijk!

Echt lekker herfstig 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier net terug van een geslaagde wandeling.

Is de eerste keer dat ik ze zonder moeite met z'n 3en heb uitgelaten.

En het is inderdaad heerlijk herfst weer zonder regen.

 

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

De herfst is bij ons nu echt begonnen, eerst pan hachee van dit najaar gemaakt. Ik ben er niet zo dol op maar mijn vriend vindt het heerlijk. Waar ik wel dol op ben is die heerlijke geur door huis.

 

Na het eten weer met Duco er op uit. Heeft al 2 dagen niet meer gespuugd dus hoop dat het over is. Heb Puur maag gekocht om zijn maagje wat tot rust te brengen. Goed spul van Puur dus zal vast zijn werk doen :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dat hoop ik voor Duco Denise......wij zijn nog twee uurtjes naar de blauwe stad geweest, heerlijk stil en rustig weer, het was gewoon warm, windstil, dan is het niet koud.....nu de hele avond voor mezelf.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Bodypump zou wel wat zijn, Willemijn. Maar ik ken mezelf... dat hou ik denk even vol en ik zou zo bang zijn dat Daya er dan bij inschiet. Als jij sport, lukt dat allemaal met plannen? Stomme vraag misschien. 


Nori, Chewy & Ayla,

Haha, dat dekbed...  die wil ik. 




Vandaag weer naar de bossen geweest en we hebben ons erg vermaakt.  Mijn broek ziet eruit... Overal modder! Vond Daya wel leuk natuurlijk. Ze mocht van mij voorzichtig door de plassen water met haar poot. Heb nu Hokamix gekocht ter ondersteuning van de vacht en huid (het plekje wordt wel steeds kleiner). Ze vond het bij terugkomst erg smakelijk door haar eten en de Hokamix snacks vielen ook in de smaak (wat zijn die groot zeg!).
Weer wat foto's gemaakt. Moet weer even wennen aan de instellingen. Heb de camera een hele poos thuis gelaten, omdat we (vanwege Daya's poot) niet echt bij een natuurgebied kwamen. 

 
Even lief kijken naar het vogeltje!



"Squirrel!" (geen idee wat ze hier zag, maar een eekhoorn zou me niets verbazen)



"Kiss my paw"



"Kiekeboe!"


"Woehoeee"


Daya is ook nog op haar snoet gevallen, een soort van "faceplant".
Ja, daar heb ik ook een foto van..  per ongeluk.. (klikklikklikkliklik) 
 
Ze keek zo beduusd toen ze opstond, haha.
Zo baasje zo hond... 
Op straat ook, dan doen we het samen. Daya loopt dan bijvoorbeeld tegen een container aan en ik struikel over een stoeptegel. In het bos is het niets anders... 



Nu wel weer last van mijn schouder. Overdag was het weg, maar nu weer terug.
Daya ligt, op haar rug, op de bank.
Haar mensenvriendin is hier, dus ze was weer helemaal blij. Ze is helemaal afgelebberd en doodgeknuffeld (die vriendin dan hè). 
Straks nog een kort rondje en dan slapen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Bodypump zou wel wat zijn, Willemijn. Maar ik ken mezelf... dat hou ik denk even vol en ik zou zo bang zijn dat Daya er dan bij inschiet. Als jij sport, lukt dat allemaal met plannen? Stomme vraag misschien. Nori, Chewy & Ayla,
Haha, dat dekbed...  die wil ik. Vandaag weer naar de bossen geweest en we hebben ons erg vermaakt.  Mijn broek ziet eruit... Overal modder! Vond Daya wel leuk natuurlijk. Ze mocht van mij voorzichtig door de plassen water met haar poot. Heb nu Hokamix gekocht ter ondersteuning van de vacht en huid (het plekje wordt wel steeds kleiner). Ze vond het bij terugkomst erg smakelijk door haar eten en de Hokamix snacks vielen ook in de smaak (wat zijn die groot zeg!).Weer wat foto's gemaakt. Moet weer even wennen aan de instellingen. Heb de camera een hele poos thuis gelaten, omdat we (vanwege Daya's poot) niet echt bij een natuurgebied kwamen.  Even lief kijken naar het vogeltje!"Squirrel!" (geen idee wat ze hier zag, maar een eekhoorn zou me niets verbazen)"Kiss my paw""Kiekeboe!""Woehoeee"Daya is ook nog op haar snoet gevallen, een soort van "faceplant".Ja, daar heb ik ook een foto van..  per ongeluk.. (klikklikklikkliklik)  Ze keek zo beduusd toen ze opstond, haha.Zo baasje zo hond... Op straat ook, dan doen we het samen. Daya loopt dan bijvoorbeeld tegen een container aan en ik struikel over een stoeptegel. In het bos is het niets anders... Nu wel weer last van mijn schouder. Overdag was het weg, maar nu weer terug.Daya ligt, op haar rug, op de bank.Haar mensenvriendin is hier, dus ze was weer helemaal blij. Ze is helemaal afgelebberd en doodgeknuffeld (die vriendin dan hè). Straks nog een kort rondje en dan slapen.  "

 Wat ben je toch een lieverd Jen.....IK BEN GEPENSIONEERD........geen stomme vraag hoor, integendeel, ik sta in alle vroegte op, zes uur in de ochtend, de hele week, ga om even over half negen de deur uit, sporten en ben om even over half elf weer thuis, de honden zijn dan twee uur alleen, ik sport de hele week, dat is een ritme voor de honden, ze weten niet beter meer.....savonds is het hooguit anderhalf uur dat ze ook alleen zijn..ook sporten ...en niet iedere avond ben ik op de sport, weekend doe ik alles met de honden buitenshuis, ze zijn dan amper alleen, en ook de hele week als ik sport komen ze niets te kort, jij werkt, denk dat Daya meer alleen zit als mijn honden, niet erg, er MOET gewerkt worden, en ja ik hoef niet meer te werken, ik ben al heeeeel OUD......vandaar dat ik aan sport doe, nee hoor, ik kan niet zonder sport, dat is mijn leven....de honden komen niets te kort, en ja ik doe aan krachttraining, bodypump, om mijn zwaargewichten te kunnen houden,en andere sporten om mij goed te voelen, maar jij sjouwt wat af op je werk, denk er eens over na om onder begeleiding bodypump te gaan doen, zal je zien dat je schouders rug armen en benen sterker worden, minder belasting en minder pijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jen, wat maak je heerlijke fotoos van Daya..

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

"  Wat ben je toch een lieverd Jen.....IK BEN GEPENSIONEERD........geen stomme vraag hoor, integendeel, ik sta in alle vroegte op, zes uur in de ochtend, de hele week, ga om even over half negen de deur uit, sporten en ben om even over half elf weer thuis, de honden zijn dan twee uur alleen, ik sport de hele week, dat is een ritme voor de honden, ze weten niet beter meer.....savonds is het hooguit anderhalf uur dat ze ook alleen zijn..ook sporten ...en niet iedere avond ben ik op de sport, weekend doe ik alles met de honden buitenshuis, ze zijn dan amper alleen, en ook de hele week als ik sport komen ze niets te kort, jij werkt, denk dat Daya meer alleen zit als mijn honden, niet erg, er MOET gewerkt worden, en ja ik hoef niet meer te werken, ik ben al heeeeel OUD......vandaar dat ik aan sport doe, nee hoor, ik kan niet zonder sport, dat is mijn leven....de honden komen niets te kort, en ja ik doe aan krachttraining, bodypump, om mijn zwaargewichten te kunnen houden,en andere sporten om mij goed te voelen, maar jij sjouwt wat af op je werk, denk er eens over na om onder begeleiding bodypump te gaan doen, zal je zien dat je schouders rug armen en benen sterker worden, minder belasting en minder pijn. "

Nou, ja, het is niet dat Daya alleen zit, haha. Sterker nog, ze kan niet alleen zijn.  Ik ben een laatkomertje en mijn vader gaat richting de 80 (ik ben 26) en zit de hele dag in het hoekje van de bank (en Daya ligt dan achter zijn rug). Ze is dus eigenlijk nooit alleen en heeft het dus ook nooit geleerd om alleen te zijn.
Het is alleen zo, dat hij dus niet meer ver kan lopen met Daya en dat doe ik dus in mijn pauzes, na werk, 's avonds. Mijn moeder neemt het over als ik op vakantie ga, maar is een tikkeltje onzeker wat Daya betreft.


Zou het bijvoorbeeld ook helpen, 1 à 2 keer verspreid in de week? Of moet het echt iedere dag, wil het nut hebben?  
Ik hoor jou er zo vaak over dat het fijn is, haha. 
Je blijft er in ieder geval wel fit door. Mijn vader is al 30/35 jaar heel oud voor zijn leeftijd. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo weer terug. Vriendinnen weer veilig thuis afgeleverd. 

 

Vanmiddag naar de escape room in Winterswijk geweest, erg leuk en echt een aanrader. 

 In Dinxperlo naar een optreden van Thijs kemperink geweest, hij komt uit buurdorp Albergen. 

Ook dat is een aanrader. Heb me bescheurd van het lachen. 

 

Nu ga ik lekker slapen. 

Welterusten en tot morgen /vandaag, hoe je het ook noemen wilt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Nou, ja, het is niet dat Daya alleen zit, haha. Sterker nog, ze kan niet alleen zijn.  Ik ben een laatkomertje en mijn vader gaat richting de 80 (ik ben 26) en zit de hele dag in het hoekje van de bank (en Daya ligt dan achter zijn rug). Ze is dus eigenlijk nooit alleen en heeft het dus ook nooit geleerd om alleen te zijn. Het is alleen zo, dat hij dus niet meer ver kan lopen met Daya en dat doe ik dus in mijn pauzes, na werk, 's avonds. Mijn moeder neemt het over als ik op vakantie ga, maar is een tikkeltje onzeker wat Daya betreft. Zou het bijvoorbeeld ook helpen, 1 à 2 keer verspreid in de week? Of moet het echt iedere dag, wil het nut hebben?  Ik hoor jou er zo vaak over dat het fijn is, haha. Je blijft er in ieder geval wel fit door. Mijn vader is al 30/35 jaar heel oud voor zijn leeftijd.  "

 Ja Jen, twee x in de week is echt voldoende, en heus je gaat je zo goed er door voelen, ga er eens naar informeren....ik heb een lieve vriend van bijna 81... haha, die sleur ik zijn huis uit en die gaat iedere dag naar de sportschool, nee hij doet niet veel maar is toch lekker bezig, ook gaat hij mee met wandelen, blijft in de buurt van bams en ik speel dan met ogin, de vriend is mantelzorger, en even eruit doet goed voor hem, mantelzorger voor zijn zieke vrouw, oppas, en dan gaat tie er op uit....doet hem goed.....Jen wanneer je twee x in de week onder begeleiding gaat sporten is dat al voldoende......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Zo weer terug. Vriendinnen weer veilig thuis afgeleverd. 
 
Vanmiddag naar de escape room in Winterswijk geweest, erg leuk en echt een aanrader. 
 In Dinxperlo naar een optreden van Thijs kemperink geweest, hij komt uit buurdorp Albergen. 
Ook dat is een aanrader. Heb me bescheurd van het lachen. 
 
Nu ga ik lekker slapen. 
Welterusten en tot morgen /vandaag, hoe je het ook noemen wilt. "

 Oo laat Ruby, maar je kan denk ik wel wat uitslapen nu, en je hebt het naar je zin gehad, 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier wat regen in de vroege ochtend............Zonnige perioden na grijze start 23 okt. 2016, 07:00 uur Na een koude en mistige start breekt vanmiddag op veel plaatsen de zon door. Het wordt 10 of 11 graden en er staat weinig wind. Morgen neemt de kans op regen toe en stijgt de temperatuur naar 12 graden. De dagen daarna wordt het overwegend droog en gaat de temperatuur omhoog richting 15 graden.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Oo laat Ruby, maar je kan denk ik wel wat uitslapen nu, en je hebt het naar je zin gehad,  "

 

Was om 8 uur al wakker. 

Lig nog even op bed hoor. Zo eruit want puck wil ook vast wel naar buiten. 

Die heeft vannacht ook geslapen zou ik je vertellen. Heel diep ademen, bijna snurken. Ik moest er wel zachtjes om lachen. Denk dat puck ook wel een leuke dag heeft gehad gisteren. 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Zo weer terug. Vriendinnen weer veilig thuis afgeleverd. 
 
Vanmiddag naar de escape room in Winterswijk geweest, erg leuk en echt een aanrader. 
 In Dinxperlo naar een optreden van Thijs kemperink geweest, hij komt uit buurdorp Albergen. 
Ook dat is een aanrader. Heb me bescheurd van het lachen. 
 
Nu ga ik lekker slapen. 
Welterusten en tot morgen /vandaag, hoe je het ook noemen wilt. "

 Goeiemorgen slaap lekker ruby hier fris maar zo'n gisteren de zoon geweest met kleindochter vanmiddag drink voor men verjaardag en rustige dag houden ga seffens wandelen met lilly fyne zondag allen 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Gefeliciteerd met je verjaardag nadine! 

Wij drinken er eentje met je mee

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

" Gefeliciteerd met je verjaardag nadine! 
Wij drinken er eentje met je mee "

 Dank je ruby je mag allen komen gaan we lekker iet drinken en hapjes by 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Gefeliciteerd Nadine! Ik wens je een hele fijne en gezellige dag 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Nadine gefeliciteerd 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hebben honden ook zoals jongens de baard in de keel op een bepaalde leeftijfd ? 8 uur de klokken gaan weer lekker te keer, heb ze niet aan de kladden gepakt, gewoon laten gaan, en...........geen hoog geloei meer maar een zware loei...met onderbrekingen, hahahaha.....zal toch eens met de kerk gaan praten , dat gebeier is toch wel heel erg vroeg.....

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Gefeliciteerd Nadine!! Lekker genieten vandaag!

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Nadine, van harte gefeliciteerd!

 

Jen, mooie foto's van Daya weer, ze is soms net een clown 

 

Ik ga zo wandelen met goede schoenen!

Vorige week had ik waterdichte schoenen gekocht, maar dat bleken ze niet helemaal te zijn.

Dus ik was weer terug geweest en ze hebben de schoenen behandeld.

Maar daarna bleken ze nog steeds niet goed te zijn.

Gisteren dus weer terug naar de winkel, en toen mocht ik andere schoenen uitkiezen.

Ik heb nu  duurdere wandelschoenen, hoefde niet bij te betalen en ze lopen heel fijn.

Dus nu ben ik nog beter af met deze schoenen 

 

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Ik zal het onthouden, Willemijn

De pijn is nu gelukkig erg op de achtergrond. En wat fijn dat de vriend, toch op leeftijd, nog zo vooruit kan samen met jou. Dat kan niet iedereen zeggen. Nee echt, als ik dat vergelijk met mijn vader... 

Bewegen, hoe klein ook, zou hem ook goed doen, maar je moet wel willen natuurlijk. 

Ik loop wel soms met een gewichtenvest en daarna voel ik me ook altijd erg uhm.. euforisch, haha! 

Ik ga er eens naar kijken in ieder geval. 

Veel sportscholen (hier in de buurt) doen het allemaal zonder begeleiding en dat vind ik helemaal niets. Maar Tilburg is groot genoeg om iets te vinden. 

 

Dankjewel, Sylvia. Het is ook een clown hoor haha. Met haar menselijke uitdrukkingen soms. 

 

Gefeliciteerd Nadine!!!

En een kusje van Daya:

 

 

Wij hebben tot nu toe nog niets bijzonders gedaan. 

De bedoeling is wel om zo naar het bos te gaan. Daya ligt hier op haar rug te soezen.

Gisteravond laat nog even weggeweest. Als haar mensenvriendin er is, dan wilt ze altijd een andere route lopen (die langer is). Alsof ze haar een rondleiding wil geven. 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Sylvia netjes dat je nieuwe schoenen mocht uitzoeken. Niks is zo fijn als goei schoeisel.

 

Wij zijn vanochtend al lekker naar het bos geweest. Het was 2 graden en heel mistig.

 

Aan komende woensdag heb ik mijn eerste speur les.  Heb er zo'n zin in. Ben al zo lang op zoek naar betaalbaar speuren en heb er eindelijk 1 gevonden. En nogwel heel erg dichtbij. Bij mij net over de grens in België. 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Gefeliciteerd Nadine.

 

Hier net terug van een heerlijke wandeling in het herfstweer.

Heerlijk zonnetje erbij.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Hier nog wat foto's van de mistige ochtend

 

 

 

 

 

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Nadine gefeliciteerd!!

 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Goeiemorgen slaap lekker ruby hier fris maar zo'n gisteren de zoon geweest met kleindochter vanmiddag drink voor men verjaardag en rustige dag houden ga seffens wandelen met lilly fyne zondag allen  "

 Gefeliciteerd met je verjaardag Nadine! Maak er maar een leuke dag van!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Onze flinke ochtendwandeling in de mist

 

 

Nadine gefeliciteerd! Fijne dag

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Gelukkige verjaardag Nadine. Geniet van je feestdag

pagina 22 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2223 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende forumvraag: Paracord ervaringen??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^