Wie is jullie favoriet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Wendy (Gast)

Hoooi, ik lees al een tijdje op dit forum zonder een account. Toch lijkt het alsof mensen hier erg hecht zijn met ze alle. Ik stel me voor. Ik ben Wendy en ik heb een Duitse herder van 6 jaar oud. Ze heet Lady.    Mijn vraag is nu. Stellen jullie ff voor. Naam van jezelf en die van je hond. Je 3 favoriete mensen op deze site.. En je hobbys van jou en je hond. Ik hoop dat ik zo me vraag goed doet .

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel --

honden foto van -

Welkom!!

 

Ik ben Charlotte en ik heb 2 Golden Retrievers. Mijn teefje heet Aiko en zij is bijna 2, mijn reutje heet Ronin en hij is 7 maanden. De hobby's van mijn honden zijn: zwemmen, graven, vies worden, eten en samen op avontuur gaan. Ook vinden ze het erg leuk om te trainen, wat maakt ze eigenlijk niet super veel uit want ze vinden behendigheid, speuren, survivalen, truukjes leren eigenlijk allemaal erg leuk al heeft de oudste toch wel een voorkeur voor het apporteren van wild (jachttraining). Maar vooral afwisseling vinden ze erg leuk en activiteiten met actie. De ultieme wandeling is voor hen een wandeling op het strand met Aiko haar groepje Golden-vriendinnen. 

 

Mijn 3 favoriete mensen hier op het forum, hmpf moeilijk! Met Sanne (met Goldens Evy en Cato) heb ik het meeste contact en haar ken ik ook in het echt en ook Suzanne (met Goldens Myla, Lily, Tara en Faya) zie ik af en toe in het echt. Maar er zijn nog veel meer leuke mensen op het forum natuurlijk!!

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hallo Wendy, Als je een account aanmaakt, kun je ná het klikken op de forumnamen allerlei info over die persoon vinden.

 

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

" Hallo Wendy, Als je een account aanmaakt, kun je ná het klikken op de forumnamen allerlei info over die persoon vinden.
  "

 Je 3 favoriete mensen op deze site.. oeps, vreemde vraag. Is voor jou niet van belang denk ik.

 

Met een account kan je alles over mij zien....

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Hier zyn alle lieve mensen op hp ;-) welkom

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

het is niet de bedoeling om onder een andere naam als gast een topic aan te maken als je al een account hebt waarvan je druk gebruik maakt ook nog!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: hoogte tuinomheining Maltezer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^