Niet weer!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel christel bumper en milo christel bumper en milo

honden foto van christel bumper en milo

Ik heb niet de meest makkelijke hondjes, bumper heeft niks met andere honden en wil gewoon tijdens het wandelen rustig snuffelen enzo. Milo is nu 6 maanden, toen hij pup was mishandeld en verwaarloosd. Regelmatig kom ik mensen tegen die willen dat mijn honden spelen met die van hun,zo ook vanmorgen. Ik was net wakker en niet op mijn best s morgens vroeg. Kom ik een man tegen met een middelgrote hond, kijk zegt hij tegen zijn hond leuke vriendjes ga maar spelen! Waarop ik zeg en me al half omdraai liever niet daar hebben ze geen zin in. Ach vrouwtje zegt hij iedere hond wil spelen! Jij weet er niks van en je hebt gewoon een ochtendhumeur!!! Ik ben heel asociaal gewoon doorgelopen en heb niks meer gezegd. Pff ik word er zoooooo moe van!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ja daar zou ik ook moe van worden hoor, blijf het herhalen dat je dat niet wilt....en mooi doorlopen, komt de hond toch bij je, mijnheer uw hond bij u houden, ben er niet van gediend, zeggen gewoon...en mooi doorlopen dan..

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Irritant zeg.. en ook dat vrouwtje. Ik zou echt uit m'n slof geschoten zijn haha.  Wil je een ochtendhumeur, krijg je een ochtendhumeur! Vind het niet asociaal dat je doorgelopen bent, vind het asociaal dat hij zelf even bepaalt dat JOUW hond wil spelen..kan je op z'n minst even vragen toch. 

honden page profiel moniquemonique 3 doggies

honden foto van monique

zo vervelend,het lijkt wel of sommige mensen geen verstand hebben. en als ze het hebben zit het in hun achterste volgens mij.

ik heb het 1 keer meegemaakt met een oud vrouwtje en een poedel.

Het is alweer een jaar of 16 geleden maar toch.
Mijn cc solo was lekker aan het ravotten met een americaanse bull.
komt er een oud dametje aanlopen met een poedel.
en ik hoor haar zeggen, o jij wilt ook spelen, op zich geen punt want solo kon met iedere hond goed overweg. ze maakt het beestje los, en deze stormt op mijn hond af en hangt meteen in haar hals.
ik had meteen al een onderbuik gevoel van dit gaat slecht aflopen, mijn hond schud die poedel van zich af en pakt hem vol in zijn rug, en slingert het beestje weg, poedel zijn rug lag helemaal open en de dame , net zoals ik overigens helemaal in paniek, dat arme hondje.
Terwijl ik mijn hond weer onder apell zet en haar aan wil bieden om naar de da te rijden , krijg ik me daar een scheld kanonade over me heen gegooid.
heb het door het gevloek en getier nog een aantal keren aangeboden, maar kwam er niet doorheen.
gevolg politie erbij en mijn hond was agressief.
probeer je oom agent nog uit te leggen wat er is gebeurd, maar zelfs die kon mij door het gevloek niet verstaan.
gelukkig was het baasje van de bull erbij gebleven en deze kon als getuige dienen.
maar wat als dit niet zo was geweest?

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ohja super vervelend! Hier ook wel gehad, één vrouw die haar hond overal los had lopen en haar hond op mij afstuurde. Ik vriendelijk vragen of ze wil aanlijnen, "nee want ik zie toch dat jouw hond wil spelen". Niet dat ze dat wil, maar zelf al zóu ze het willen ik wil dat niet hebben aan de lijn. Mijn god wat een scheldpartij kreeg ik van haar! En ik heb echt terug gescholden, rot wijf. Ik ben haar nog een paar keer tegen gekomen, ze stuurde steeds weer expres haar hond op ons af echt heel vervelend. Zelfs als ik langs reed met Aiko langs de stek stuurde ze haar hond, die dook in Aiko haar kruis terwijl zij naast de step liep. Gevolg een hond in paniek en ik languit op straat. Tot ik een keer ben overgestoken naar de andere kant van een weg, oeps haar hond luisterde toch niet zo goed als ze dacht en kwam achter ons aan. Vlak voor een auto langs. Vrouw super kwaad op mij, ja jammer het is heel vervelend maar niet mijn verantwoordelijkheid. En sindsdien houdt ze hem bij. Vraagt wel telkens nog of ze even "hallo mogen zeggen" maar ik loop altijd gauw door.

 

Of een man met een ridgeback die hem altijd los langs de fiets laat rennen en hem dan vervolgens op jouw aangelijnde hond afstuurt om even kennis te maken. Mijn hond bang want die houdt er niet van als een andere hond erg overheersend is en enkels hapt, moet ik me niet aanstellen en ze het zelf uit laten zoeken. Ja rot even op zeg, ik loop verdorie in aanlijngebied en hij laat zich niet blokken! Paar keer gebeurd, tweede en volgende keren heb ik Aiko vooruit gestuurd en zelf de hond in zijn nek gegrepen (had geen halsband om) en terug gebracht naar de baas. Gelukkig ben ik hem al een poos niet meer tegen gekomen (*even afkloppen*).

 

Is toch te zot, dat andere mensen even gaan bepalen dat jouw hond wil en mag spelen! Zij zien toch zeker niet aan de buitenkant of jouw hond misschien iets mankeert, loops is, gewoon niet wil spelen?! Echt bij de zin "toe maar fikkie ga maar even kennis maken, dat hondje wil wel met je spelen" draai ik me acuut om en maak dat ik weg kom. Bah.

honden page profiel RissieRissie 3 doggies

honden foto van Rissie

Veel mensen lijken het gewoon niet te begrijpen, maar ik denk dat je heel goed met de situatie bent omgegaan. 

 

Ik heb vaak een zelfgemaakte sleeve om de riem, dat helpt wel iets... (zelfs dan blijven er nog mensen die alles beter denken te weten)

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Méé ééns hoor

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^