huisdierendokter.nl

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

diana halder (Gast)

Hallo, Ik wil graag vragen of er recent mensen ervaringen hebben met de site huisdierendokter,nl waar je chinese kruiden kunt bestellen voor heel veel aandoeningen dieren,in het verleden bleek het een betrouwbaar bedrijf te zijn,schijnt te zijn overgenomen door iemand anders en ik lees nu veel negatieve ervaringen!!!

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Owwww. Hier schrik ik van. Heb pasgeleden Backmotion besteld daar en moet snel weer bestellen. Wanneer is het overgenomen dan? En waar lees je de recensies? 

Anoniem (Gast)

hoi chantal ik was gaan googlen en kwam toen recensies tegen omdat ik al anderhalve week aan het mailen was en geen antwoord kreeg en als ik belde werd er niet opgenomen ,heb ook chinese kruiden besteld voor mijn hondje durf nu niet te starten,wat zijn jou ervaringen met de kruiden backmotion?

 

diana (Gast)

als je bij google recensies huisdierendokter intoetst staat er huisdierendokter beoordelingen van trust pilot...ik had er zelf al niet zo n goed gevoel bij 

 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

De backmotion werkt eigenlijk ontzettend goed. Mijn hond heeft ED en artrose. We zijn gestopt met pijnstilling. 

 

Ik heb naar de recensies gekeken, maar kijk eens naar de datum. Voornamelijk 2014 en 2015. Maar 2/3 recensies dit jaar. En mensen schrijven sneller een recensie als iets fout gaat dan wanneer het goed gaat. Overname is ook al tijd geleden las ik ertussen. Ik ben juist op deze site gekomen door positieve recensies van mensen uit mijn omgeving en ook ik ben tevreden. Snel geleverd, ook redelijk snel antwoord op mijn vraag. Dus ik ga daar blijven bestellen. Overal gaat wel eens iets fout. 

Volgende forumvraag: Medicijnen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^