Paniekmoment.. en dan is het krijsen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Heb hem maar in leuke honden verhalen gezet omdat het toch goed is afgelopen uiteindelijk...

Obi was vanmorgen zoals elke ochtend blij. Blije Obi betekend soms nogal eens springen, recht omhoog en op het hoogste punt even snel je over je wang likken alvorens weer op de grond te smakken. t ziet er niet uit.. maarja Obi..  Obi is groot dus dat lukt hem zelfs bij mijn vriend van 1.85 nog met gemak. Dat deed hij dus vanmorgen ook. Alleen voor ik het wist haakte hij met zijn duim nagel IN mijn shirt, gewoon als een naald erdoorheen vlak boven de zoom en hij zat dus hartstikke vast. De rest van zijn lichaam trok dus enorm aan die duim want wat omhoog gaat komt ook weer naar beneden.

En krijsen dat hij deed paniek paniek... ik dus ook want hij had echt veel pijn. Dat is echt dat krijsen wat je hoort als Obi echt pijn heeft. Helse pijn en ik heb het nog maar 1 keer eerder gehoord in zijn leven. Snel door mijn knieën tot op zijn hoogte maar de paniek werd niet minder en ik kreeg die nagel dus met geen mogelijkheid los. Gelukkig was mijn vriend er ook en die heeft met zijn zakmes mijn shirt maar gewoon kapot gesneden op mijn verzoek want ik kreeg het niet los en Obi trok er maar aan want het bleef natuurlijk pijn doen.... 

Nu weer een shirt minder.. maar gelukkig wel mijn beertje gered. Achteraf viel de schade aan Obi wel mee, zijn nagel was ingescheurd gelukkig niet tot het leven en er zat een stuk shirt van mij aan..

Jullie wel eens zo'n paniekmoment gehad? 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Oh bah vreselijk!! Dan schrik je wel. Die verrekte klauwnageltjes ook. Bink heeft hem wel vier keer afgescheurd. En inderdaad ook toen hij tegen iemand op sprong en hij bleef hangen met die nagel. De nagel lag er helemaal af, verdere details zal ik je besparen.
Zo eng, hij kwam ook niet los en bleef dus trekken.

Gelukkig waren jullie met zijn tweeën, hartstikke eng als een dier zo in paniek is.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Jaa gelukkig leek Obi nog enigszins te begrijpen dat z'n gestuiter niet hielp toen ik hem beetpakte zodat mijn vriend dat shirt los kon snijden. Ik weet niet wat ik alleen gedaan had ik zat daar op de grond met een hond in paniek...  

Ik heb de verhalen hier inderdaad vaker gelezen en ik dacht oh god daar gaat z'n duim.. hij hangt vast nog aan een draadje want Obi krijste alles bij elkaar. Obi is een zware hond zo'n duimpje scheurt zo .. brrrr. 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

jee ja dat is schrikken, doet me denken aan mijn eerste hond die eens vast zat aan de halsband van een hond waarmee ze speelde, ook paniek bij alle partijen.

 

Sindsdien liet ik haar ook nooit meer spelen met een hond die halsband of tuig nog omhad, de schrik zat er goed in.

 

 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Oh bah dat is schrikken! Die rot duimpjes ook. Gelukkig viel de schade bij Obi mee al zullen jullie beide wel even flink geschrokken zijn. 

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van team border lolly

Nou hier een schrik momentje toen chevy van de trap viel.

Of viel.... Nou ja geschopt. Door me man. Per ongeluk maar toch hij vloog...

Eerst ff piepen. Nou ja niets aan de hand kusje er op en door.

Toch nou nee want na een minuut toen de adrenaline daalde.. 

Boog het pootje naar voren toe...

Die kant waar van je denkt hmmm das niet goed...

Dat was ook zo'n moment dat ik nu denk. Dat heeft me 10 jaar gekost. En een hoop hartkloppingen.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Oh bah, dat nageltje hebben we met Finley pas meegemaakt. Vreselijk wat janken, dat gaat je echt door merg en been!

 

Gelukkig dat je vriend hem snel kon bevrijden!

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Hier wel eens een enorm paniek moment gehad met Bambi...

 

Ik woon in een appartement met maar1 slaapkamer boven. Boven aan de trap heb ik een overloop van1 bij 1 meter ongeveer, heel krap dus. Met dus de deur naar mijn slaapkamer 2 muren en het trapgat. 

Bambi ging altijd mee naar boven als we gingen slapen. 

Dus na de laatste plasronde ging mevrouw alvast bij de slaapkamer deur wachten tot ik klaar was met tanden poetsen enzo. Er stond beneden nog een wasmand en deze nam ik ook mee naar boven. Eenmaal boven doet Bambi een stap naar achteren omdat ik met de wasmand half over haar heen moest om de deur open te kunnen maken. 

Maar Bambi zette dus een stap naar achteren in het trapgat en ze stuitert zo achterover met ongeveer 3 salto's naar beneden.

 

Mijn hondje waar veel angst zit en wat al schreeuwt als ze denkt dat iets haar pijn gaat doen...

Ik was bijna nog sneller beneden dan Bambi en nog voor ze goed en wel de grond raakte had ik haar al in mijn armen. Wiegend als een baby en maar sussen... Toen besefte ik me dat ze niet schreeuwde zoals ik had verwacht. En dat gebeurde ook niet. Het bleef angstvallig stil en ik durfde eigenlijk niet eens te kijken...

Maar toch maar voorzichtig gedaan, ze leefde nog... Toen was ik bang voor gebroken rug ofzo en heb haar met de grootste zorg heel voorzichtig neer gezet. Ook dit leek goed.

Bambi schud zich uit en kijkt me even aan. Voor ik het door had huppelde ze alweer de trap op en keek me vanaf boven aan of ik nou eindelijk kwam...

 

Man ik dacht echt dat mijn hart het zou begeven toen. 

 

Maar hier dus een baasje in totale paniek ipv Bambi. 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Lance ook...die gilt al in paniek als ik even te lang in zijn oren kijk.

Storm je als een schicht naar de DA, EN DAAR GEEFT DIE GEEN KIK! N is er helemaal biks met zijn oren.

 

Ook vervelend dat hij soms met zijn haren in de sluiting van alles blijft hangen.

laatst mee over de grond gekropen naast hem omdat zijn haar in mijn armbandje vastzat en hij in paniek niet wilde stoppen met trekken. Zere knieen jong 

pfff, nog iemand een langharige hond ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zou die nu niet meer springen ? , was dat zijn vijfde duimpje ? Naar en ja dat doet wel zoveel pijn......hier bams pup en staart tussen de deur, ik ging bijna van mijn stokkie en de hond krijste en daarna huppelde ze gewoon weer verder, niets aan de hand oeps.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ohhhh dat is schrikken zeg.....

Pfff, dat gegil gaat door merg en been....

 

Venijnige nageltjes, die duimpjes. Ik houd ze daarom ook echt kort en vijl ze rond en stomp. Gelukkig nog geen ongelukken meegehad....

 

Dikke knuffel voor Obi!

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Oei dat doet zeker pijn. Dat duimpje,onze jrt die we hadden gilde er ook van dus ik weet het een beetje.

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Dat is inderdaad schrikken. Fijn dat de schade nog meevalt 

 

Ik heb zelf met mijn hondjes nog geen paniekmomenten gehad maar al wel met mijn kat. Het was in de zomer dus ik droeg een kort jurkje. Mijn kat wilde op schoot springen, maar sprong te kort waardoor ze net de zijkant van mijn been raakt en er weer af gleed. In paniek sloeg zij haar nagels uit voor houvast. Dus die nageltjes recht in mijn benen. Ze hing met haar volle gewicht met haar nagels vast in mijn huid. Dus dat was enorm pijnlijk voor mij en ook paniek omdat zij viel. Bij haar was er ook paniek omdat ze wegschoof en ze plots besefte dat ze in mijn been hing. Gelukkig viel de schade bij mij uiteindelijk ook nog wel mee

 

Een andere keer ben ik ook eens op haar gaan zitten. Ze lag te slapen op mijn bureaustoel, een donkere kat op een zwarte stoel. Ik had haar dus echt niet gezien en ging zitten. Gelukkig besefte ik het nog net voor ik met mijn volle gewicht op haar zat. Ik raakte haar al wel aan met mijn kont. Maar dat was ook even een paniekmoment bij haar en bij mij. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Zou die nu niet meer springen ? , was dat zijn vijfde duimpje ? Naar en ja dat doet wel zoveel pijn......hier bams pup en staart tussen de deur, ik ging bijna van mijn stokkie en de hond krijste en daarna huppelde ze gewoon weer verder, niets aan de hand oeps. "

 Geen idee denk dat hij daar niet bij nadenkt eigenlijk. Ja zijn vijfde duimpje ja die steken altijd zo enorm uit. 

Pff deuren ja die zijn ook erg icm staarten. Ik ben ook wel eens op zijn staart gaan staan maar gelukkig nooit met mijn volle gewicht meestal had ik het heel snel door. Maar dan krijst hij niet...  Dat soort ongelukken gebeurde altijd met onze Lady die was ook zo klein en dan zat ze ineens weer achter je. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Dat is inderdaad schrikken. Fijn dat de schade nog meevalt 
 
Ik heb zelf met mijn hondjes nog geen paniekmomenten gehad maar al wel met mijn kat. Het was in de zomer dus ik droeg een kort jurkje. Mijn kat wilde op schoot springen, maar sprong te kort waardoor ze net de zijkant van mijn been raakt en er weer af gleed. In paniek sloeg zij haar nagels uit voor houvast. Dus die nageltjes recht in mijn benen. Ze hing met haar volle gewicht met haar nagels vast in mijn huid. Dus dat was enorm pijnlijk voor mij en ook paniek omdat zij viel. Bij haar was er ook paniek omdat ze wegschoof en ze plots besefte dat ze in mijn been hing. Gelukkig viel de schade bij mij uiteindelijk ook nog wel mee
 
Een andere keer ben ik ook eens op haar gaan zitten. Ze lag te slapen op mijn bureaustoel, een donkere kat op een zwarte stoel. Ik had haar dus echt niet gezien en ging zitten. Gelukkig besefte ik het nog net voor ik met mijn volle gewicht op haar zat. Ik raakte haar al wel aan met mijn kont. Maar dat was ook even een paniekmoment bij haar en bij mij.  "

 Ahhh pijnlijk... Katten ook met die nagels... Ben ooit eens bij vrienden geweest toen ze twee jonge kittens hadden. Heel mijn armen lagen open daarna want die waren zo onhandig dat ze iedereen gewoon als krabpaal en klimobject gebruikte. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ohhhh dat is schrikken zeg.....
Pfff, dat gegil gaat door merg en been....
 
Venijnige nageltjes, die duimpjes. Ik houd ze daarom ook echt kort en vijl ze rond en stomp. Gelukkig nog geen ongelukken meegehad....
 
Dikke knuffel voor Obi! "

 Ja doe dat ook regelmatig ja... Alleen heeft niet zoveel geholpen deze keer. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Lance ook...die gilt al in paniek als ik even te lang in zijn oren kijk.
Storm je als een schicht naar de DA, EN DAAR GEEFT DIE GEEN KIK! N is er helemaal biks met zijn oren.
 
Ook vervelend dat hij soms met zijn haren in de sluiting van alles blijft hangen.
laatst mee over de grond gekropen naast hem omdat zijn haar in mijn armbandje vastzat en hij in paniek niet wilde stoppen met trekken. Zere knieen jong 
pfff, nog iemand een langharige hond ?  "

 Obi heeft kort haar maar hij hing ook een keer met zijn voorpoot IN mijn ketting. FF met Obi stoeien ja hoe krijgt ie het klaar zou je denken..

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hier wel eens een enorm paniek moment gehad met Bambi...
 
Ik woon in een appartement met maar1 slaapkamer boven. Boven aan de trap heb ik een overloop van1 bij 1 meter ongeveer, heel krap dus. Met dus de deur naar mijn slaapkamer 2 muren en het trapgat. 
Bambi ging altijd mee naar boven als we gingen slapen. 
Dus na de laatste plasronde ging mevrouw alvast bij de slaapkamer deur wachten tot ik klaar was met tanden poetsen enzo. Er stond beneden nog een wasmand en deze nam ik ook mee naar boven. Eenmaal boven doet Bambi een stap naar achteren omdat ik met de wasmand half over haar heen moest om de deur open te kunnen maken. 
Maar Bambi zette dus een stap naar achteren in het trapgat en ze stuitert zo achterover met ongeveer 3 salto's naar beneden.
 
Mijn hondje waar veel angst zit en wat al schreeuwt als ze denkt dat iets haar pijn gaat doen...
Ik was bijna nog sneller beneden dan Bambi en nog voor ze goed en wel de grond raakte had ik haar al in mijn armen. Wiegend als een baby en maar sussen... Toen besefte ik me dat ze niet schreeuwde zoals ik had verwacht. En dat gebeurde ook niet. Het bleef angstvallig stil en ik durfde eigenlijk niet eens te kijken...
Maar toch maar voorzichtig gedaan, ze leefde nog... Toen was ik bang voor gebroken rug ofzo en heb haar met de grootste zorg heel voorzichtig neer gezet. Ook dit leek goed.
Bambi schud zich uit en kijkt me even aan. Voor ik het door had huppelde ze alweer de trap op en keek me vanaf boven aan of ik nou eindelijk kwam...
 
Man ik dacht echt dat mijn hart het zou begeven toen. 
 
Maar hier dus een baasje in totale paniek ipv Bambi.  "

 Onze Jack Russell stond ooit bovenaan de kelder trap naar beneden te turen en sprong toen gewoon. Ik schrok me dood het was een hond van 17 en hij kon zoveel gebroken hebben. Snel naar beneden geraced en planken onder hem geschoven als een soort brancard en heel voorzichtig hem naar boven gebracht. Toen ie boven was, stond ie op en liep ie gewoon weg. Het was zo'n raar moment... 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Och ooi zeer pynlyk zéker ja we houden de nagels ook kort maar het gebeurt stom zo rap dat je er van schrikt zou ik ook zo zyn hopen op rap geneest zyn nagel van obi

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Nou hier een schrik momentje toen chevy van de trap viel.
Of viel.... Nou ja geschopt. Door me man. Per ongeluk maar toch hij vloog...
Eerst ff piepen. Nou ja niets aan de hand kusje er op en door.
Toch nou nee want na een minuut toen de adrenaline daalde.. 
Boog het pootje naar voren toe...
Die kant waar van je denkt hmmm das niet goed...
Dat was ook zo'n moment dat ik nu denk. Dat heeft me 10 jaar gekost. En een hoop hartkloppingen. "

 Trappen vind ik altijd zo eng voor honden.. Toch een behoorlijk gat waar ze on kunnen vallen.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

"  Trappen vind ik altijd zo eng voor honden.. Toch een behoorlijk gat waar ze on kunnen vallen. "

 

méé eens hoor

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Zon gil/schreeuw gaat door merg en been! 

Ik kan echt met alle eerlijkheid zeggen dat ik dat het ergste geluid in de wereld vind. 

 

Na chewy's nachtelijke aanval heb dr nog een paar nachtmerries aan overgehouden. 

 

Je houd zo van die dieren dat maakt het zo erg 

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

Ja hier ook, nog niet zo lang geleden!

Chanel, die volgens mij in haar vorig leven kangeroe of hert is geweest (gaat zelfs over een poort van 1,70m).

Hoe ze het gedaan heeft, geen idee! Maar met over de draad te springen is ze daar met haar tenen blijven in hangen en de draad was rond haar tenen  gedraaid. En daar hing mejuffer dan als een geslacht schaap. 

Draad rond om moeten los knippen, was met geen mogelijkheid om de draad er van los te krijgen! En dan met spoed naar de DA ('s avonds laat) om te laten vaststellen dat mijn hart er slechter aan toe was dan haar poot 

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

Hier ook zo'n paniekmoment gehad met Evita, onze eerste Dogo Argentino.

 

Ze moet toen ongeveer een jaar geweest zijn.

 

Evita was met mij op een weide van de hondenschool aan het spelen, komt er opeens een andere hond aan de andere zijde van de draad staan.  Evita's eendje was per ongeluk tegen de draad gegooid en die hond had een pootje te pakken.

 

Evita rende naar de draad en viel uit naar die andere hond.  Ik trok haar weg, zie ik opeens bloed uit haar mond lopen...

 

Ik schrik me te pletter, kijk in haar mond en mis één van haar hoektanden!  Paniek! Hartkloppingen! 

 

Ik zoek naar die tand, nergens te vinden.  Ik kijk terug naar Eefjes mond, open die terug en dan zie ik ... ze had op haar lip gebeten!  En die tand was helemaal in het vlees van haar lip gedrongen, zo zag ik hem dus niet meer.

 

Ik heb haar lip zachtjes omhoog getrokken, en daar was haar hoektand, gelukkig gezond en wel!  Haar lip genas zonder problemen.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Zon gil/schreeuw gaat door merg en been! 
Ik kan echt met alle eerlijkheid zeggen dat ik dat het ergste geluid in de wereld vind. 
 
Na chewy's nachtelijke aanval heb dr nog een paar nachtmerries aan overgehouden. 
 
Je houd zo van die dieren dat maakt het zo erg  "

 Dat is het ook. Het ergste geluid ooit....

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ja hier ook, nog niet zo lang geleden!
Chanel, die volgens mij in haar vorig leven kangeroe of hert is geweest (gaat zelfs over een poort van 1,70m).
Hoe ze het gedaan heeft, geen idee! Maar met over de draad te springen is ze daar met haar tenen blijven in hangen en de draad was rond haar tenen  gedraaid. En daar hing mejuffer dan als een geslacht schaap. 
Draad rond om moeten los knippen, was met geen mogelijkheid om de draad er van los te krijgen! En dan met spoed naar de DA ('s avonds laat) om te laten vaststellen dat mijn hart er slechter aan toe was dan haar poot  "

 Obi is ooit ontsnapt uit een manege omheining van 2m.. Dus pas maar op hoger halen ze ook...

 

Aww dit klinkt echt mega pijnlijk, arme woef :(

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

"  Obi is ooit ontsnapt uit een manege omheining van 2m.. Dus pas maar op hoger halen ze ook...
 
Aww dit klinkt echt mega pijnlijk, arme woef :( "

 Ze is iets te intelligent . Ze heeft dit afgezien van de katten! Aah zo doe je dat, maar hé dat kan ik ook.

Ze heeft geluk gehad, behalve dat door het afknellen van de draad een adertje binnenin aan de voet gesprongen was. En behalve flink verzeerd er gelukkig niets ernstig was verwond.

Ze is net gesteriliseerd (pff hou dat dan maar rustig) Miss gezwind door de wind. Ik overweeg om aan elke poot 1kg lood te hangen, zodat ze met d'er 4 voeten op grond blijft 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hier ook zo'n paniekmoment gehad met Evita, onze eerste Dogo Argentino.
 
Ze moet toen ongeveer een jaar geweest zijn.
 
Evita was met mij op een weide van de hondenschool aan het spelen, komt er opeens een andere hond aan de andere zijde van de draad staan.  Evita's eendje was per ongeluk tegen de draad gegooid en die hond had een pootje te pakken.
 
Evita rende naar de draad en viel uit naar die andere hond.  Ik trok haar weg, zie ik opeens bloed uit haar mond lopen...
 
Ik schrik me te pletter, kijk in haar mond en mis één van haar hoektanden!  Paniek! Hartkloppingen! 
 
Ik zoek naar die tand, nergens te vinden.  Ik kijk terug naar Eefjes mond, open die terug en dan zie ik ... ze had op haar lip gebeten!  En die tand was helemaal in het vlees van haar lip gedrongen, zo zag ik hem dus niet meer.
 
Ik heb haar lip zachtjes omhoog getrokken, en daar was haar hoektand, gelukkig gezond en wel!  Haar lip genas zonder problemen. "

 Auww... Dat obi dit nog nooit is overkomen. Hij heeft best wel hanglippen. En als ie verbaasd kijkt ofzo dan heeft ie zijn lip vaak een stuk tussen zijn tanden. Maar tot de tand erdoor nee dat gelukkig niet. Al mist hij wel een tand en ik heb geen idee hoe dat ooit gebeurt is. Gelukkig niet de grootste maar 1 na grootste hoektand boven. 

Maar krijste Evita ook niet alles bij elkaar dan? 

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

"  Auww... Dat obi dit nog nooit is overkomen. Hij heeft best wel hanglippen. En als ie verbaasd kijkt ofzo dan heeft ie zijn lip vaak een stuk tussen zijn tanden. Maar tot de tand erdoor nee dat gelukkig niet. Al mist hij wel een tand en ik heb geen idee hoe dat ooit gebeurt is. Gelukkig niet de grootste maar 1 na grootste hoektand boven. 
Maar krijste Evita ook niet alles bij elkaar dan?  "

 Evita gaf geen kik.  Ik was degene die in paniek was!  Ze liet ook heel gewoon haar lip terug over de tand trekken, raar beest.

 

Hier is dus de paniek altijd bij mij, de dames krijsen nooit.  Ze zullen zich daar te "goed" voor voelen zeker.

 

Onze Niké heeft ooit met haar staart tussen een afgedankte BBQ gezeten, hierdoor is ze nu de bovenste 7cm van haar staart kwijt.

 

Ze kwam toen uit de tuin en maakte een soort van hummend geluid : "mmm" "mmm" "mmm" ging het de hele tijd.  Ik ga kijken en alle muren van de keuken onder het bloed en Niké kwam naar mij toe gelopen.  Ik zie de punt van haar staart met een flardje huid aan druppend van het bloed.

 

Hups, ik weer in paniek mijn man geroepen, hij heeft er een handdoek om gewikkeld waarna we meteen naar een DA zijn gereden. 

 

Niké bleef braaf zitten met handdoek en ik was in alle staten!

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Arme Obi, dat is schrikken.

Diesel heeft alleen een keer een jack russel aan zijn neus gehad, die beet zich daar aan vast en liet niet meer los, gillen, gillen dat hij deed.

De eigenaar heeft toen zijn hondje vastgepakt, en ik diesel zodat hij niet meer achteruit kon, en heeft toen de bek  van die hond opengebroken, waren net weerhaakjes, Diesel zijn halve neus hing los, naar de Da, was 140 euro lichter, en Diesel heeft maanden een witte streep gehad, eigenlijk zit er nog steeds een dik randje op zijn neus, en is toch zeker 7 jaar geleden gebeurd.

Maar dat is de enige keer dat ik Diesel hoorde gillen van de pijn.

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^