Lotgering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Lotgering heeft nieuwe koelwagens, hele mooie zelfs. Ik haal Lotgering bij een verkooppunt, ben er tevreden over en Romeo doet het er prima op. Ik kwam laatst net aan, toen de koelwagen voorreed bij dat verkooppunt. Het vlees werd mooi diep bevroren afgeleverd. Kennissen krijgen rechtstreeks van Lotgering geleverd en ook deze leveringen worden goed diepgevroren en schoon afgeleverd. Lotgering heeft in het verleden fouten gemaakt, toen ze explosief groeiden, maar die problemen zijn al lang geleden opgelost. Ik wissel Lotgering af met andere merken.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Hier een oude ervaring,het stonk bij het leven,heb mijn honden het niet laten eten. Ik weet hoe vlees moet ruiken.

Toen ik het uit mijn vriezer haalde,liep mijn vriezer net nog niet weg van de stank.

 

Dat was dus 1 keer en nooit meer. 

Ik geef bij voorkeur carnibest,al 10 jaar consequente kwaliteit.

Ik snap dat dit prijzig is als een hond veel eet maar dan zou ik eerder voor smuldier kiezen dan lotgering.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb Lotgering een tweede kans gegeven, ook toen ik deze verhalen hoorde. Zelf heb ik die ervaring nooit gehad. Ik vind dus dat als iemand fouten maakt, ze toegeeft en herstelt, ik ze ook een kans moet geven. Lotgering kan zich zo niet verdedigen en elke slechte recensie maakt, dat er baasjes van Hondenpage nu perse geen Lotgering willen geven en dat is jammer. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Ik heb Lotgering een tweede kans gegeven, ook toen ik deze verhalen hoorde. Zelf heb ik die ervaring nooit gehad. Ik vind dus dat als iemand fouten maakt, ze toegeeft en herstelt, ik ze ook een kans moet geven. Lotgering kan zich zo niet verdedigen en elke slechte recensie maakt, dat er baasjes van Hondenpage nu perse geen Lotgering willen geven en dat is jammer.  "

 Ik vind sowieso kvv afvallen als die ongekoeld wordt bezorgd.

 

Ik las ook wel eens op barfplaats,personen auto's gevuld met rauw vlees en op een parkeerplaats verdelen.

Volgens mij is er toen ook iemand aangehouden met alle consequenties van dien.

 

Ik vind dat er veel strenger gecontroleerd zou moeten worden op het vervoer van rauw vlees voor huisdieren.

team border lolly (Gast)

 mee eens,

ik heb ook eens een slechte levering gehad. maar na 1 belletje kreeg ik een heel nieuw krat, extra nekjes erbij voor het geleden leed...

nee hoor iedereen is menselijk, en kan dus fouten maken.

het is maar net hoe een bedrijf er mee omgaat...

want ik heb zo zeer belachelijke ervaringen met farmfood...

(ik had daar een sponsor contract, nou breek me de bek niet open)

maar als er iets fout gaat bij lotgering lossen ze dat netjes op.

en ze rijden nu al zekr 9 maanden rond met die koel wagens dus ik snap zo ie zo het gezeik niet dat het niet gekoeld wordt....

ja dat was zo maja in eens ging iedereen daar bestellen en moest er veel verder en vaker worden gereden...

 

 

honden page profiel KickyKicky

honden foto van Kicky

Ik ga lotgering toch maar een kans geven  Bij het verkooppunt (een vrouw) zelf kijk ik wel even hoe het vlees er uit ziet. Ik denk niet dat zij het vlees aan zal nemen als het bedorven is  Maar toch even checken zodra ik het open maak en voer. Denk dat dat veiliger is dan thuis laten bezorgen omdat alle nare verhalen voornamelijk over thuisbezorging gaan.  Eventueel zit ik er ook aan te denken deels smuldier te voeren en deels barf. In de ochtend smuldier bijvoorbeeld en smiddags/savonds barf. Maar dat rekenwerk lukt me dan al helemaal niet  Ze doet het verder goed op smuldier+kippenekjes, soms een eitje en een visje. Maar wil toch meer afwisseling

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Naturis is ook een merk dat veel verschillende vlees- en vissoorten heeft en redelijk in prijs is. Ze hebben bv kangaroe, wild, konijn, haas en het Volendammertje en de zalm, div. vissoorten en kip. Romeo is er gek op. 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

" Naturis is ook een merk dat veel verschillende vlees- en vissoorten heeft en redelijk in prijs is. Ze hebben bv kangaroe, wild, konijn, haas en het Volendammertje en de zalm, div. vissoorten en kip. Romeo is er gek op.  "

 



Zo zie je dat er veel verschil is.
Onze hond kan niet tegen Naturis. Hij moet er zelfs van kokhalzen en wil het ook niet meer eten.
Vooral het volendammertje terwijl hij de vis van Kivo heerlijk vindt.
Ik vind het er ook niet uit zien, veel te fijn gemalen en geen vlees te bekennen.
Ik ben van plan om lotgering eens te proberen omdat ik hier in de buurt goede verhalen hoor over het product.
Ook omdat je dan weer wat meer variatie hebt.
Ik ben helemaal weg van Kivo.
Vroeger gaf ik AHV omdat dit het enige was wat we hier konden kopen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Niet te geloven. De Naturis die ik ken ziet er goed uit, maar het verkooppunt is heel alert in deze en ze houden contact met de fabrikant. Wel weet ik dat het een Belgisch product is en dat de dierenwinkel lange tijd moeite had de ingredienten te achterhalen. Ik geef Naturis niet zo vaak, ik haal het wel eens als ik in de buurt ben.Verder geef ik Tinlo, Rodi Raw4Dogs, Alaska en laatst Darf konijn. Ik zal eens kijken of er een verkooppunt van Kivo in de buurt is, vooral omdat je er erg tevreden over bent.

 

 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

" Niet te geloven. De Naturis die ik ken ziet er goed uit, maar het verkooppunt is heel alert in deze en ze houden contact met de fabrikant. Wel weet ik dat het een Belgisch product is en dat de dierenwinkel lange tijd moeite had de ingredienten te achterhalen. Ik geef Naturis niet zo vaak, ik haal het wel eens als ik in de buurt ben.Verder geef ik Tinlo, Rodi Raw4Dogs, Alaska en laatst Darf konijn. Ik zal eens kijken of er een verkooppunt van Kivo in de buurt is, vooral omdat je er erg tevreden over bent.

 

  "

 



Het zou best aan het vervoer kunnen liggen maar ik denk dat het aan de toevoegingen ligt van Naturis.
Ik zou het heel graag willen voeren omdat ik de dierenwinkel die het verkoopt heel erg gun.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Hier ook erg slechte ervaringen met naturis. Grijze, stinkende rotte rollen die ontploften van zodra er in geprikt werd... en 0 reactie van de fabrikant uit, heel erg onprofessioneel.

Is al wel enkele jaren geleden, gezien ze nog altijd bestaan zal dat nu wel niet meer het geval zijn haha. Maar zo heeft iedereen wel ergens een slechte ervaring mee, maar daarom is het product de dag van vandaag niet bij voorbaat slecht

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Precies, Maart.

honden page profiel KickyKicky

honden foto van Kicky

Gister lotgering opgehaald, de wild variant. ze vroeg 1,25 voor de wild en 1 euro voor de pens of de kip. per 500 gram. Vandaag gevoert, geur was prima (rook bijna niks, terwijl ik met smuldier m'n neus dicht moest houden, wat niet zozeer erg is) ze voerde het zelf aan haar bull mastiff en boerboel/cane corso mix. Beide honden zagen er excellent uit. Cookie at het met plezier op. Nu kijken hoe het aan de andere kant er uit komt en de resultaten, als de poep goed is vandaag en morgen en ze doet het goed ga ik een week voeren, als dat goed is een maand e.t.c.  tot ik een grote vriezer heb voer ik lotgering, daarna over op barf 

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika

honden foto van Danny en laika

Ik heb een paar keer lotgering besteld en voer nu naturis. Vindt naturis er beter uit zien, ook de verpakking van naturis is veel beter, bij lotgering vaak verpakking kapot wat de kwaliteit natuurlijk niet ten goede komt. Koop van lotgering wel nog het verse knaagspul.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb net nog eens op de Voerwijzer gekeken en daaruit blijkt nog steeds dat de ingredienten van Naturis niet bekend zijn. Van alle merken zijn de ingredienten bekend, van Naturis niet. Het verkooppunt heeft bij mijn weten hier heel vaak over gebeld en dan wordt een datum genoemd, dat ze dit gaan vermelden, maar dat is nog steeds niet het geval.

Jimmy Grootegoed (Gast)

Ik voer nu al geruime tijd Lotgering (rund, lam & kip; € 1,48 / kg) in combinatie met koud geperste brokken zonder graneneiwitten en ben daar zeer tevreden over.
Ik heb geen verkooppunt in de buurt en heb daarom maar een goedkope vriezer voor in de schuur gekocht (zodat ik per keer 2x 18kg bestellen kan).
(Zij leveren gekoeld en daarom zijn de transportkosten wat hoger.)
Ik vind het een mooie mix en volgend mij is het echt alleen maar een puur dierlijk product. Een peesje, knars of stukje bot en andere ingewanden is voor een hond geen enkel probleem en botsplinters ben ik nog nooit tegen gekomen.
Ik zet de lege kratten voor de deur met een zeiltje voor het afdekken van de nieuwe levering. (Behalve met de temperaturen van de laatste weken natuurlijk.)
Ik ben heel pragmatisch: als een hond het op een bepaald voer goed doet, zal ik het nooit veranderen. Het verhaal van verandering in eten doet eten is menselijk gedrag en naar mijn ervaring onverstandig met honden. (Misschien ook wel voor mensen...)
Dus als je een verkooppunt in de buurt hebt, zeker doen is mijn advies!

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

@Jimmy, wat een korte tijd geleden was, is dat er in de totaal (rund, lam & kip) ook fazant zit. Is weer een diersoort erbij. Staat als het nog steeds is op de verpakking van het vlees.
De eend/paard is ook altijd erg mooi vlees.

Mooi dat je honden het er zo goed op doen (vlees met geperste brok).

Louisia (Gast)

Wij voeren ook lotgering en het bevalt goed ook voor de honden....afgelopen 2 weken waren we op vakantie en toen kregen ze kivo nou mooi niet hoor  2 van de 3 honden moesten geen kivo dus hebben we maar smuldier gekocht iedere dag en dat aten ze wel iedere dag 6 pakjes voer voor 2 honden ze eten een kilo per dag x bordeauxdog x bullmastiff  dus ja je moet wat maar nu thuis weer lotgering en ze eten het weer gewoon dus blijven we lotgering voeren 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Vanaf morgen weet ik of onze hond het lust.
We hebben verschillende soorten gepakt.
Dus nog even afwachten.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Vanaf morgen weet ik of onze hond het lust.
We hebben verschillende soorten gepakt.
Dus nog even afwachten. "

en hoe bevalt het?

sorry ben erg nieuwsgierig 

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Ha die Roos, nou het vlees ziet er mooi uit en ruikt ook niet vies.
Het is wat groffer dan kivo maar dat is juist wel fijn vind ik.
Ik ga het wel afwisselen met kivo.

Ik ben wel niet helemaal slim geweest.
Ik heb geprobeerd om Baloe 2x in plaats van 3x per dag eten te geven.
Dit omdat hij dan meer een voldaan gevoel zou hebben na het eten.
Maar ik denk dat hij dan wel een te grote hoeveelheid te gelijk binnen krijgt en wat dunner van ontlasting wordt. Dan gaat het over het laatste stukje ontlasting want in het begin is het wel mooi dik.
Ik ga vanaf morgen weer wat minder geven en tussen de middag een kleine hoeveelheid die ik van de ochtend en avondeten af haal. Dus een kleine 150 a 200 gram vlees voor tussen de middag.
Al ging het vandaag best goed eigenlijk.

Over het vlees dus dik tevreden.

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Hier sinds een maand ook Lotgering. Vlees werd gebracht met een koelwagen en was gewoon bevroren. Het vlees ziet er goed uit en de honden eten het graag! Tot nu toe helemaal tevreden met Lotgering

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Verschillende merken kvv
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^