Makreeltjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaryMary

Ik heb een aantal dagen geleden een kilo verse (ingevroren) makreeltjes gekocht voor onze honden. Alleen vinden ze het 10 keer niks.. Woont er iemand in omgeving Ter Apel die er belang bij heeft? 

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Zijn jouw honden vis gewend of is het de eerste keer dat ze het krijgen?

 

Mocht het de eerste keer zijn, zou ik het gewoon nog een aantal keer aanbieden. 

 

Onze labrador vond zijn eerste visje ook niet lekker en at het niet op.. Aantal dagen later weer geprobeerd, ging al iets beter.

En nu? Hij doet er nog net geen moord voor! 

 

Onze andere hond een tijdje geleden zijn eerste haring gegeven, hij spuugde het direct uit hahah! Deze week weer eens proberen, kijken of hij het uiteindelijk ook zo lekker gaat vinden.

 

vis heeft voor veel honden een vrij aparte smaak waar ze best even aan mogen wennen. 

 

Ik vind het belangrijk dat ze af en toe eens een lekker vet visje eten, dus ik heb volgehouden met resultaat!  Hij vreet nog net mijn vingers er niet bij op! 

honden page profiel MaryMary

Haha aw ja hier wel de eerste keer. Ik moet toegeven dat we het maar 2 dagen geprobeerd hebben hoor, maar het blijft liggen of wordt in de hoekjes van zijn kamer gelegd Als ik niemand kan verblijden ermee verder ga ik het wel nog eens proberen, anders neem ik een goede zalmolie voor de omega's 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Haha aw ja hier wel de eerste keer. Ik moet toegeven dat we het maar 2 dagen geprobeerd hebben hoor, maar het blijft liggen of wordt in de hoekjes van zijn kamer gelegd Als ik niemand kan verblijden ermee verder ga ik het wel nog eens proberen, anders neem ik een goede zalmolie voor de omega's  "

 

Je zou kunnen kijken naar zalmkarkas/zalmkoppen daar is mn puck gelijk vanaf het begin helemaal gek op. Er zijn ook gemalen vissoorten die je kan proberen. 

honden page profiel MaryMary

Ja zijn ook wel meerdere opties kwa vis natuurlijk..  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat van de makreeltjes in kleine stukjes door de voeding husselen....niet te veel bet dat het er een beetje bij zit, hoef je het niet weg te doen....je woont net iets te ver bij me vandaan, anders zou ik het willen voor mijn beren, hahahaha...woon vlakbij winschoten.

honden page profiel MaryMary

Haha ah ja jammer! Ik ga het later deze week op die manier nog wel proberen. Kijken of het dan op gaat. Ga zo eerst de kamer van hem nog even goed nakijken op visresten.Hangt nog steeds zo'n vieze lucht :P Zou er stiekem niet rouwig om zijn als ie het niet blieft haha. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Bij Puck moest ik het trouwens af en toe even vasthouden. Soms wist ze niet goed hoe ze een begin moest maken aan het visje.

Misschien helpt het dus als je het vasthoud, of als je snoepjes in de vis verstopt. Laat je hond zien dat er snoepjes in gaan. Vaak gaan ze dan wel overstag .

honden page profiel MaryMary

Er bleek nog een vissenkop onder zn deken te liggen.. Brr.. Ik ga nog kleinere stukken door zn vlees proberen en werkt dat niet dan verstop ik er wel wat lekkers in :P Ik had ze de eerste twee keren trouwens wel in wat grotere stukken gedaan. En hij likte wel en heeft geloof ik ook wel een of twee stukken gegeten, maar de rest dus verstopt :P Waarvan 1 stuk erg goed. We zullen zien, maar mocht zich nog wel iemand melden hier uit de buurt mag diegene ze hebben :P Heb wel even een paar dagen genoeg van de vislucht 

Odette & Bacchus (Gast)

Inderdaad misschien was kleinere stukjes geven en opletten dat ze er niet mee gaan lopen. Eten uit de bak en niet mee laten nemen, of buiten. Brr je zal maar na dagen/weken nog een kop of stuk terugvinden achter de bank. Ik ben gek op vis, maar vislucht ..... bah.  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

....visjemoet wel in een keer op hoor.

honden page profiel MaryMary

Haha ja ach hij eet dingen uit zichzelf in z'n bench of op zijn kussen in de woonkamer. En daar krijgt ie z'n eten nooit, dus het lag in zijn bench in z'n kamer :P maar lekker is anders  Is ook eigen schuld geweest maar ach kan er nu wel om grinniken 

Hij doet me denken aan de mannetjes zeeleeuw die ik heb gefotografeerd in het Dolfinarium met z'n vis  Kan de foto helaas niet uploaden haha. Wel een plaatje hoor! En fijn dat ie de vis in een keer wegwerkt! Kan mijn exemplaar nog iets van leren

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

" Er bleek nog een vissenkop onder zn deken te liggen.. Brr.. Ik ga nog kleinere stukken door zn vlees proberen en werkt dat niet dan verstop ik er wel wat lekkers in :P Ik had ze de eerste twee keren trouwens wel in wat grotere stukken gedaan. En hij likte wel en heeft geloof ik ook wel een of twee stukken gegeten, maar de rest dus verstopt :P Waarvan 1 stuk erg goed. We zullen zien, maar mocht zich nog wel iemand melden hier uit de buurt mag diegene ze hebben :P Heb wel even een paar dagen genoeg van de vislucht  "

 Hahahahahah!!  sorry niet grappig! 

 

Hij wilde die vissenkop gewoon bewaren! 

honden page profiel MaryMary

Ja tot volgende week :P of het was gewoon wraak omdat ie de eerste keer gewoon cold turkey een hele vis kreeg

honden page profiel MaryMary

Ja tot volgende week :P of het was gewoon wraak omdat ie de eerste keer gewoon cold turkey een hele vis kreeg

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^