Tips bij eerste pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Petra (Gast)

blijft dan nog steeds dat op het einde je ongeveer €4000.- aan een verzekering betaalt. Het voelt alleen niet zo omdat je maandelijks een lagere premie betaalt.   

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Hoi Allemaal, volgende week mogen wij onze ridgeback pup ophalen bij de fokker. Uiteraard zijn we hier super enthousiast over. We zijn ons ook goed aan het inlezen hoe het allemaal moet en voor de puppycursus staan we al ingeschreven. Vroeger bij mijn ouders hebben we honden gehad maar dit is de eerste hond in ons eigen gezin. Met het inlezen op internet kwam ik ook dit forum tegen. Volgens mij is hier veel kennis aanwezig als ik dat allemaal lees. Nu vraag ik me af of jullie nog tips hebben.... ? Wat is heel belangrijk om vanaf dag 1 al te doen, maar vooral ook wat je niet moet doen?
Consequent zijn lees is overal en zorgen dat je pup een ritme in de dag krijgt en een eigen plek waar hij niet gestoord wordt. Ook zorgen dat de pup voldoende rust krijgt en neemt, etc. Ik vraag me vooral af of mensen uit ervaring nog tips hebben? Alle adviezen zijn welkom. "

 Heerlijk dat jullie pup volgende week bij jullie komt . Ik heb me hier helemaal suf gelezen en er veel goede tips uitgehaald . Want tsja wij hebben een pup die bijna alles uitspookte waar mensen een topic over aanmaakte . Soms echt wanhopig , maar altijd zoveel liefde gevoeld . Ik denk toch dat het per pup / hond anders is . Wat ik vooral geleerd heb is dat je het vertrouwen moet krijgen . Sommige tips werken dan wel en sommige juist niet voor jou hond . Als ik terug denk is het best pittig geweest ( en vaak nog ) . Maar als ze dan lief naast me ligt te slapen en krijg spontaan een knuffel maakt dat alles weer goed . Ik heb voor mezelf een dagboek en als ze dan weer een klierdag heeft ga ik lezen en bedenk ik me weer hoever we al zijn gekomen 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ineens diarree
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^