Mopshond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Cor (Gast)

Goede middag ik zit met een probleem sins mn zoon is geboren is de hond stinkend jaloers we hebben nu al anderhalf jaar het geprobeerd maar het gaat niet en hebben met pijn in ons hart de keuze gemaakt om hem dan maar weg te doen hij is 10 jaar maar waar zou ik hem kunnen brengen in regio zuid Holland bvd

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Als je een goed huisje zoekt kun je je bij de diverse herplaatsingssites aanmelden. Of bij een asiel in jouw regio.

 

Hier moet je een verzoek aan het moderatorteam sturen.

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

Jammer dat het niet werkt me je hond en je zoontje... Ik zou hem graag van je willen overnemen alleen willen me ouders geen mopshond  hier zijn dr veel niet met me eens maar mischien zou je hem op marktplaats kunnen zetten! Zelf geen ervaring mee maar denk dat je t snelste zo een baasje vind! En als je hem dan zelf brengt kun je de thuis situatie daar zien. Succes!

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik denk naar het dierenasiel?

 

Wat is het gedrag dan van je hond, dat het zo erg is dat je hem wilt herplaatsen?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Jammer dat het niet werkt me je hond en je zoontje... Ik zou hem graag van je willen overnemen alleen willen me ouders geen mopshond  hier zijn dr veel niet met me eens maar mischien zou je hem op marktplaats kunnen zetten! Zelf geen ervaring mee maar denk dat je t snelste zo een baasje vind! En als je hem dan zelf brengt kun je de thuis situatie daar zien. Succes! "

 

Inderdaad, ik zou m'n hond niet snel op marktplaats zetten. Teveel handelaren en broodfokkers actief. Zou m'n hondje niet perongeluk bij de verkeerde persoon willen afgeven.

 

Het beste kun je naar het dierenasiel in jou regio gaan of de site's die Paddy's Mate.

 

Nog een vraag, heb je al een goede gedragstherapeut gevraagd om eens met jullie mee te kijken en wat zijn/haar bevindingen zijn over het gedrag van de hond?

Vaak is het helemaal niet nodig om een hond te herplaatsen, maar heb je alleen even een aantal handvatten nodig om alles in goede banen te laten leiden. 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  
Inderdaad, ik zou m'n hond niet snel op marktplaats zetten. Teveel handelaren en broodfokkers actief. Zou m'n hondje niet perongeluk bij de verkeerde persoon willen afgeven.
 
Het beste kun je naar het dierenasiel in jou regio gaan of de site's die Paddy's Mate.
 
Nog een vraag, heb je al een goede gedragstherapeut gevraagd om eens met jullie mee te kijken en wat zijn/haar bevindingen zijn over het gedrag van de hond?
Vaak is het helemaal niet nodig om een hond te herplaatsen, maar heb je alleen even een aantal handvatten nodig om alles in goede banen te laten leiden.  "

 Dat van die gedragdterapeut lijkt me een heeel goed idee  mischien kan op die manier je hondje bij je blijven

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Terug naar de fokker ?

Wij zeggen het er altijd bij ,moet de hond weg dan komt hij of zij hier terug  of ze nu 1 jaar zijn of 10 jaar .

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Terug naar de fokker ?
Wij zeggen het er altijd bij ,moet de hond weg dan komt hij of zij hier terug  of ze nu 1 jaar zijn of 10 jaar . "

 Ach ja wat stom, die zou ik ook als eerste bellen mocht t ooit nodig zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat ontzettend triest, een hond van tien jaar oud die plaats  moet maken voor een kind....10 jaar....kan je de hond niet apart houden van het kind, besef je wat het betekend voor een hond van die leeftijd om bij jullie vandaan te moeten naar ergens anders ? Voor een jonge hond is het al moeilijk, kan je de paar jaartjes toch nog bij jullie houden en dan apart houden van je kind.....er zijn traphekjes ....en je zou dan heerlijk met de hond er op uit kunnen gaan en dan met traphekjes werken zodat tie niet bij je kind kan komen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Goh wat triest is dit, de hond heeft nog een paar jaar, en dan weg.....ik begrijp ergens wel dat je kind nu voor gaat, maar een hond van tien jaar oud......je zoontje gaat straks naar cres school, dan heb je alle tijd en aandacht voor de hond, en als je die nu ook geeft en je werkt met traphekjes hoef de hond niet weg......geef de hond smorgens eengoede wandeling en daarna een groot bot achter het traphekje, kan die niet bij je zoontje komen....

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Eens met Willemijn,een paar huizen verder hebben mensen hetzelfde probleem gehad met hun jack,jack was er eerst.

Ze hebben met hekjes gewerkt,baas ging vaak alleen met de hond op pad en dat is goed gegaan,kinderen zijn nu groot genoeg en jack doet niet meer lelijk naar de kinderen.

Die baby,peuter,kleuterfase dat was goed uitkijken. Maar zelfs kinderen van 2 kan je leren om de hond met rust te laten.

Vaak is het een kwestie van zowel de hond als het kind goed op te voeden.

 

Honden en kinderen is altijd uitkijken geblazen.

 

Maar ik denk ook arme mops, aan de andere kant er zijn genoeg mopsliefhebbers die hem vast een warm nestje willen geven.

Ik ken mopshondjes heel goed mijn ene zoon heeft er nu 2 en de andere heeft er 1 gehad.....ik vind het zulke lieve hondjes,ondanks hun lelijkheid(smaken verschillen)ben ik dol op ze en had ik geen 2 staffords gehad,dan had ik dat oudje gewoon in huis genomen.

Volgende forumvraag: Mopshond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^