Let op: adaptil tabletten niet meer vergoed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Jessica (Gast)

Vorig jaar zijn mijn adaptil tabletten ('voorgeschreven' door de dierenarts). Iedere keer nog vergoed (voor 80%) door OHRA (huisdierenverzekering met top dekking, we hebben het zwaarste pakket).   Nu wordt dit niet meer vergoed!   OHRA geeft aan dat de medicijnen niet (meer) in NL is geregistreerd.   Te vinden op de website van cbg-meb     Dit bericht is niet bedoeld voor een discussie of iets dergelijks. Maar als een tipje om een foutje te voorkomen.   Gebruik je deze tabletten, heb je ze tot dusver altijd vergoed gekregen, kijk dat dan nu eerst even na!!       (de laatste keer heb ik in 2015 een strip gehaald, dus dat was voor mij alweer even geleden... Koude douche dus voor mij )

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jammer, steeds meer medicatie wordt niet vergoed bij ohra...ik heb ook ohra, de hoogste top.....laatst ook medicatie gekregen van de dierenarts, werd niet vergoed, door aan te dringen , toch vergoed gekregen maar de volgende keer niet meer, jammer.....ik let nu ook op als ik iets krijg van de dierenarts.

Jessica (Gast)

ja echt zonde....

Ik hing natuurlijk meteen aan de telefoon met OHRA.

Vorig jaar was 'een foutje' dat het vergoed was. Ik heb gewoon geluk gehad zeiden ze....

Dus dan is er een paar keer achter elkaar dezelfde fout gemaakt, lijkt me stug bij meerdere declaraties op diverse momenten? Volgens de telefoniste wel. Deze keer kreeg ik het in ieder geval niet mee vergoed.

... Suf zeg...

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Het verbaasd me eerlijk gezegd uberhaubt dat je adaptil vergoed kreeg

Ik krijg niet eens chinese kruiden vergoed met aanvullende verzekering..of telizen

en eigenlijk niks qua zng suplementen..behalve klassieke homeopathie en acupunctuur

Ik loop bij proteq

Jessica (Gast)

mee= meer

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Huidverzorging wordt niet vergoed, en medicatie alleen als het geregristreerd in nederland is.......ik had pyoderm gekregen van de dierenarts, voor een bacterie, ohra....zet het onder huidverzorging, nadat ik een gesprek had, voor een x vergoed, daarna niet meer. Jammer.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^