Ervaringen Dierdorado Gouda?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

Wat een naar gevoel maar helaas heb ik voor Bae nog geen geschikt oppasadres kunnen vinden voor de eerste 2 weken van oktober. Ik ben daarom aan het kijken naar een pension. Als het bevalt zou dat super zijn want dan kunnen we ook makkelijk eens een dagje zonder madammeke weg. 

 

Toch maak ik me enorme zorgen, ze is het helemaal niet gewend. Zijn er bekenden met Dierdorado in Gouda?

 

(We zijn totaal 4 weken weg maar voor de eerste 2 weken hebben we een hele leuke oppasplek. Andere locaties ook welkom, waar maakt niet uit maar aangezien we iemand moeten vragen haar weg te brengen is zuid-holland wel prettig.)

honden page profiel MarjoleinMarjolein

honden foto van Marjolein

Geen ervaring mee, maar als je echt niks kan vinden mag je het altijd tegen die tijd laten weten! 

 

Als ze normaal met andere honden kan mag ze zo twee weekjes komen logeren hoor. 

 

Heb nu ook een opvanghondje, eentje meer of minder maakt hier niks uit

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Volg! Is hier niet zo ver vandaan, wie weet gaat Mila er ook een keer heen

Anoniem (Gast)

Hebben wij 1 keer gedaan..

en de conclusie is...

dat was de 1e keer

de enige keer

en de laatste keer

dat onze hond daar geweest is..

zaterdag om 5 uur gebracht, zondag zijn ze dicht (ivm geloof) maandag om 10 uur meteen opgehaald...

en jawel ik kon 3 complete dagen aftikken, terwijl hij nog pup was en zijn eigen eten mee had...

En stinken!!! echt vreselijk!!!

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

Ze zijn bij DierDorado goed voor de dieren, zeker in de niet zo drukke periodes (dus buiten de vakantie).

ik heb er stage gelopen en sinds dat ze van Waddinxveen naar gouderak zijn verhuisd is het vele malen beter geworden. Er wordt drie keer per dag schoongemaakt, de honden worden drie keer per dag uitgelaten op de velden of in de ren, waar ze lekker even de energie kwijt kunnen met andere honden (wanneer de hond met andere honden kan). Ze worden geborsteld en als de hond het kan wordt hij met een andere hond in een kennel gezet zodat ze in elk geval niet alleen zitten.

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

#reactie op Anoniem

Sorry hoor maar je spreekt toch van te voren af wat de kosten zijn en wanneer je je hond ophaalt. De kosten lijken mij in dit geval nogal logisch en worden zover ik weet overal zo berekend (per dag).

 

Een pup zou ik zelf sowieso niet zo snel brengen aangezien die hun rust nog niet goed kunnen pakken.

 

het gaat mij er meer om hoe de hond het heeft gehad.

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

" Ze zijn bij DierDorado goed voor de dieren, zeker in de niet zo drukke periodes (dus buiten de vakantie).
ik heb er stage gelopen en sinds dat ze van Waddinxveen naar gouderak zijn verhuisd is het vele malen beter geworden. Er wordt drie keer per dag schoongemaakt, de honden worden drie keer per dag uitgelaten op de velden of in de ren, waar ze lekker even de energie kwijt kunnen met andere honden (wanneer de hond met andere honden kan). Ze worden geborsteld en als de hond het kan wordt hij met een andere hond in een kennel gezet zodat ze in elk geval niet alleen zitten. "

 Wat fijn om te lezen. Mijn reactie was overigens op het vorige bericht.

is de ren ook een soort veld? Deze zit aan de kennel zoals ik begreep en wordt voor de ochtend en middag ronde gebruikt toch?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Luca was bij hondenopvang Lassie in Berkel en Roderijs.

Daar hebben ze geen kennels, maar de honden leven samen in een grote ruimte. Ze hebben een enorm groot eigen terrein, waar ze de hele dag kunnen spelen. Ze heeft een uitlaat, de honden gaan ook mee wandelen.

In Leiden opvang Marty, bij haar zitten honden gewoon bij haar in huis. Ze heeft ook een uitlaat en gaat een keer of 4 wandelen.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Sorry hoor maar je spreekt toch van te voren af wat de kosten zijn en wanneer je je hond ophaalt. De kosten lijken mij in dit geval nogal logisch en worden zover ik weet overal zo berekend (per dag).
 
Een pup zou ik zelf sowieso niet zo snel brengen aangezien die hun rust nog niet goed kunnen pakken.
 
het gaat mij er meer om hoe de hond het heeft gehad. "

 Binky kwam er graag!! Je kunt ook altijd tussendoor bellen hoe het gaat.

 

Binky gaat nu naar Dieren-enzo in Moordrecht (ligt naast de rijksweg a20) ivm gouderak te ver is om even heen en weer voor dagopvang te brengen. Zelf ben ik hier nog meer over te spreken aangezien deze dame max 15 honden opvangt per dag en ze allemaal drie keer oer dag individueel uitlaat. Bij goed weer mogen ze los lekker rennen op een afgezet veld met een groepje.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

"  Wat fijn om te lezen. Mijn reactie was overigens op het vorige bericht.
is de ren ook een soort veld? Deze zit aan de kennel zoals ik begreep en wordt voor de ochtend en middag ronde gebruikt toch? "

 Afhankelijk van het weer en de hoeveelheid honden. Soms gaan honden vier keer per dag het veld op, soms een keer. De ren zit idd aan de kennel vast en bevat als ondergrond grind. Niet ideaal, maar wat ik bijvoorbeeld deed bij Binky: hij eet stenen... Dus hij werd niet op de ren gezet maar ging gewoon ongeacht van de weersomstandigheden het veld op. Als je zegt dag je hond stenen eet dan zetten ze m al gauw op t veld

honden page profiel RoxenRoxen

Kan je niet onverwachts eens langsgaan? Als het in de buurt is natuurlijk, dan kan je vragen of je even mag kijken bij de honden. Dan heb je een beetje een idee hoe het daar is.

Een aantal klanten van mij zijn er niet tevreden over. Zelfs iemand die daar bijna aan de overkant woont, wil haar hond daar niet brengen. Maar wie weet komt het ook door de naam. Meeste mensen op internet zijn er niet positief over. Misschien nu ze op de nieuwe locatie zitten dat het beter is. 

 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Probleem is met pensions dat mensen het altijd vinden tegenvallen. Waarom? Omdat ze het idee hebben dat de medewerkers daar iedere dag met alle honden vier keer gaan lopen. En dat ze in nette kamertjes zitten. Klanten hebben allemaal een beeld bij een pension.

 

Natuurlijk kunnen de medewerkers daar niet met alle honden zomaar even gaan lopen, natuurlijk zitten de honden niet in een kamertje met een bank. Dat is niet te realiseren.

 

Voer, water, een slaapplaats (in de vorm van een kussen, mand of kleed), mogelijkheid om drie/vier keer per dag de behoefte te doen, lichamelijke en geestelijke verzorging: het heeft het allemaal. Tuurlijk is jouw zorg anders voor je hond, maar ze doen daar echt hun best om het welzijn van de dieren zo goed mogelijk te hebben en ik vind dat dat in hun nieuwe locatie zeker verbeterd is. Daarnaast: in de tijd dat ik stage liep, kwam 80 procent van de honden kwispelend en jankend van blijdschap het pension binnen. Dit zou niet zo zijn als er niet goed voor die beesten gezorgd werd. ;)

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Kijk eens op de FB pagina 'Bullen oppas onderling'. (wel even een verzoekje sturen om lid te worden, is een besloten groep) Daar zijn bullen liefhebbers en -eigenaars die aanbieden om op te passen!

Weet je in ieder geval dat je bull bij iemand is die bekend is met bullenstreken O-)

Anoniem (Gast)

natuurlijk wist ik het bedrag van te voren... maar het is toch schandalig dat ze me dan 3 volle dagen laten betalen....

Hij heeft daar eigenlijk 2 nachten en 1 dag gezeten...

en alles behalve klant en dier vriendelijk om als je de hond maar 1 avond niet thuis wilt hebben ivm met een tuinfeest (50 man), dat ze op Zondag niet even de tijd nemen om hem weer naar huis te laten gaan...

nee ik vind ze echt heel slecht...

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" natuurlijk wist ik het bedrag van te voren... maar het is toch schandalig dat ze me dan 3 volle dagen laten betalen....
Hij heeft daar eigenlijk 2 nachten en 1 dag gezeten...
en alles behalve klant en dier vriendelijk om als je de hond maar 1 avond niet thuis wilt hebben ivm met een tuinfeest (50 man), dat ze op Zondag niet even de tijd nemen om hem weer naar huis te laten gaan...
nee ik vind ze echt heel slecht... "

 Wow, omdat zij als voorwaarde hebben niet op zondag brengen en halen zijn ze heel slecht? Sorry hoor.. Maar dat is wel een beetje overdreven. Er zijn zoveel pensions die op zondag niet laten brengen en halen.

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

Helemaal met je eens Cindy, mensen verwachten te veel. Wat ik het belangrijkst vindt is dat ze kan rusten in de kennel en dus niet loopt te stressen.

We brengen haar daarom binnenkort voor proef even langs en krijgen dan ook een rondleiding.

 

 

De recensies van Dierdorado vind ik eigenlijk helemaal niet slecht. Maar ik kijk niet naar recensies van meer dan 10 jaar oud op een onbekende website. Op facebook is iedereen erg tevreden en dat ze daar alle recensies open laten staan, zegt mij al genoeg. Sommige schermen het af en dat geeft mij dan geen goed gevoel. 

 

Toch hoor ik graag reacties van mensen die er zijn geweest en dat jij je hond er brengt terwijl je er hebt gewerkt zegt mij heel veel. 

 

Ik heb de doorgegeven adresjes bekeken en zien er heel leuk uit maar zijn denk ik minder geschikt voor Bae. Ze vindt honden heel leuk maar aan de lijn vindt ze het spannend en valt ze uit. Ik wil daarom (als ik haar bij iemand thuis plaats) wel echt iemand die goed met haar weet om te gaan en niet dat ze verplicht met honden zit waar ze zich niet oke mee voelt. 

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

" Kijk eens op de FB pagina 'Bullen oppas onderling'. (wel even een verzoekje sturen om lid te worden, is een besloten groep) Daar zijn bullen liefhebbers en -eigenaars die aanbieden om op te passen!

Weet je in ieder geval dat je bull bij iemand is die bekend is met bullenstreken "

 Goede tip, ik ga even kijken 

honden page profiel B'tjeB'tje

honden foto van B'tje

" Kan je niet onverwachts eens langsgaan? Als het in de buurt is natuurlijk, dan kan je vragen of je even mag kijken bij de honden. Dan heb je een beetje een idee hoe het daar is.
Een aantal klanten van mij zijn er niet tevreden over. Zelfs iemand die daar bijna aan de overkant woont, wil haar hond daar niet brengen. Maar wie weet komt het ook door de naam. Meeste mensen op internet zijn er niet positief over. Misschien nu ze op de nieuwe locatie zitten dat het beter is. 
  "

 Ik heb wat proefdagen ingepland inderdaad, kunnen we even goed kijken.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Wat ik het belangrijkste vind persoonlijk is dat m'n hond zich er op zijn gemak voelt en het niet erg vind om erheen te gaan. En dat zijn verzorgers serieus met hem bezig zijn.

 

Natuurlijk vond hij het de eerste keren spannend. Ik heb hem dan ook drie keer laten proeflogeren. Dat is zeg maar twee dagen en een nachtje. Ik vond t vreselijk dat hij weg was, maar heb gevraagd of ze me twee keer wilden bellen en als het niet goed zou gaan ook. Ik heb tussendoor filmpjes en foto's gevraagd, om te checken hoe het ging. Hij lag in een mand te slapen, bij hem in zijn kennel zat een york meisje. Op het veld liep hij met nog tien hondjes lekker te racen. Blij koppie. Tijdens de telefoongesprekken ging het ook goed, hij at gewoon en liep met de rest mee.

 

Mocht je hond niet eten tijdens het proeflogeren dan zouden ze dat ook zeggen... Ze doen het niet om het geld, zo van I don't care of je hond wel of niet eet, wij hebben geld... Ze geven er echt om. Er zijn mensen die vaak klagen als ze dan thuis komen met hun hond dat ze direct hun bak leeg drinken en de hele dag slapen. Dat is niet per se direct omdat ze zo gestrest zijn en daar geen drinken krijgen. Vaak is het omdat ze zich de tijd niet gunnen te drinken omdat ze opgewonden zijn, maar ook het slapen: vergelijk het met jezelf: nergens slaapt lekkerder dan thuis!

 

heel verstandig dus day je laat proeflogeren. Gewoon een paar keer doen. En houd je zelf voor als je daar komt dat het niet als thuis is, maar wel diervriendelijk.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Als ie trouwens wilt dat je hond alleen in de kennel zit, wordt dat ook gewoon gedaan! Binky wordt alleen gematcht met teefjes, of reutjes die gecastreerd zijn. Daarnaast worden ze ook bij het rennen op de velden weleens alleen gezet, of met honden die even groot/sterk zijn. Je moet aan t begin ook aangeven met welke honden ze kan, of ze allergieën heeft, wat ze eet, of er dingen zijn die ze eng vindt, of ze stenen eet, of ze agressief is, of ze sociaal is, of ze met teven en reuen kan of alleen met teven...

 

Zulk soort dingetjes. Gewoon eens langsgaan, dan krijg je het beste beeld!

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

" dat ze op Zondag niet even de tijd nemen om hem weer naar huis te laten gaan...
nee ik vind ze echt heel slecht... "

Je zou het ook zo kunnen zien;

Iedere keer als er gehaald en gebracht word is er onrust voor de aanwezige honden...en dat wil ieder pension/opvangadres zoveel mogelijk beperken...

Hier ook een pension waar vaste ophaaltijden zijn, daar zijn ze best strikt in..

ik vind het niet meer dan normaal, het is in het belang van de honden dat er niet steeds heen en weer geklept word ...

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Helemaal met je eens Cindy, mensen verwachten te veel. Wat ik het belangrijkst vindt is dat ze kan rusten in de kennel en dus niet loopt te stressen.
We brengen haar daarom binnenkort voor proef even langs en krijgen dan ook een rondleiding.
 
 
De recensies van Dierdorado vind ik eigenlijk helemaal niet slecht. Maar ik kijk niet naar recensies van meer dan 10 jaar oud op een onbekende website. Op facebook is iedereen erg tevreden en dat ze daar alle recensies open laten staan, zegt mij al genoeg. Sommige schermen het af en dat geeft mij dan geen goed gevoel. 
 
Toch hoor ik graag reacties van mensen die er zijn geweest en dat jij je hond er brengt terwijl je er hebt gewerkt zegt mij heel veel. 
 
Ik heb de doorgegeven adresjes bekeken en zien er heel leuk uit maar zijn denk ik minder geschikt voor Bae. Ze vindt honden heel leuk maar aan de lijn vindt ze het spannend en valt ze uit. Ik wil daarom (als ik haar bij iemand thuis plaats) wel echt iemand die goed met haar weet om te gaan en niet dat ze verplicht met honden zit waar ze zich niet oke mee voelt.  "

 http://www.tantemarthy.nl

Zij is een opgeleidde gt, ze weet wat ze doet en wat honden aankunnen. 

Ik ken haar, omdat ik haar met de honden tegen kom. Zie hoe ze het doet. Daarom beveel ik haar aan, sta volledig achter haar.

Zij weigert ook gerust honden, als ze denkt dat ze niet in de groep passen. 

Rust en honden die zich prettig voelen, is voor haar het belangrijkste.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Klopt Esther!

 

Daar kun je je hond brengen tussen 9-10.30 en op halen van 15.30-18.00. Dat werkt prima. Binky kwam er ook veel voor dagopvang, dan konden we hem om 07.30 al brengen. Ideaal als je daarna door naar je werk moet.

D (Gast)

wij brengen onze hond meerdere keren per jaar naar Dierdorado. Alles naar volle tevredenheid. De hond sleurt mij naar binnen en kan niet wachten tot ze door mag lopen. Helemaal blij en gelukkig. Onze oude hond was wat moeilijker en zeker niet met alle honden te matchen maar ook hier deden ze niet moeilijk over en ook zij kwam blij terug.

je kunt je hond met een gerust hart brengen.

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

" natuurlijk wist ik het bedrag van te voren... maar het is toch schandalig dat ze me dan 3 volle dagen laten betalen....
Hij heeft daar eigenlijk 2 nachten en 1 dag gezeten...
en alles behalve klant en dier vriendelijk om als je de hond maar 1 avond niet thuis wilt hebben ivm met een tuinfeest (50 man), dat ze op Zondag niet even de tijd nemen om hem weer naar huis te laten gaan...
nee ik vind ze echt heel slecht... "

 Maar dit wist je toch toen je je afspraak maakte.

indien niet akkoord kon je toch een andere mogelijk zoeken.

An (Gast)

Ik breng mijn hond al jaren daar ook de honden die ik ervoor had en ze hadden t altijd naar hun zin en kwamen mooi gekamd en verzorgd terug. 

Je kan de hond ook na 16uur ophalen dan heb je je geld eruit als dat je zo dwars zit. Het staat in t formulier wanneer je m kan brengen en halen dus je weet dit al van te voren. je bent toen akkoord gegaan dus niet achteraf klagen en zeggen dat ze daarom slecht zijn!

 

Anoniem (Gast)

Mijn twee honden gaan een paar keer per jaar hier na toe.Onze honden stressen op een camping. Gillende kinderen enz. Heb twee spaanse honden die terughoudend naar vreemden zijn. Het gaat bij dierdorado goed met mijn honden. Als ik ze weer ophaal zijn ze de eerste 10 min super enthousiast.  Daarna reageren ze thuis net zo als anders. Zien er goed verzorgd uit. Tot nu toe zijn wij heel tevreden.

Lizzie (Gast)

Mijn teckel meisje 7 maanden gaat volgende week voor het eerst proef logeren bij dierdorado en eerlijk gezegd vind ik het helemaal niks.. hoop dat alles goed gaat en dat ze het ontzettend naar dr zin krijgt.

Fred-Gouda. (Gast)

Ik heb m,n hond (Floris) tijdens een proef weekeinde bij de opening van Dierdorado Gouda/Gouderak er een paar daagjes daar ondergebracht. De jongedame bij de receptie was vriendelijk en DUIDELIJK een dierenliefhebster.. M,n hond voelde zich gelijk aangetrokken aan haar ! Omdat Dierdorado net 't openings weekeinde draaide ..Kreeg ik een rondleiding. Alles PERFECT geregeld ! Schoon, Ruim, Voldoende ruimte voor katten/honden om zich te kunen bewegen ! Heb de 'receptioniste 'bij het inbrengen van m,n hond verteld dat 'ie' gecastreerd was.. Bij afhalen van Floris (M,n hond dus)kreeg ik te horen dat'ie' bij een teefje was geplaatst. Ze hebben 't waarschijnlijk reuze naar hun zin gehad !! Bij het afhalen van Floris ging hij niet eens kwispelend mee met me ! ( was een dag daarna wel weer goed hoor ! ) Heeft 't dus naar de zin gehad bij Dierdorado Gouda/Gouderak. Ik zal hem missen als ik hem in september daar moet onderbrengen . Toch ben ik blij met de goede verzorging bij Dierdorado !

 

Anoniem (Gast)

" Ik heb m,n hond (Floris) tijdens een proef weekeinde bij de opening van Dierdorado Gouda/Gouderak er een paar daagjes daar ondergebracht. De jongedame bij de receptie was vriendelijk en DUIDELIJK een dierenliefhebster.. M,n hond voelde zich gelijk aangetrokken aan haar ! Omdat Dierdorado net 't openings weekeinde draaide ..Kreeg ik een rondleiding. Alles PERFECT geregeld ! Schoon, Ruim, Voldoende ruimte voor katten/honden om zich te kunen bewegen ! Heb de 'receptioniste 'bij het inbrengen van m,n hond verteld dat 'ie' gecastreerd was.. Bij afhalen van Floris (M,n hond dus)kreeg ik te horen dat'ie' bij een teefje was geplaatst. Ze hebben 't waarschijnlijk reuze naar hun zin gehad !! Bij het afhalen van Floris ging hij niet eens kwispelend mee met me ! ( was een dag daarna wel weer goed hoor ! ) Heeft 't dus naar de zin gehad bij Dierdorado Gouda/Gouderak. Ik zal hem missen als ik hem in september daar moet onderbrengen . Toch ben ik blij met de goede verzorging bij Dierdorado !
  "

 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^