konijnen & honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Ohja even voor de zekerheid erbij zeggen nog, bij mij zijn de konijntjes ook nooit 1 seconde alleen geweest met Aiko hoe zeer ik haar ook vertrouw. En ook niet dat ik rustig tv zat te kijken als ze met z'n allen binnen waren. De konijntjes hadden hier binnen meerdere schuilplekken waar Aiko niet bij kon, zodat als ze even schrokken dat ze gauw konden schuilen. Ook had ik konijnen die heel wat nodig hadden om gestresst te raken en ze waren bekend met de clicker, ze kenden ook "commando's" als "op de bank" ed en dat heeft wel gemaakt dat ik het stel heel goed kon begeleiden. De oppaskonijntjes zijn van kleins af aan gewend aan honden. En hond van mijn opa en oma heeft de oppaskonijnen net zo vaak gezien als Aiko, maar die mag absoluut niet in de ruimte waar de konijntjes los zijn. Die blijft altijd in de gang als ze daar zijn, omdat ook als de konijntjes in hun hok zitten fokken ze elkaar de hele tijd op. Mijn jongste zou ik op dit moment zeker niet meer los laten bij de konijntjes, omdat hij ze hoe aardig bedoeld ook nu ziet als speelkameraadjes en dat vinden de konijntjes niet zo leuk. Hij is hier wel goed in te sturen, maar toch wil ik het risico niet lopen en ze de stress niet aan doen. Dat na doen was toen hij een week of 9 was, inmiddels 10 weken verder zou ik het dus met hem (voorlopig) niet meer doen. "

 als de tijd zover is zal ik er nadenken hoe en wat.. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Je kunt met iedere hond proberen of het gaat met konijnen, maar wellicht gaay het de eerste keer afschuwelijk verkeerd en ben je je konijn kwijt.
 "

 Hoezo? Mijn hondjes knuffelen nog steeds met ons konijntje! Niet elke hond is een konijnenverslinder. 

 

 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  Hoezo? Mijn hondjes knuffelen nog steeds met ons konijntje! Niet elke hond is een konijnenverslinder. 
 
  "

 Mijn vriendin had een labrador en die lag samen met de konijnen te slapen in de tuin 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: border collie pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^