Pup 7 maand loops?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sharon (Gast)

Hallo iedereen! Ik heb de allerliefste puppy van de hele wereld; Bowie, een Boston Terrier van bijna 7 maand. Ze is ongelooflijk braaf en lief, en heel snel zindelijl geworden. Ze jankt nooit als we weg gaan, maakt niets kapot en plast niet meer binnen als we haar alleen laten. Alleen plast ze soms binnen als we er wel zijn. Vooral tijdens het spelen en gek doen, hoewel we slechts 2 uur geleden een plasje in de tuin hebben gedaan. Ook in de tuin plast ze vaak meerdere keren (ze is een teefje nochtans). Zou dit kunnen komen omdat ze loops gaat beginnen worden? Mij lijkt het geen blaasonsteking en ze drinkt niet opvallend veel of weinig? 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Het kan inderdaad zijn dat ze loops word, maar een blaasontsteking kan ook. Ik zou voor de zekerheid een plasje opvangen en door de dierenarts laten controleren.

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

" Het kan inderdaad zijn dat ze loops word, maar een blaasontsteking kan ook. Ik zou voor de zekerheid een plasje opvangen en door de dierenarts laten controleren. "

 Mee eens! Maar, misschien zou het ook een vorm van opwinding kunnen zijn?

honden page profiel RemcoRemco

honden foto van Remco

Hier een engelse bulldog die hetzelfde probleem had..
Maar bij haar is het al een maandje voor haar loopsheid begonnen (blaasontsteking was uitgesloten). Wij hebben d'r eigenlijk weer behandeld alsof ze net bij ons was. Het vergt vooral veeel geduld..

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

"  Mee eens! Maar, misschien zou het ook een vorm van opwinding kunnen zijn? "

 

Kan inderdaad ook omdat het juist vooral tijdens spelen en gek doen gebeurt.

Volgende forumvraag: dominante pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^