Billy No Mates ervaringen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

"  Ja precies, ik heb er écht geen moment aan gedacht. Hij lijkt nl ook wat meer moeite te hebben met poepen (haha misschien ook herkenbaar??) dus ik dacht dat ie daarom misschien wat gras (ook geen jong gras, maar van dat vieze taaie lange gras) aan het eten was.
  "

 Diarree is wel een bekende bijwerking, of had ie juist hardere ontlasting?

honden page profiel NicoleNicole 3 doggies

honden foto van Nicole

"  Diarree is wel een bekende bijwerking, of had ie juist hardere ontlasting? "

 Hij krijgt vlees dus altijd wel harde drolletjes, maar nu heel vaak zitten, veel persen en dan piep kleine keuteltjes, net alsof t niet los kwam. Sinds een week ofzo gooi ik scheutje zalmolie door zn eten en gaat t wat beter. Maar hij heeft voordat ik BNM nooit gehad dat ie weken zo moeilijk kakte (lekkere verhalen rond etenstijd )

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

"  Hij krijgt vlees dus altijd wel harde drolletjes, maar nu heel vaak zitten, veel persen en dan piep kleine keuteltjes, net alsof t niet los kwam. Sinds een week ofzo gooi ik scheutje zalmolie door zn eten en gaat t wat beter. Maar hij heeft voordat ik BNM nooit gehad dat ie weken zo moeilijk kakte (lekkere verhalen rond etenstijd ) "

 Haha, ja heerlijke verhalen 

 

Blijkbaar zitten er toch wat meer bijwerkingen aan dan ik dacht, wel gek dat dit nergens vermeld staat 

honden page profiel NicoleNicole

honden foto van Nicole

Een week verder en beiden honden op de fenegriek (in combi met cd vet). Beer eet geen gras meer, poepen gaat weer zonder problemen en geen enkele teek ontdekt. M'n andere hondje tot nu toe geen allergische reactie. Dus misschien is het toeval??? maar ik blijf het frappant vinden! 

Blom (Gast)

Wij hebben bij onze stabij vorig jaar het hele jaar dit middel gebruikt en ze heeft praktisch geen teken gehad. Wel eens een lopende teek van haar haar afgeplukt, maar geen vastzittende. Wij zijn er heel tevreden over. Wij kunnen natuurlijk niets garanderen bij andere honden, maar als je het ons zou vragen, zouden we het zeker aanraden om het uit te proberen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blom (Gast)

Lees net over de hardere ontlasting. Wij voeren kvv en doen daar altijd een scheutje zalmolie overheen. Ze heeft verder geen last met poepen.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^