Eerste nacht puppy, wat te doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellenellen 2 doggies

honden foto van ellen

En Ellen wat een mega lieve foto, hoe kan je überhaupt slapen als zulke ogen je aanstaren hihi.

 

Dankjewel Dominique, ja ik was wel veel wakker om naar haar te kijken Ik had mijn kussen helemaal tegen het mandje aanliggen, en dan kwam ze af en toe met haar pootje en koppie op mijn wang liggen

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

"  Die foto.....ik heb Ogin nu, woh......die wil koelte , alleen maar koelte, hou daar echt rekening mee, Ellen misschien een foto van de winter ? ....het ligt echt aan wat voor hond je hebt, hier zou een hond niet in de bench kunnen, ze willen verplaatsen verplaatsen naar koele ondergrond......... "

 Haha deze foto was van twee weken geleden, hondjes liggen hier ook s'zomers onder een dekentje

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 2 doggies

honden foto van Ziva < 3

Ik heb met mijn Ziva de eerste nachten bij haar geslapen naast de bench. Al zou ik het nu over doen zou ik het toch net zoals mijn moeder had gedaan met haar laatste pup naast mijn bed een slaapplekje maken. (of het echt verschil had gemaakt weet ik niet zeker). Ik heb er uiteindelijk heel lang over gedaan om haar zelfstandig genoeg te maken. 

Daarom zou ik aanraden om de pup in een doosje naast het bed te laten overnachten, waar het weet dat je binnen handbereik bent. En dan langzaam afbouwen naar een kleine bench open op de kamer (als je dat wil) en later de bench (of mand) naar beneden plaatsen. 

honden page profiel DominiqueDominique

honden foto van Dominique

 

ben al te enthousiast geweest...

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hondenoppas
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^