Buddy!! laatste update, 1 jaar vandaag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Vandaag met Buddy even naar een wandelgebied geweest.
Redelijk dicht bij huis,  maar nu nog te ver om te wandelen voor Buddy, dus hij moest wel even met de auto mee. Dat ging al een stuk beter. Soms even piepen, maar geen paniek. Verder lekker rustig bij me gelegen...
 
Hij heeft even heerlijk kunnen rennen en snuffelen. Nu vecht hij tegen zijn slaap. Iets wat vaker gebeurd als mijnheertje erg moe is
 
Vanochtend om 5.00u was hij alweer klaar wakker, zoals elke dag.
met dank aan de fokkers met hun drukke dagen
 
  "

 Hij zal wel weer 10 x veranderen van slaap plek. Hihi zie het zo voor me hoe hij dit hier deed.

Fijn dat het goed ging in de auto. Dat 5.00 uur wakker zijn komt ook goed.

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Oh, 5 uur, dan is het al licht buiten hoor. :-) :-)
En zo heeft Buddy er weer een ervaring bij,leuk hoor. ;-)

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

update Buddy:

 

Buddy groeit goed en is een lekkere ondeugende pup . Superslim, maar dat zullen de Border Collie-liefhebbers wel herkennen. Natuurlijk lopen wij ook wel tegen "opvoedproblemen" aan. Buddy kan namelijk heel boos en fel zijn, als hij iets doet wat niet mag en daarop gecorrigeerd wordt. We proberen van alles. Uiteraard geduldig blijven, maar soms ook echt wel een ferme vermaning. Hij bijt mijn handen helemaal stuk, tot bloedens toe. Daarnaast blijft hij blaffen als iets niet mag.. Dat zijn twee mindere kanten, op dit moment. Bij een correctie wordt hij helemaal boos, recalcitrant en plast dan zo'n 3x in een half uur binnen, zelfs op zijn kussen... Daar weten we even niet zo goed raad mee. Hij is dan duidelijk overprikkeld. Niet zozeer van vermoeidheid, want gebeurt ook als hij net geslapen heeft. Nee overprikkeld omdat hij niet mag doen wat hij zou willen. Zoals het kunstgras slopen, in de veranda (dan gaat hij daar poepen, dus is afgesloten), in stenen en muren bijten.. Dat binnen plassen doet hij dan ook als hij net buiten geplast heeft. Het komt bij mij een beetje over als frustratie. We doen hersenspelletjes met hem. Dat vindt hij heel leuk.

Het is dat Buddy nog niet overal mag komen, omdat hij zijn laatste enting nog moet krijgen, maar naar mijn idee, is hij daar wel aan toe.

Daarom ben ik net toch maar vooraan in het park geweest. Ik moet dan extra opletten dat hij nergens aan likt, of wat oppakt.. Hij heeft er wel van genoten. Al kon hij niet los rennen, zoals vorige week op het sportterrein van een middelbare school hier.

 

Nu bij thuiskomst hem met een lamsoortje in de bench gelegd. Ook daar ga ik vanaf vandaag serieus mee aan de slag. Al het knabbelgerei alleen nog in de bench. Uiteraard met het deurtje open. De bench hadden we nog niet echt iets mee gedaan. Die is eigenlijk alleen nodig om hem te leren daar af en toe even in te slapen, of te verblijven als ik even weg moet. Ik noem het nu ook plaats..

 Dan als laatste. Buddy had diarree. Dat was eigenlijk al begonnen nadat hij een plant in mijn tuintje had gepakt. Daarom wilde ik het tuintje meteen dicht hebben. Geen risico. Ik heb niet voldoende verstand van planten om te weten wat kwaad kan, en wat niet.

De dag na die diarree wat het de dag van de enting, maar was de ontlasting weer gewoon. Ik had het wel gemeld, maar omdat het die dag goed was, deden we er verder niets mee. Echter de volgende dag weer diarree. Ik dacht nog "misschien ligt het aan de enting, of de stronghold pipet. Na het weekend hem een dag op gekookte kipfilet gezet, maar het ging niet echt beter. Daarom dinsdag naar de DA gegaan, met ontlasting van die dag. Ook op Giardia laten testen. Gelukkig was die uitslag negatief. Er was verder ook niets te zien in zijn ontlasting, geen wormen of andere parasieten. Toch een diarreeremmer gekregen en AB. Ik stond daar achter, want een week diarree en breiïge poep, kan niet goed zijn. Diezelfde avond werd Buddy heel erg bijterig en vervelend, waarop Marco zei "zou dat van die pillen komen?". De volgende dag weer hetzelfde. Ik ging op internet even opzoeken wat hij gekregen had en wat bleek. Hij had een te hoge dosis diarreeremmer gehad. Teruggebeld naar de Da en die gaf toe een foutje te hebben gemaakt. Ik was wel boos, maar meer kun je niet. Gelukkig kon het niet veel kwaad, maar wat als het een ander medicijn was geweest .

Nu is zijn ontlasting weer goed. Vandaag de laatste dag van de fokkerbrokken. Een prima brok, maar hier niet te koop. Ik wil de brokken gewoon kunnen halen in de winkel. Vandaar dat ik overga op Farmfood Glutenvrij. Die is bij Henkie toen goed bevallen. Mooie ontlasting. Van Farmfood een mail gekregen hoe ik de overstap het beste kan doen. Dus dat gaan we dan ook zo doen.

 

Het is een heel verhaal. Beslist geen klacht, want we genieten elke dag van onze boef. (zeker toen hij net zowat in me klom, toen ik op mijn hurken bij hem zat). Als iemand tips heeft over dat bijten en blaffen, wees welkom. Liever een goede tip, dan dat wij het nu niet goed aanpakken en later opnieuw moeten beginnen.

 

ps. ik hoop dat er eens een oplossing komt voor die foto's. Dat op zijn kant kijken, is niet fijn.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wat super fijn voor jullie!

 

Veel plezier met je kleine man Fijn weer een maatje in huis te hebben.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik heb wel tips voor je.

Ga er vanuit, dat een hond niet weet wat wel en niet mag.

Voor een hond, heeft iets nut, of geen nut. Dat kan je ze wel aanleren. Steeds weg halen, bij iets wat je niet wilt en een alternatief aanbieden.

 

Niet corrigeren, dat werkt alleen maar het verdedigen van hem en irritatie in de hand. Hij begrijpt niet, dat het niet mag.

 

Als hij al een paar keer je kunst gras slopen, dat vind hij leuk, hij heeft succes gehad en als je hem gaat corrigeren, zal hij in de verdediging schieten. Dat levert stres op en dat kan het plassen binnen verklaren.

 

Als hij iets doet, wat je niet wilt, roep hem bij je, voertje en geef hem een alternatief.

Als je zorgt, dat hij niet meer het kunstgras kan slopen, maar wel zorgt dat hij iets anders heeft, zal hij stoppen met het kunstgras slopen.

 

Desnoods een lijntje om, zodat je hem daar gewoon weg kan halen. Niets zeggen, gewoon doen, zo heeft hij niets te verdedigen.

Bied hem een goed alternatief aan.

 

Wat ze geweldig vinden, een kartonnen doos slopen. Ik had er hier altijd een staan. Was hij op, kreeg ze de volgende.

Eenmaal richting volwassen, was de sloop behoefte weg en pikten mijn katten de dozen in.

Door niet de nadruk te leggen op wat niet mag, maar wel op wat je wel wilt zien, krijg je minder spanning en minder stres.

 

Als hij iets doet wat je niet wilt, kan je hem oop uit dagen met een speeltje. Speeltje levert iets heel leuks op: aandacht van de baas

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Dank je Suzanne.

 

Een kartonnen doos heeft hij al. Dat van dat riempje is wel een keer in mijn gedachte geweest. Dat ga ik dan maar eens echt doen. En inderdaad. Hoe mee wij corrigeren, hoe geprikkelder hij wordt. Ik heb het hekje ook al dichtgedaan, zodat hij er alleen met mij erbij bij kan. Ik zet dan mijn voet op die plek en neem hem meteen mee terug. Ik ga dit  weglokken met een riempje overal mee doen. Niet prikkelen, maar afleiden, iets wat zonder dat riempje niet lukt

 

Het moet ook wel een uitdaging blijven hé, dat opvoeden

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik vind opvoeden erg lastig, zeker als het om je eigen hond gaat.

 

De border is ook zo slim en prikkel gevoelig, dat maakt het extra moeilijk.

Riempje ok en idd gewoon meenemen. Niet te veel nadruk erop.

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Leuk hondje met die heerlijke streken. 

Wil graag volgen

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara

honden foto van Laura & Tara

Wat is Buddy alweer gegroeid zeg!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Leuke foto's!!

 

Een heerlijk hondje lijkt het me. Wat erg dat hij zo ziek was en ook nog te hoge dosering medicamenten kreeg. Maar gelukkig gaat het nu goed.

 

Ik sluit me aan bij Susanne haar tips, belangrijk is om te voorkomen dat de pup in "de fout" gaat, en dan achteraf corrigeren. Voorkomen is beter. Ben je te laat, leidt hem dan rustig af, of haal hem uit de situatie.

 

Deze link is erg goed

 

http://kynoblog.com/artikelen/de-puppy-en-de-jonge-hond-over-opgroeien

 

 

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Het is ook een heerlijke pup. En hij doet het ook gewoon goed.

Eigenlijk weet je ook wel hoe een pup doet en wat je ermee moet, maar soms "vergeet" je dat wel eens even. Dan vraag ik me af, doe ik het wel goed. Ik ben dan extra blij met het forum en de tips die voorbij komen. Echt zo'n "ja natuurlijk" momentje...

 

en soms lees ik ook wel eens dingen die ik niet wist...

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

hihi ja dat is de bedoeling, dat we van elkaar ideeen opdoen, en van elkaar leren, en van elkaars hondjes genieten

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

" update Buddy:
 
Buddy groeit goed en is een lekkere ondeugende pup . Superslim, maar dat zullen de Border Collie-liefhebbers wel herkennen. Natuurlijk lopen wij ook wel tegen "opvoedproblemen" aan. Buddy kan namelijk heel boos en fel zijn, als hij iets doet wat niet mag en daarop gecorrigeerd wordt. We proberen van alles. Uiteraard geduldig blijven, maar soms ook echt wel een ferme vermaning. Hij bijt mijn handen helemaal stuk, tot bloedens toe. Daarnaast blijft hij blaffen als iets niet mag.. Dat zijn twee mindere kanten, op dit moment. Bij een correctie wordt hij helemaal boos, recalcitrant en plast dan zo'n 3x in een half uur binnen, zelfs op zijn kussen... Daar weten we even niet zo goed raad mee. Hij is dan duidelijk overprikkeld. Niet zozeer van vermoeidheid, want gebeurt ook als hij net geslapen heeft. Nee overprikkeld omdat hij niet mag doen wat hij zou willen. Zoals het kunstgras slopen, in de veranda (dan gaat hij daar poepen, dus is afgesloten), in stenen en muren bijten.. Dat binnen plassen doet hij dan ook als hij net buiten geplast heeft. Het komt bij mij een beetje over als frustratie. We doen hersenspelletjes met hem. Dat vindt hij heel leuk.

Het is dat Buddy nog niet overal mag komen, omdat hij zijn laatste enting nog moet krijgen, maar naar mijn idee, is hij daar wel aan toe.
Daarom ben ik net toch maar vooraan in het park geweest. Ik moet dan extra opletten dat hij nergens aan likt, of wat oppakt.. Hij heeft er wel van genoten. Al kon hij niet los rennen, zoals vorige week op het sportterrein van een middelbare school hier.

 

Dat eerste is zo herkenbaar, ik heb een australian shepherd pup van nu 16 weken, ook zij kon/kan boos reageren als ze iets doet wat niet mag ( wordt al wel iets minder ), ook zij bijt af en toe mijn handen tot bloedens toe kapot ( heb al van alles geprobeerd om haar af te leiden, maar niets helpt, als zij zo'n bui heeft zet ik haar even rustig in de bench )

 

Ik nam mijn pup van af het begin overal mee naartoe ( heb haar gehaald toen ze 9,5 week was ), zo ging zij in de fietskar mee als wij ( mijn moeder en ik ) de andere honden uit gingen laten, ook ging zij mee naar de hoopers en flybal training, en zelfs naar de flyball wedstrijd van mijn volwassen aussie, zij staat dan in de fietskar op het veld, ze hoort er helemaal bij, als ik haar niet meeneem, vragen ze allemaal waarom ik haar niet mee heb genomen

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

" hihi ja dat is de bedoeling, dat we van elkaar ideeen opdoen, en van elkaar leren, en van elkaars hondjes genieten "

 Weet ik. Daarom tik ik het hier ook.

 

Het lijkt anders wel alsof Buddy hier meegelezen heeft. Zo'n voorbeeldige hond vandaag... Niets van driftbuien te merken.

Zelfs uit zichzelf de bench in gelopen.

Net even de gekke kuren in de ballenbak, maar dat is lachen...

 

En Danielle, ik weet dat het tijdelijk is. Onze vorige pup, Henkie, was ook zo'n bijter. Maar dat ging na een paar weken ineens een stuk minder. Het is voor beide kanten even aftasten en dan komt het goed

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Hij is trouwens wel een schatje om te zien, ben benieuw hoe die uitgroeid.

 

Wel fijn dat die de bench nu zelf ook opzoekt, vindt hij het in ieder geval niet eng, ook mijn pup zoekt de bench steeds vaker uit haar zelf op.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Het is ook een heerlijke pup. En hij doet het ook gewoon goed.
Eigenlijk weet je ook wel hoe een pup doet en wat je ermee moet, maar soms "vergeet" je dat wel eens even. Dan vraag ik me af, doe ik het wel goed. Ik ben dan extra blij met het forum en de tips die voorbij komen. Echt zo'n "ja natuurlijk" momentje...
 
en soms lees ik ook wel eens dingen die ik niet wist... "

 Ik lees regelmatig tips waar ik echt wat aan heb.

Dat is ook het mooie van dit forum, zoveel kennis. Zo fijn dat we dit met elkaar delen.

 

Opvoeden, daar heeft bijna niemand voor geleerd. Ik vind het ook best lastig. Lang leven de goede hulp! 

 

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Buddy is nu ruim 11 weken. Een lekker ondeugende pup... Het gaat steeds beter met hem. Het aanvallen van de voeten en benen, doet hij voornamelijk bij mij, maar het lukt steeds vaker hem te laten stoppen.

 

Slapen doet hij onder ons bed, maar daar kan hij niet lang meer onder.. We hebben dus een salontafel gekocht, die naast het bed gezet met de bedoeling dat hij daar onder gaat liggen. Hij ligt namelijk heel graag ergens onder, of achter... Vannacht heeft hij er nog geen gebruik van gemaakt, maar gisteravond hadden we visite en om 11.00 uur vond Buddy dat de dag lang genoeg geweest was en sjokte mooi naar onze slaapkamer en ging slapen

 

Vanochtend weer naar het bos geweest. Daar geniet Buddy zo van. Wij dus ook natuurlijk...

 

Hier lekker het baasje uitdagen... prachtig...

 

De bench wil nog niet echt lukken. Hij krijgt zijn eten en knabbels in de bench en we houden vol. Al is het maar dat hij er in kan als het een keer echt nodig is... Verder kan hij komen en liggen waar hij wil. Hij hoeft niet persé in die bench..

Met Buddy en de kleinkinderen gaat super. Ze spelen even en laten elkaar ook goed met rust... Fijn. Ik denk dat dat wel goed gaat komen... De kleintjes lopen regelmatig mee met een klein rondje park, spelen met hem, mogen hem een voertje geven..

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Wat leuk! Fijn dat t zo goed gaat!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

leuk om te lezen, het gaat echt lekker

 

knap dat hij zelf zijn bedje opzocht toen hij moe werd, dat lijkt me een goed teken

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara

honden foto van Laura & Tara

Leuk en fijn om te horen dat het goed gaat!

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Heerlijk Carla en Marco dat het zo fijn gaat met Buddy.

 

Op de boevenstreken na.....

Hier gaat het met de zusjes ook goed. Dit weekend alle 3 de zusjes weer bij elkaar in huis. Haha de boevenbende...Kom nergens aan toe maar komt ook weer goed.

Nog ruim 3 weken en dan vertrekken de dames ook....

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Oh, kan me nog zo dat bijten in handen en tenen herinneren.
8 Duitse Herder pups, wat was ik blij toen ze gingen wisselen. ;-) ;-)
Maar zo te lezen gaat het prima met Buddy en wat een goed idee om van de salon tafel een nieuw slaapplekje voor hem te maken! ;-)
Die ballenbak, lijkt me geweldig om te zien.
Nog even geduld tot zijn laatste enting en dan kan die los, zodat hij wat meer energie kwijt kan.
Het is wel een plaatje hoor, die Buddy. <3

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

" Heerlijk Carla en Marco dat het zo fijn gaat met Buddy.
 
Op de boevenstreken na.....
Hier gaat het met de zusjes ook goed. Dit weekend alle 3 de zusjes weer bij elkaar in huis. Haha de boevenbende...Kom nergens aan toe maar komt ook weer goed.
Nog ruim 3 weken en dan vertrekken de dames ook.... "

 Ik denk dat je stiekem ook wel blij zult zijn, als de rust weer wedergekeerd zal zijn, haha....

En dan komt Buddy nog een keer bij je terug. Ik zal mijn best doen hem als goed opgevoede hond bij je af te leveren

 

Vanavond was Buddy erg geprikkeld... Denk dat de grote hond, die te enthousiast met hem wilde spelen, even teveel is voor dat koppie...

Nu is hij wandelen met de baas en dan lekker naar bed....rust in de tent.

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

" Oh, kan me nog zo dat bijten in handen en tenen herinneren.
8 Duitse Herder pups, wat was ik blij toen ze gingen wisselen. ;-);-)
Maar zo te lezen gaat het prima met Buddy en wat een goed idee om van de salon tafel een nieuw slaapplekje voor hem te maken! ;-)
Die ballenbak, lijkt me geweldig om te zien.
Nog even geduld tot zijn laatste enting en dan kan die los, zodat hij wat meer energie kwijt kan.
Het is wel een plaatje hoor, die Buddy. <3 "

 Dank je. Normaal ben ik wel bescheiden, maar ik moet zeggen dat Buddy ook echt mooi is. Zijn stand is ook al zo mooi. Achterbenen gestrekt naar achter. Als je dan opzij kijkt, zie je een trotste Border Collie staan. Mooi om te zien bij zo'n uk van 11 weekjes jong

 

Hij mag inderdaad wel wat energie kwijt. We doen ons best, maar hij is snel overprikkeld. Het doseren is nog wat aftasten en gaat de ene dag beter, dan de andere... Wel zien we elke dag vooruitgang...

Als hij erg geprikkeld is, plast hij ook veel in huis. Zo de hele dag netjes buiten en dan wanneer hij geprikkeld, of onzeker, is 4 keer in een uur binnen. Heel vreemd. Maar we weten het, dus oppassen geblazen.

Hij blaft dan ook vaak en lang naar ons... Vanavond dat gedrag veel genegeerd en dan wordt hij onzeker en gaat plassen...

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Geweldig die verhalen te lezen over dat heerlijke ventje

 

Zelf naar bed......super.......hij is dus al echt helemaal thuis 

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Het gaat nog steeds goed met onze boef. Hij groeit als kool.

 

Is nu al zo'n 10 kilo . Wij geven hem Farmfood Glutenvrij. Zijn brokjes zijn bijna op en denk er over straks de grotere variant te nemen, i.p.v. de puppybrokken. Ik ben bang dat hij te hard groeit en daar last van gaat krijgen. Ik zal dat eens met de eigenaar van de dierenwinkel overleggen. Misschien is hij nog net wat te jong om al over te stappen...

Als kvv kreeg hij, ook van Farmfood de pens en hart. Dat ging prima. Ik had nog wat kleine rolletjes Naturis in de vriezer, maar ik krijg het vermoeden dat hij daar dunner van poept. Dat gebeurt namelijk nog wel eens. Meestal heeft hij gewoon mooie, donkere, droge drollen. Maar soms ineens een dunnere lading. Voor mijn gevoel zijn er een paar dingen die dat kunnen veroorzaken, moet nog goed uitzoeken welke het echt is. Ik gaf hem een halve schapenvet/knoflookbonbon, die Naturis worstjes, of de goedkopere trainingssnoepjes..

 

Hij eet zijn eigen poep op, als ik er niet snel genoeg bij ben. Daarvoor heeft hij bij de DA biergistpilletjes meegekregen. Gewoon van de K.uidvat. Die hoefde ik ook niet te betalen. Is voor twee weken. Het leek te werken, maar nu doet hij het toch weer. Buiten niet natuurlijk, dan sta je er bij.

De DA heeft nog wel zijn excuses gemaakt over de foutieve medicatie. Is beter dan niet toch

 

 Hier zie je Buddy nog net door het hondenluik naar buiten gaan. Hij gebruikt dat ding heel goed. Voor ons een uitkomst, want om de paar minuten de hordeur opendoen, is niet zo fijn. Hordeur open laten zorgt voor veel vliegen in huis.

 

 Binnenkomen doet hij meestal gewoon via de hordeur, die duwt hij makkelijk open.

Eenmaal buiten is het natuurlijk heel fijn als het baasje even kriebelt op bepaalde plekken.

 

 Een goed begin van de dag

 

Gisteren voor het eerst naar de puppycursus geweest. Dat was een makkie voor onze vriend. Maar ook heel leuk...

 

We ondervinden niet echt problemen met Buddy. Gewoon de gewone puppydingen. Elke hond heeft zijn eigen karakter, zo ook Buddy. De DA en trainster van de puppycursus hadden wel al meteen door dat het een pittige jongeman is. Dat wisten wij natuurlijk ook al. De eigenaar van zijn vader had het al voorspeld . Voor ons een uitdaging....dat in goede banen te leiden.

 

Het alleen thuis blijven gaat nog niet super. Alhoewel ik hem afgelopen zaterdag noodgedwongen even alleen moest laten. Mijn man was werken en ik moest even naar de winkel. Net terug van het park, Kong gegeven en gegaan. Bij thuiskomst (half uurtje) lag hij te slapen. Hij heeft dan de veranda, plaats en serre tot zijn beschikking. Ruimte genoeg dus . Bench is nog geen echt succes, alhoewel hij zaterdag daar toch een 10 minuten rustig heeft gewacht tot ik klaar was met stofzuigen. Eerst met Buddy erbij geprobeerd, maar hij gaf het bijten in de voet niet op... Bench is ook geen must, maar wel makkelijk dat hij het leert voor als we een keer met hem op pad moeten en hij ergens veilig weggezet moet worden...(dit voor de benchtegenhangers ).

 

Ik zou het fijn vinden als jullie dit verhaal lezen, zoals het bedoeld is. Gewoon een verslag hoe het met Buddy en ons gaat. Geen klacht.!!!

Eventuele tips en adviezen mag natuurlijk altijd.. De reden van deze toevoeging is dat ik steeds meer merk dat er met vingertjes gewezen wordt, hier op het forum. Dat maakt het minder leuk om iets te posten, vragen, of antwoorden te geven op iemand anders. Heel jammer. Onze ervaring bij het ziek zijn van Henkie was zo goed, maar nu wordt het steeds minder leuk hier. En dan heb ik het niet zozeer over mezelf. Ik post niet zoveel op het forum.. Lees wel veel.

Groetjes van Buddy en ons en wij wensen jullie een fijne dag

 

 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Fijn dat t zo goed gaat! Alleen thuis blijven is voor veel honden moeilijk, t komt uiteindelijk wel als ze ouder worden. 

 

Leuk die puppycursus!

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Carla, leuk weer een update te lezen! Handig ook, zo'n hondenluik. Dan hoef je niet steeds zelf voor portier te spelen 

 

honden page profiel HondenboelHondenboel

honden foto van Hondenboel

Ik kom nu pas op dit topic. Wat een leuke updates steeds.
Alleen zijn vinden veel honden moeilijk,echt goed van hem van zaterdag! Wordt echt wel beter.
dat hondenluik is ook wel een slimme oplossing.
Ik vind zijn slaapplek trouwens echt super leuk bedacht.
Geniet van je pup en trek je van negatieve reacties of iets niks aan. ;-)
Ik ga vanaf nu jullie en buddy's avonturen volgen.

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Wat fijn zeg, zo'n hondenluik! Zouden ze hier ook heerlijk vinden... Wat word Buddy ook mooi, al een echte hond!

pagina 9 van 19 12 3 4 5 6 7 8 910 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende forumvraag: Oudere hond 'mag' niks van pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^