Buddy!! laatste update, 1 jaar vandaag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Mooi voorbeeld, om er een positieve en nuttige draai aan te geven. 
Post met een vreemde geur is eng en zo wordt de post iets positiefs.
 
Wij hebben maar een kastje voor de post laten maken. Vond de vingers van de postbode te risico vol. We halen wel samen de post, ze waarschuwt me ook. Ze hapt er wel in. Gan ook maar oefenen om het positief te maken "

 ja het helpt vast voor Luca.

 

als mijn ouders op bezoek kwamen was ze ook altijd dolenthousiast en vond het spannend, en ging er dan met de muts van mijn moeder vandoor en er aan schudden en grommen e.d.  Ook daar was goedzooo wil jij de muts opruimen, geef maar hier, de oplossing.

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Deze week wordt Buddy alweer 5 maanden. Hij is hard gegroeid.

 

Buddy is een heerlijke boef. Een knuffelaar en een manipulator eerste klas .

Elke ochtend lopen we samen een rondje park. Aan de lange lijn 10meter) en dat gaat prima. Daar waar het nodig is, kort ik de lijn even in en wandelen we netjes op de paden. Anders zwerven we samen over de velden en tussen de bomen. Doen daar zoekspelletjes met stukjes lamslong. Hij kijkt me al verwachtingsvol aan als ik niet snel genoeg wat in het gras, of bij een boom "verstop". Dat verstoppen is lastig, want hij houdt me te goed in de gaten .

Spelen in het speelveld gaat prima. Als hij soms wat te enthousiast is, weet hij snel genoeg dat hij rustiger moet doen. Wil een hond niet spelen, gaat hij liggen, of gaat zelf spelen..

Los lopen gaat ook goed. In het natuurgebied of de bossen mag hij dat en luistert prima..

 

Op cursus doet hij het prima. Marco en Buddy hebben er samen veel plezier in oefeningetjes en spelletjes te doen. Hij kan dan ook al wat opdrachtjes uitvoeren. Leuk om te zien. Maar ook makkelijk in de omgang met Buddy. Marco leert het aan, ik profiteer ervan .

 

Vandaag hebben we hem even meegenomen naar Breiten-wedstrijden bij onze vereniging. Kon hij weer even oefenen rustig te blijven in het gezelschap van een aantal honden. Het ging goed. Na een 3 kwartier kon je merken dat het genoeg was en zijn we gegaan.

Een jongeman van zo'n jaar of 12 was foto's aan het maken van Buddy en heeft ze ons doorgemaild. Deze vond ik wel heel mooi...

 Deze ook.

 

Nog een weekje en dan gaat Buddy 2 weekjes logeren bij Cia en haar man. Dan gaan wij op vakantie en mag Buddy weer even naar zijn mama Mavy. Ik zeg hem al steeds "wacht maar jongen, volgende week zal mama wel eens even optreden ".

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat vinden in de roedel van Cia.

 

Ik wens Cia alvast veel succes, maar vooral veel Plezier met Buddy...

 

 

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Oh Carla, die eerste foto......waar is dat pupje 

 

Ik ben helemaal verliefd op die ogen op de 2e foto 

Wat een mooi, lief hoofd !!

 

Heerlijk hoe je over Buddy schrijft. Compliment voor wat je al met hem bereikt hebt.......ja, die ondeugd die hoort erbij 

 

Dat zal voor Buddy een echte vakantie worden in het roedel.

De hele dag speel maatjes.....ohhhhhh

Ik denk 2 dingen.......dat hij de eerste dagen weer thuis lekker rustig is omdat hij moet bijkomen.

En dat jullie hem zeker gaan missen.........

Als ik het zo lees zijn jullie een echt team aan het worden......zal vreemd zijn 2 weekjes zonder hem......ook al krijgt hij het super goed.

 

Als ik niks meer lees hier dan wil ik jullie alle 3 alvast een heel fijne vakantie wensen !!

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Ohhh die laatste foto wat een pretbek.

 

We zijn er klaar voor en zo te lezen is je doel grotendeels bereikt. :-)

 

Hier is alle tijd voor hem want zelf heb ik ook vakantie. Buddy weet zeker nog waar zijn wiegje heeft gestaan dus dat komt helemaal goed.

 

ik denk dat jullie hem toch gaan missen. :-)

 

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Wij zijn inderdaad een team geworden, Brigitte. Ik zorg overdag voor Buddy en maak daarbij gebruik van de dingen welke Marco hem 's avonds geleerd heeft. Laat in de middag komt Marco thuis en dan zucht ik best wel eens van opluchting. Zo van "ik hoef er even niet op te letten, heerlijk". Net als bij kleine kinderen is het leuk, maar ook vaak vermoeiend, haha.

 

Hem missen? Nee, natuurlijk niet .

Jawel hoor. Dat weet ik wel zeker. Maar eerlijk gezegd zijn we na een aantal heel moeilijke jaren ook wel toe aan even weg van thuis...

Even geen problemen op ons bordje, maar heerlijk tijd voor onszelf...

Buddy gaat naar zijn echte mama, zijn eerste verzorgers, naar zijn vriend Shadow (ik hoop dat de vriendschap er nog is) en zal het fijn hebben. Daar zit ik geen minuut over in. Ook een fijn gevoel...

 

Ik vergat in de update iets heel liefs.

Sinds 4 weken hebben we er een kleinkind bij. Als mijn schoondochter op bezoek komt met haar kindjes is Buddy helemaal blij. De oudste vindt hij ook nog wel leuk, maar de baby...zo lief hoe enthousiast hij daarmee is. Maar ook bijzonder hoe voorzichtig hij dan probeert te zijn. Ik moet hem wel tegenhouden, anders probeert hij in de Maxi-Cosi te komen, maar het valt op hoe anders hij bij de baby is.. Volgens mij is Buddy helemaal gek op hem... Dan smelt mijn trotse hondenmoederhart wel even hoor...

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Gefeliciteerd met je klein kind! Wat super mooi, ja zeker zal hij voelen, dat het een klein babytje is

 

Fijn om te horen dat verder alles zo goed gaat. Hij heeft een lekker, lief en ontdeugend koppie.

Fijn dat hij een goed oppas adres heeft. Dan ga je toch met een ander gevoel op vakantie. Natuurlijk zal je hem wel missen, maar je weet dat hij het goed heeft en naar zijn zin zal hebben.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Wat een fijne update, en wat is hij mooi!

 

Heerlijk om zo'n vertrouwd oppasadres te hebben, dat komt helemaal goed.

 

Geniet maar lekker van jullie vakantie!

 

Gefeliciteerd met jullie kleinkind!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Zeer mooi hondje we vergeten nooit onze lieverds maar jullie geven een goude mandje verder dat is lief en het geeft je zoveel terug véél geluk ;-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

oh wat is hij gegroeid zeg!! Mooie hond! En wat gaat het lekker.

 

Hij zal het vast leuk vinden weer een tijdje terug bij zijn oude roedeltje, zo kan je ook met een goed gevoel op vakantie.

 

 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara

honden foto van Laura & Tara

Wat is Buddy groot geworden!

Echt een knapperd

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

Leuke foto's

Hoe groot is hij?

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Als antwoord op de vraag hier boven: Buddy is nu 45 cm hoog en weegt 15 kilo. Een hele kerel al.

 

Sinds afgelopen woensdag is Marco thuis. Dat is feest voor Buddy. Marco houdt zich voornamelijk met Buddy bezig, zodat ik de tijd heb het huis even een grote schoonmaakbeurt te geven..

Soms moet ik Marco daar ook wel een beetje in bijsturen. Hij laat Buddy teveel bepalen waar hij gaat zitten. Ik ga meer mijn eigen gang en houdt tussendoor Buddy in de gaten. Marco gaat echt bij hem zitten. Maar goed, hij heeft beloofd na de vakantie daar verandering in te brengen en meer gewoon binnen te komen zitten..

 

Morgen gaan we Buddy naar Cia brengen. Daarna kan ik het huis even grondig stofzuigen en heeeellll goed dweilen. Wel fijn weer een keer een vloer die schoon blijft. Wat kan hij er een bende van maken zeg. Hij drinkt en loopt met volle bek verder. Overal nat en dan lopen wij er nog eens doorheen, als we niet opletten. Natte voeten, natte sokken. Het hoort er allemaal bij, sinds Buddy bij ons woont

 

Afgelopen vrijdag hadden wij Bruiloft van mijn nichtje. We waren daar de hele dag bij uitgenodigd. Een goede vriendin van mij nam de zorg voor Buddy over voor die dag. Nu is die vriendin niet de meest consequente opvoedster, zullen we maar zeggen. Haar Beagle heeft 12 jaar de dienst uitgemaakt bij haar. Stond gewoon op de salontafel uit haar glas te drinken en deed wat hij wilde...

Maar....met Buddy is het prima gegaan. Ze kreeg hem zelfs van de bank af... Ze had ook veel plezier om tijdens het wandelen te proberen of hij de commando's ook bij haar uitvoerde en ja, natuurlijk, doet onze Buddy dat netjes. Ze heeft zelfs geshowd in het speelhok dat Buddy komt als hij geroepen wordt en aangelijnd kan worden. De eigenaar van de andere hond helemaal verbaasd, haha.  Helemaal trots was ze op Buddy en haarzelf. Wij waren ook blij dat hij zich zo netjes gedragen heeft en niet de terror uitgehangen heeft. Want dat kan hij ook hoor . Toen wij thuis kwamen van het feest, lagen ze allebei heerlijk te slapen.

 

Nu op dit moment zijn Marco en Buddy samen naar "De Bossche Broek". Daar kan Buddy los en rennen zoveel hij wil.. Straks nog een flinke borstelbeurt, zodat hij er op zijn paasbest uitziet als hij morgen naar zijn mama gaat.... Wassen niet meer, denk ik. Hij is vorige week in bad gemoeten, zo erg zag hij er uit en bleef krabben van het zand en vuil in zijn vacht.. Dat badderen is niet zijn favoriet, maar hij laat het wel gewoon gebeuren. Borstelen moet nog met beloningen, dat vindt hij minder leuk. Hoe voorzichtig we het ook doen...

 

Van mij de komende weken dus geen updates. Misschien wel van Cia, ik weet niet of ze dat leuk vindt. Anders tot over een paar weken....

 

Knuffels van Buddy en groetjes van ons

 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Knappe Buddy!!!

 

Ik wens jullie een heel fijne vakantie, dat zal nog best even wennen zijn  zonder jullie boefje!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Knappe Buddy!!!

 

Ik wens jullie een heel fijne vakantie, dat zal nog best even wennen zijn  zonder jullie boefje! "

 

méé eens

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van cia v.d. heijden

Wahaha willen we Buddy nog als hij zo'n rommel maakt..

 

Wordt bij ons de vloer alleen maar natter want dit kunstje hebben Mavy en Shadow ook als ze gedronken hebben. Daarna met natte bek even komen knuffelen. "Heerlijk".

 

Natuurlijk gaan we updaten hoe Buddy het hier doet. Eens kijken wat deze puber hier voor streken uit haalt op bekend terrein.

 

 

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

" Wahaha willen we Buddy nog als hij zo'n rommel maakt..
 
Wordt bij ons de vloer alleen maar natter want dit kunstje hebben Mavy en Shadow ook als ze gedronken hebben. Daarna met natte bek even komen knuffelen. "Heerlijk".
 
Natuurlijk gaan we updaten hoe Buddy het hier doet. Eens kijken wat deze puber hier voor streken uit haalt op bekend terrein.
 
  "

 

Och, je schreef dat je toch vakantie hebt.........dus nog een varkentje in je roedel maakt dan niet uit 

Je hebt dan de tijd 

 

Ben heel benieuwt naar de up dates.......ik denk dat Buddy zich heel netjes gaat gedragen op zijn vakantie adres !!

Laten zien wat voor een kerel hij al is 

 

Ben benieuwt !!

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Carla en Marco......nogmaals een hele fijne vakantie, geniet ervan !!

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Fyne vakantie geniet ervan ;-)

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Vanmorgen is Buddy op zijn vakantie adres aangekomen.

 

Na gezellig koffie gedronken te hebben en de routine doorgesproken te hebben met elkaar liep Buddy lekker rond in de huiskamer te snuffelen.

 

Heel voorzichtig maar daar is nu niets meer van te merken. Daarna zijn Carla en Marco terug naar huis gereden om aan de welverdiende vakantie te beginnen.

 

Onder tussen zijn we samen met Buddy en moedertje Mavy een stukje wezen wandelen want toch is het voor allebei weer wennen.

Daarna samen los in huis en op afstand verliep dit goed. Niet te lang. Buddy heeft zijn eten in de middag op en ligt nu in de bench lekker te knabbelen. Zodadelijk mag hij weer een plas en poep rondje maken want de temperatuur is hoog.

 

Het enige wat erg vreemd voor hem is dat er buiten meerdere honden zijn die zich in het begin lieten horen maar Buddy kan naar buiten kijken via de achterdeur zodat hij ze kan zien.

 

Even wennen voor hem maar dit gaat goed komen. Heerlijk om deze kerel weer terug te zien....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Volgens mij gaat buddy ook een heerlijke vakantie hebben. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Buddy boft met zo'n opvang een hele geruststelling om zo op vakantie te gaan.

 

 

Fijne vakantie Carla en jullie veel plezier Cia en Buddy!! Denk je dat Buddy zijn mamma hem nu nog als haar zoon ziet Cia?

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

" Volgens mij gaat buddy ook een heerlijke vakantie hebben.  "

 

Daar ben ik van overtuigd 

 

Heel leuk de vakantie update van de kleine boef hier te kunnen lezen.

Dank je !!

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Buddy boft met zo'n opvang een hele geruststelling om zo op vakantie te gaan.
 
 
Fijne vakantie Carla en jullie veel plezier Cia en Buddy!! Denk je dat Buddy zijn mamma hem nu nog als haar zoon ziet Cia? "

 Ja wel herkenning is er van beide kanten nu ze langer bij elkaar zijn maar Mavy houdt Buddy nog op afstand. De geur is natuurlijk voor beide vreemd maar dat zal zeker in de komende dagen veranderen...

 

Als we dit rustig aanpakken dan komt het goed.

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Haha, wat leuk. Nu al een update

 

We missen onze boef al, maar weten ook dat hij in goede handen is.

Ik denk dat het met Mavy en hem ook wel wat beter zal gaan.. Het is voor iedereen even wennen..(ook voor jullie ).

 

Wat een mooie reactie van Buddy toen hij door had bij wie hij was. Helemaal blij

 

Wij zijn druk bezig. De hele middag weer bezoek, pfff. Maar nu toch de laatste handelingen.. laatste spullen in de koffer en gaan met die banaan...

 

Ik log af en toe in om te kijken hoe het gaat, leuk zo..

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Haha, wat leuk. Nu al een update
 
We missen onze boef al, maar weten ook dat hij in goede handen is.
Ik denk dat het met Mavy en hem ook wel wat beter zal gaan.. Het is voor iedereen even wennen..(ook voor jullie ).
 
Wat een mooie reactie van Buddy toen hij door had bij wie hij was. Helemaal blij
 
Wij zijn druk bezig. De hele middag weer bezoek, pfff. Maar nu toch de laatste handelingen.. laatste spullen in de koffer en gaan met die banaan...
 
Ik log af en toe in om te kijken hoe het gaat, leuk zo.. "

 Haha ik hoopte dat je nog meelas....

 

Buddy is net mee naar buiten op de plaats geweest om even rond te snuffelen...Ging goed en de rest was meer verbaasd dan Buddy zelf.

 

De kleine vis vijver was erg interessant. Daarna terug naar binnen en kennis gemaakt met Shadow. Nog wel met het kinderrekje er tussen maar ook dat ging goed!

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

"  Haha ik hoopte dat je nog meelas....
 
Buddy is net mee naar buiten op de plaats geweest om even rond te snuffelen...Ging goed en de rest was meer verbaasd dan Buddy zelf.
 
De kleine vis vijver was erg interessant. Daarna terug naar binnen en kennis gemaakt met Shadow. Nog wel met het kinderrekje er tussen maar ook dat ging goed! "

 Fijn om te lezen...

Ik hoop ook dat het met Shadow helemaal goed gaat komen. Samen een beetje ravotten en zo heeft Buddy een grote broer

 

Wij vertrekken vannacht, dus ik neem vanavond (tussen de bedrijvigheid door) nog wel af en toe een pauze aan de laptop

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Buddy is helemaal op zijn plekje.

 

Eet goed, wandelt goed, en slaapt goed.

Natuurlijk is het allemaal rustig aan aangezien het warm is.

 

in de ochtend als Joost al vroeg weg is met de andere honden gaat Buddy helemaal los.  De gekke 5 minuten en alles wat hij dan tegen komt moet mee op zijn tocht......Even laten gaan denk ik dan.

 

Slapen gaat prima en in de bench. Buddy ligt lekker boven op onze slaapkamer. Geeft in de ochtend aan dat het genoeg is en het tijd is voor de wandeling. Nieuwe omgeving dus veel snuffelen.....

 

Samen met moedertje Mavy verloopt goed en als Buddy te ver gaat krijgt hij een snauw. Buddy weet precies dat het dan genoeg is.

Het is weer even druk maar hier zoeken we ons ritme in.

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Leuk te lezen hoe zo'n hummeltje zich zo goed aanpast !!

 

En jullie hebben afleiding met zo'n kleine drukte maker in huis 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Fijn te lezen hoe het gaat.

Menig eigenaar zit in de zenuwen, als hij zijn hond ergens in pension doet. 

Hier één keer, nooit meer Ze deden daar absoluut hun best, niets op aan te merken. Kan ze ook echt aanbevelen, maar het is niets voor Luca. Toen we Luca kwamen halen, ging ze gillen en stopte helemaal niet meer. Wij huilen

 

Denk dat geen een hond het beter kan treffen, dan Buddy

Natuurlijk zullen ze hem missen, is normaal, maar alle vertrouwen. 

 

Het is voor Buddy denk ik ook wel goed, zijn mama die zich even met de opvoeding bemoeit

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Onze eerste nacht in Las Vegas zit er op. Wat een lange reis,pffnu is het ochtend 7.00uur. 

Natuurlijk eerst even kijken hoe het met Buddy en Cia gaat. Die gekke vijf minuten en alles pakken....ik herken het, hahaha. Leuk om te lezen de update. Mama Mavy doet het goed. Haar pubertje even terecht wijzen. Marco ligt in een deuk dat Buddy boven bij jullie slaapt. Hij is helemaal opgelucht nu hij de update gelezen heeft.

We vroegen ons gisteren vaker af hoe het met Buddy,  dan met onze kinderen en kleinkinderen  (schaam). 

Zal zo eerst de tablet proberen.  Ik tik nu op de telefoon,  dat is niet handig.  Cia en Joost bedankt voor deze update

pagina 14 van 19 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415 16 17 18 19
Volgende forumvraag: Oudere hond 'mag' niks van pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^