Het aftellen is begonnen , Ogin komt thuis.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat fijn Willemijn! Super om te lezen dat het nu de goede kant gaat met je. Ik ben heel blij voor je.
Ogin weer lekker bij je hebben zal je ook goed doen. Je zult rustig aan moeten doen, maar alle tijd als je eenmaal je hondjes weer compleet hebt. "

 Helaas dit weekend geen Rotterdamse marathon, maar de herfst komt sneller dan ik denk.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Fijn dat ze nu gauw terugkomt.

 

Die rollator weg vind ik jammer. Daar zou je Ogin aan vast kunnen maken tijdens de korte rondjes. Maar goed, jij voelt je niet happy met dat ding. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Fijn dat ze nu gauw terugkomt.
 
Die rollator weg vind ik jammer. Daar zou je Ogin aan vast kunnen maken tijdens de korte rondjes. Maar goed, jij voelt je niet happy met dat ding.  "

 Nee dat is geen optie, net Bams was het al een hele opgave om met de rollator samen te lopen, Bams is een rustige stapper en Ogin zal toch nog moeten leren aan de voet te lopen en dan zit echt de rollator in de weg........zelf heb ik een standpunt ingenomen , zolang ik niet zonder rollator kan komt ze niet terug, nu kan ze gewoon terug, geen rollator nodig.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Nee buiten ook geen rollator , heel voorzichtig loop ik nu met Bams, enals het even niet gaat hou ik me even aan d'r vast en laat ik haar even snuffelen, dan kan ik even blijven staan.....de rollator gaat van het weekend mee terug met loes , naar haar verzorgingshuis........zij heeft voor de rollator gezorgd...........binnen gaat het naar wens, buiten is toch nog anders...maar heus over anderhalve week , zorg ik voor Ogin weer.......de breuken zijn aardig aan het helen, nee nog geen belasting , en het schaambeen is nog niet genezen, vandaar ook nog de pijn, dat weet ik, dat kan nog maanden duren voor het pijnvrij is......en ik kan pijn goed verdragen .....zolang ik voorzichtig doe kan er niets gebeuren......dus nog niet de trap af roetsjen ............wel stapel ik pijnstillers, heb geprobeerd af te bouwen en dat ging niet...twee dagen niet kunnen lopen. "

 Dat is allemaal goed om te horen (lezen) Willemijn! Jij komt er wel! Over 10 dagen zijn jullie weer compleet!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

En aan vastmaken aan de rollator ? Geen optie.....ze zal maar  uit de band springen, dan heb ik mijn handen vol en de rollator in bedwang te houden en Ogin, nee dat is geen optie......vergeet een ding niet , het is geen klein hondje, maar al een flinke kilo hond........zou ze trekken , dan zal ik toch haar niet de gang laten gaan , zie je het voor je met een  rollator ? ................

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Dat is allemaal goed om te horen (lezen) Willemijn! Jij komt er wel! Over 10 dagen zijn jullie weer compleet! "

 Het gaat nu snel, soms denk ik.........toch nog mee doen met de marathon, en opeens ....oeps een pijnscheut, doe naar rustig aan......tien dagen, dat is veel, mijn balans is terug, daar heb ik geen moeite meer mee......en dat is belangrijk.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wanneer Ogin hier is, dan pas zal ik gaan zien hoe ze is, is ze een beheerste hond of toch nog heel druk en een stuiterbal, dat zie ik dan wel, wel is het zo dat ik de eerste dagen rustig aan met d'r doe , zij moet aan ons wennen en wij aan haar......

honden page profiel Nanook, Satu & Suvi.....Nanook, Satu & Suvi.....bijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Nanook, Satu & Suvi.....

Gefeliciteerd Willemijn. Eindelijk Ogin terug naar huis 

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Gefeliciteerd!!! wat suuuuper fijn.... En ik vind Ogin nog steeds een lief klein pupje... bolletje wol <3

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Volg!

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Supernieuws

Ik tel mee af.

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van cia v.d. heijden

Fijn Willemijn je beertje weer terug thuis!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Duurt nog even, de tuin is er klaar voor, de vriezers zitten vol, speelgoed ligt er ook nog, de bench is niet meer nodig, in de plaats daarvan komt er een goed vetbed in de woonkamer maar......als het ee tweede Bams wordt is dat natuurlijk overbodig, toen al wilde ze alleen maar buiten zijn, zelfs slapend..............kom je binnen was steeds de kreet........nee nog niet.........en de tuin afzetten is straks ook niet meer nodig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....en slapend achter het bankje op het vetbed van Bams , mooi buiten, was toen nog winter.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Straks komt er een vakman, grinnik, van de woningbouw , tijdens de winter is er bij de regenpijp een gat gevallen, zelf kon ik dat niet maken, veel werk is het niet, zand erin stenen weer op de plaats en klaar, maar daar waag ik me nu even niet aan, dus gebeld , en uitgelegd, tot mijn verbazing werd er verteld dat het hun taak is om dat te verhelpen, dat is een geruststelling voor me, Ogin zal er maar opeens een poot in bezeren.....ook dat wordt gemaakt.....vandaag.

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Wat een geweldig nieuws. :-D :-D ;-) :-D :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

...lijkt een kleine tuin maar hij is groot, naast het huis staat een overkapping, daar naast loopt de tuin door in de breedte.

honden page profiel DisneyDisney 3 doggies

Willemijn wat een plaatje is Ogin aan het worden!!(was het natuurlijk al maar leuk om Ogin te zien opgroeien!!)

Krijgt al een mooie broek zag ik.

leuke foto's!!

smelt, smelt!!

en inderdaad het aftellen is nu echt begonnen!!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

...ja Disney........ben ook heel benieuwd hoe ze er in het echt uitziet........gat gemaakt, een emmer zand dat was het....tegenprestatie...kop koffie....aardige man.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Dat gaat mooi Willemijn. hier ook geen optie meer de rollator . dat gaat fout. Lodewijk zijn riem bleef aan de rollator hangen ik stap verkeerd val en Lodewijk schrok en ging met de rolllator er van door nou dat is wel wat minder kilo,s dan Ogin, Lodewijk weegt net 3kilo .gelukkig liepen we op het grasveld achter maar een hond vast binden aan een rollator ? nooit doen levens gevaarlijk . wat dacht je als ze dat ding de straat op trekken. geen goede tip Kees. ik loop nu alleen met mijn stok. dan mag Lobke los en lodewijk vast. dat is veel veiliger en op straat loop ik niet. wens je fijne aftel dagen toe. Hein.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Dat gaat mooi Willemijn. hier ook geen optie meer de rollator . dat gaat fout. Lodewijk zijn riem bleef aan de rollator hangen ik stap verkeerd val en Lodewijk schrok en ging met de rolllator er van door nou dat is wel wat minder kilo,s dan Ogin, Lodewijk weegt net 3kilo .gelukkig liepen we op het grasveld achter maar een hond vast binden aan een rollator ? nooit doen levens gevaarlijk . wat dacht je als ze dat ding de straat op trekken. geen goede tip Kees. ik loop nu alleen met mijn stok. dan mag Lobke los en lodewijk vast. dat is veel veiliger en op straat loop ik niet. wens je fijne aftel dagen toe. Hein. "

 Er zijn trainingen voor Hein. Met hond en rollator wandelen.

 

Maar Willemijn kan zonder, beter!

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Willemijn, dacht ik nou serieus te lezen dat je komend weekend mee wilde doen aan de marathon???? Nee toch..... 

Nog 10 dagen, dan kun je Ogin weer in je armen sluiten, veel beter idee...

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

oeps, dubbel....

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Wat fijn dat Ogin snel weer thuis komt!!

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

ik blijf je volgen, goed nieuws in ieder geval, maar toch even preken sorry tis goed bedoeld, als jij nog zo'n pijn hebt zonder pijnstillers, dan ga je dus steeds over je grens als je niet uit kijkt, Ogin dat gaat wel goed komen, die mag gewoon niet trekken, sneller aangeleerd dan afgeleerd, meteen duidelijk zijn, maar dat hoef ik jou niet te vertellen.

Ik duim voor snellere aangroei van je botten.

Goed nieuws in ieder geval, en ik denk dat jou fokker zo is, als hij denkt, nou??? das nog niet best, dat hij Ogin weer mee naar huis neemt, en nog een paar weken langer houd.

Goeie fokker trouwens!! Fijne mensen, die zijn toch ver te zoeken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Dat gaat mooi Willemijn. hier ook geen optie meer de rollator . dat gaat fout. Lodewijk zijn riem bleef aan de rollator hangen ik stap verkeerd val en Lodewijk schrok en ging met de rolllator er van door nou dat is wel wat minder kilo,s dan Ogin, Lodewijk weegt net 3kilo .gelukkig liepen we op het grasveld achter maar een hond vast binden aan een rollator ? nooit doen levens gevaarlijk . wat dacht je als ze dat ding de straat op trekken. geen goede tip Kees. ik loop nu alleen met mijn stok. dan mag Lobke los en lodewijk vast. dat is veel veiliger en op straat loop ik niet. wens je fijne aftel dagen toe. Hein. "

 jij bent gewend met een rollator om te gaan, en jij ziet ook dus het gevaar, en je hebt het goed, wat als ogin er van door gaat met rollator, nee ik kan lopen nu weer en ogin gaat netjes aan de voet..... apart uitlaten, hier in het dorp... ik ben heeeeeel vervelend, afblijven van de hond zodat ik geen hond heb die naar anderen toetrekt, heus dat komt goed zo zonder rollator... en mijn balans is al weer helemaal terug, ook Bams kan ik houden, zelfs toen ze op gooserjacht wilde.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Willemijn, dacht ik nou serieus te lezen dat je komend weekend mee wilde doen aan de marathon???? Nee toch..... 
Nog 10 dagen, dan kun je Ogin weer in je armen sluiten, veel beter idee... "

 heb de marathon rotterdam al vele keren gelopen, en het is dit weekend, en nee geen marathon, we wachten tot het najaar. hahaha... eerst maar kleine wandelingentjes, sportschool weer en daar dan eerst de lopende band, alles rustig aan, maar mijn doel is najaar de halve ?

honden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)

Wat spannend Willemijn!!! 

Snel foto's plaatsen van het duo hoor! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" ik blijf je volgen, goed nieuws in ieder geval, maar toch even preken sorry tis goed bedoeld, als jij nog zo'n pijn hebt zonder pijnstillers, dan ga je dus steeds over je grens als je niet uit kijkt, Ogin dat gaat wel goed komen, die mag gewoon niet trekken, sneller aangeleerd dan afgeleerd, meteen duidelijk zijn, maar dat hoef ik jou niet te vertellen.
Ik duim voor snellere aangroei van je botten.
Goed nieuws in ieder geval, en ik denk dat jou fokker zo is, als hij denkt, nou??? das nog niet best, dat hij Ogin weer mee naar huis neemt, en nog een paar weken langer houd.
Goeie fokker trouwens!! Fijne mensen, die zijn toch ver te zoeken. "

 een fokker om met een lantaarntje te zoeken, zomaar aanbieden dat ze al die tijd voor ogin wil zorgen, hoewel ik aangaf toen ik hoorde van een verbrijzeld bekken, herplaatsen.... was zo makkelijk he.... maar ze vertelde me... je hebt zo gepuscht om dit hondje te krijgen, al vanaf de tweede week, helemaal waar, maar als een fokker niet mee werkt..... en afstand nemen van ogin was in het geheel niet nodig..... het gaat mij om mijn balans, dat was er in het geheel niet meer, logisch .... verbrijzeld bekken en de rest , je lichaam steunt op je bekken... de balans is terug... ik heb een goed gesprek gehad met de orthopeed, injecties doen hun werk... en de breuken zijn goed aan het helen, het is het schaambeen wat nog voor veel pijn zorgt, maar.... wat gebeurt er als ik daar doorheen ga ? niet al te veel, alleen is het niet de bedoeling........

 

blauwe stad is geduldig, auto rijden kan ik, zo ver is het niet, en in het dorp laat ik de honden apart uit, als ik met ogin twee x naar de blauwe stad ga, en de rest in het dorp aan de korte lijn, moet dat voldoende zijn voor een jonge hond..... de rest thuis, een goeie tuin, en in huis en tuin is er geen belemmering meer voor me........ooooo komt zeker goed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat spannend Willemijn!!! 
Snel foto's plaatsen van het duo hoor!  "

 hee Petra, dank je wel.

pagina 3 van 27 12 34 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende forumvraag: Pup vaak aan de diarree
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^