Verkoop advertentie voor je eigen hond!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W & B W & B 3 doggies

honden foto van W & B

" Ik zeg nooit nooit..

Ik heb mijn Lex via marktplaats, het was geen hele lange advertentie, meer info werd liever via de telefoon gegeven..

Ik heb die mevrouw gebeld en haar om meer informatie gevraagd over het hondje en waarom hij weg moest. We hebben een goed gesprek gehad aan de telefoon, Lex was 10 maanden, daar geboren en haar zorgenkindje. Helaas konden ze hem niet meer geven wat hij nodig had. Lex is ter wereld gekomen als kleinste van het nest en heeft zich maar net aan het leven vast weten te klampen. Deze mevrouw heeft hem dag en nacht bijgevoerd en voor hem gezorgd. Ze had voor al zijn broertjes en zusjes een fijn baasje gevonden, Lex zou bij haar blijven, ze kon geen afstand van hem doen..
Toen Lex een maand of 7 was is deze mevrouw in het ziekenhuis terecht gekomen en moet nog lang revalideren. Ze heeft ook Lex zijn ouders nog en daarnaast bestaat haar gezin uit een gehandicapte man en hun autistische zoon. Ze heeft een aantal maanden aangetobt met een steeds drukker wordende Lex door gebrek aan beweging en opvoeding.

Uiteindelijk heeft ze toch de knoop door moeten hakken en ervoor moeten kiezen om voor Lex een ander baasje te zoeken. De, voor haar meest logische, manier? Op marktplaats, daar staan immers veel hondjes op.. Ze had nog nooit gehoord van reddings- en herplaatsingsorganisaties, voor haar was het óf marktplaats óf het asiel, meer smaken waren er voor haar niet..

Zo is Lex dus bij mij terecht gekomen, ik heb nog steeds veel contact met haar, hij is er zelfs een weekendje gaan logeren toen ik weg moest.

Jullie en ik weten dat er andere mogelijkheden zijn, maar ik zal het verdriet van deze vrouw niet snel vergeten toen ik, na nog een heel lang gesprek aan haar eettafel, haar kleine oogappel meenam.. Stil verdriet, geen eindeloze tranen, maar een voelbaar verdriet, voelde me echt bijna schuldig.

Ik zeg niet dat er achter alle advertenties op marktplaats zo'n verhaal zit, ik zeg alleen dat niet alles altijd is hoe het lijkt en het ooit wel makkelijk (ver)oordelen is als je de situatie niet kent.. "

 Wat een verdrietig verhaal.

 

 

Wat inderdaad maar weer aangeeft dat er achter die 'domme' advertentie op Mp gewoon een in- en intriest verhaal schuilt! 

 

Fijn dat Lex bij je/jullie een mooi plekje heeft gekregen! 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" Gratis af te halen;
Crème kleurig hondje. Loopt netjes aan de lijn, kent basis commando's.
Wij hebben door verandering in thuissituatie geen tijd meer voor haar. 

 
Wordt alleen geplaatst bij mensen die max maar een half uur van huis weg zijn, een tuin van minimaal 2000m2 hebben. Ze moet 's nachts op bed bij de eigenaren slapen. Ze moet daarnaast een eigen kamer hebben met speeltjes in overvloed. Daarbij is ze gewend aan 3 dikke Maine Coons.. dus eigenlijk wordt ze alleen geplaatst bij een thuis met andere Maine Coons (geen europese kortharen! Die mag ze niet). Verder eet ze alleen maar vers vlees van de slager (kalkoen, kwartel, schotse hooglander en wild). Verder vindt ze het mooi om naar aquaria te kijken... Een (zee) aquarium op haar speelkamer is dus een dikke pré... 
 
Volgens mij ga ik haar niet kwijt raken of wel?  "

 Nee

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Gratis af te halen;
2 schattige kleine hondjes, reutje 2,8 kilo en teefje 1,9 kilo
ze zijn super lief samen, ze houden van knuffelen en een heerlijke lange strandwandeling.
ze zijn lief voor andere dieren, kinderen en mensen, ze gaan alleen samen weg "

 Zou het wat voor Bams zijn ? 

honden page profiel ..

honden foto van .

"  Wat een verdrietig verhaal.
 
 
Wat inderdaad maar weer aangeeft dat er achter die 'domme' advertentie op Mp gewoon een in- en intriest verhaal schuilt! 
 
Fijn dat Lex bij je/jullie een mooi plekje heeft gekregen!  "

 

Sluit ik me volledig bij aan. 

Fijn dat je het verhaal erachter vertelt. Het geeft mij iig meer inzicht dat het niet altijd is wat het lijkt. 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

"  
Gelukkig ben ik niet de enige die er soms over nadenkt. In het begin van dit topic voelde ik me best wel even 'alleen' omdat het volgens mij verkeerd begrepen werd allemaal. Maar gelukkig snapt nu iedereen mijn intentie achter dit topic wel. 
Ik vind het niet zo gek. Ik heb zelf 10 keer een tekst proberen te schrijven maar 10 keer was het niet goed genoeg. Juist omdat ik bij het stukje karakter geen goede omschrijving wist omdat ik dacht met elk woord haar te kort te laten komen.
Ook mij deed het al erg veel om erover na te denken en te proberen het te schrijven.  "

 Kan ik me voorstellen. Maar er kan altijd iets gebeuren waardoor je hond weg moet. In Aiden's geval is hij dan welkom bij de fokker, omdat hij daar nog steeds prima in de roedel past. Maar in veel gevallen moet je toch verder kijken... 

 

Karakteromschrijving vind ik ook lastig. Inderdaad, ieder woord doet ze tekort. Maar men zou toch eerst 2 of 3 keer langs moeten komen voordat ze mijn hond mee mogen nemen dan. Dus dan leren ze hem wel kennen ;)

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

"  Zou het wat voor Bams zijn ?  "

 Bams zou in ieder geval een heerlijke knuffel voor hun zijn, daar zullen ze lekker tegenaan kunnen liggen

honden page profiel ..

honden foto van .

"  Zou het wat voor Bams zijn ?  "

 

Dat lijkt me een mooie combinatie! Een hele grote hond met 2 kleintjes. 

Ik ken wel een rottweiler en chihuahua die samen in 1 gezin wonen maar bams is volgens mij nog wel een stuk groter dan een rottweiler. 

honden page profiel ..

honden foto van .

"  Kan ik me voorstellen. Maar er kan altijd iets gebeuren waardoor je hond weg moet. In Aiden's geval is hij dan welkom bij de fokker, omdat hij daar nog steeds prima in de roedel past. Maar in veel gevallen moet je toch verder kijken... 
 
Karakteromschrijving vind ik ook lastig. Inderdaad, ieder woord doet ze tekort. Maar men zou toch eerst 2 of 3 keer langs moeten komen voordat ze mijn hond mee mogen nemen dan. Dus dan leren ze hem wel kennen ;-) "

 

Dat is waar, het kan altijd bij iedereen gebeuren. De fokker is dan wel echt een hele goede oplossing. Maar hopelijk is dat nooit nodig 

honden page profiel katelijnekatelijne 3 doggies

honden foto van katelijne

Aangrijpend verhaal over Willem!!Hopelijk moet ik nooit Indy weg doen,mocht er iets gebeuren dat het niet meer mogelijk is om voor hem te zorgen.Het leven kan soms zo verdomd hard zijn hoor!!

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

" Sorry, ik kan het niet.
De tranen zouden in mijn ogen springen, ook al weet ik dat het nep is wat ik zou schrijven. "

 De mijne gelezen? Hihi.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Als je gezondheid het laat afweten en je met je rug tegen de muur staat dan zou ik het ook doen. Jaren terug gelezen dat een vrouw die terminaal was haar honden ging herplaatsen.

 

Als ik mijn honden geen hondwaardig leven meer zou kunnen geven.

Daaronder versta ik ook de noodzakelijke medische zorg dan zijn ze misschien elders beter af.

 

Maar ik denk eerlijk gezegd dat heel veel herplaatsadverdenties niks te maken hebben met eigen gezondheid en financiën. Het is een wegwerpmaatschappij en helaas zie je dat met huisdieren ook.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ik begrijp wel dat je veeleisend bent als je een nieuwe eigenaar zoekt... Misschien hebben ze geen andere keus en willen ze de hond een goed tehuis bieden...

Ik verbaas me juist heel erg over advertenties waarin staat:

"Kan goed met honden, is zindelijk en gecastreerd en kan alleen zijn".

Daar heeft niemand wat aan. Ikzelf zou zo gedetailleerd mogelijk vertellen over Olly... En inderdaad ook eisen stellen waar het baasje aan moet voldoen + een prijs van €100-150,- zodat hij niet in verkeerde handen valt. (mocht ik in zo'n situatie komen, wat niet gebeurd...).

 

Advertenties als dat de pup toch te druk is, een hond sloopt of dat je hond verhaard.. Zulke idiote dingen vallen uiteraard niet goed te praten. Scheidingen, kindproblemen, overlijding, gezondheid etc is een ander verhaal.

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

" Gratis af te halen;
2 schattige kleine hondjes, reutje 2,8 kilo en teefje 1,9 kilo
ze zijn super lief samen, ze houden van knuffelen en een heerlijke lange strandwandeling.
ze zijn lief voor andere dieren, kinderen en mensen, ze gaan alleen samen weg "

 Lance heeft de annonce gevonden...stond tussen het sport ....

Laat maar komen , laat maar komen allebei !

Dat worden er dan VIER die tesamen moeten herplaatst worden 

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Als je gezondheid het laat afweten en je met je rug tegen de muur staat dan zou ik het ook doen. Jaren terug gelezen dat een vrouw die terminaal was haar honden ging herplaatsen.
 
Als ik mijn honden geen hondwaardig leven meer zou kunnen geven.
Daaronder versta ik ook de noodzakelijke medische zorg dan zijn ze misschien elders beter af.
 
Maar ik denk eerlijk gezegd dat heel veel herplaatsadverdenties niks te maken hebben met eigen gezondheid en financiën. Het is een wegwerpmaatschappij en helaas zie je dat met huisdieren ook. "

Dat is het inderdaad meer, sommige honden zijn inderdaad echt beter af ook al is dat voor de baasjes heel pijnlijk. Het voorbeeld wat mij nu te binnen schiet is de labradoodle die hier een poosje geleden aangeboden werd vanwege de dochter die een stoornis had en de hond ontzettend ongelukkig was, bol van de stress stond. Maar wat mij zo ergert aan vele advertenties is inderdaad dat het gewoon een kwestie is van geen zin meer hebben om moeite te doen of het is geen puppy meer dus is hij niet meer schattig genoeg (ohja en ze hadden geen tijd gestoken in de opvoeding). Dat zeggen ze natuurlijk niet, maar veel "mijn kind is allergisch" advertenties zijn volgens mij wel zo. En ja dan is de hond uiteindelijk waarschijnlijk ook beter af dan bij zulke baasjes, maar toch kan ik me dat gewoon niet voorstellen. Maar goed, evenzo van advertenties waarin wordt gevraagd om een leuke gratis pup, liefst eentje die op bijgevoegd plaatje staat. Of puppy gevraagd die in week zoveel beschikbaar is. Dan wordt toch even vergeten dat het een levend wezentje is met een karakter en waar je moeite voor moet doen en niet een knuffel die je op bestelling kunt krijgen.

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

"  Lance heeft de annonce gevonden...stond tussen het sport ....
Laat maar komen , laat maar komen allebei !

Dat worden er dan VIER die tesamen moeten herplaatst worden 
  "

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  
Hahaha ik heb best wel moeten lachen! Geweldige gedachtegang over de komst van Ronin. Gelukkig zijn er nog baasjes die zo denken over de pup! 
Ik ben ook altijd gek op die eigenwijze hondjes. Kan er hard om lachen. Ook op de momenten dat het juist niet kan en je ze eigenlijk iets strenger aan moet pakken. 
  "

Hihi ja dat heb ik dus ook! Ja tuurlijk, ik kan me voorstellen dat als je echt een draak hebt dat je dan soms wel even denkt pffff. Maar van Aiko kan ik de dingen die ze gesloopt heeft op één hand tellen (stuk voor stuk mijn eigen schuld) en ja ik moet bekennen dat toen ik de deur open deed en ik een hondje zag met een zwart bekkie en zwarte modderpootjes en ik keek om de hoek en ik zag dit:

Dat ik niet meer bij kwam van het lachen! Maar goed dat heb ik met baby's ook altijd. Ik zou geen goede moeder zijn denk ik want als ze ondeugend zijn moet ik alleen maar lachen

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Hihi ja dat heb ik dus ook! Ja tuurlijk, ik kan me voorstellen dat als je echt een draak hebt dat je dan soms wel even denkt pffff. Maar van Aiko kan ik de dingen die ze gesloopt heeft op één hand tellen (stuk voor stuk mijn eigen schuld) en ja ik moet bekennen dat toen ik de deur open deed en ik een hondje zag met een zwart bekkie en zwarte modderpootjes en ik keek om de hoek en ik zag dit:

Dat ik niet meer bij kwam van het lachen! Maar goed dat heb ik met baby's ook altijd. Ik zou geen goede moeder zijn denk ik want als ze ondeugend zijn moet ik alleen maar lachen "

 Moest jij daarom lachen ? Ik zou gehuild hebben denk ik......wat een ruine en toestand zeg, gelukkig was er dan die lieve zwarte snoet nog.

dat heeft haar leven gered denk ik 

 

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Witte Draak

Jaren geleden moeten doen voor onze cocker spaniel. Zij moest van onze moeder weg want ze kon niet zo goed met kleine kindjes overweg die niet bij de familie hoorden. Probleem was dat mijn jongere broertjes en zusjes elke dag allemaal vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis namen. Ik was een jaar of 14 en ik en mijn 13 jarige zusje vonden het allemaal vreselijk oneerlijk want het was wel óns hondje, maar ja. Moeders wil is wet.

 

Dus via marktplaats een advertentie geplaatst met de mooiste foto's die we van haar hadden.

Volgens mij met de titel 'baasje gezocht voor onze lieve hond' ofzoiets. De advertentie was maar heel kort en er stond iets van 'Ons hondje is heel erg lief maar ze kan niet zo goed met kleine kindjes dus ze moet ergens anders wonen van onze moeder.' 

 

De vraagprijs was 'gratis' en binnen een dag hadden we reactie van een dame uit Drenthe die al een beagle had en nog een hondje erbij zocht. Ze woonde landelijk en had een grote tuin en daar is Yuna toen gaan wonen. 

 

 

Twee jaar later kwam ze gelukkig weer terug, om een heel bizarre reden die ik niet meer weet, maar goed, ze was er weer. Broertje en zusjes waren inmiddels alweer ouder en hun vriendjes en vriendinnetjes ook, dus de instructie 'laat de hond met rust' was voldoende om ongelukken te voorkomen. 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Moest jij daarom lachen ? Ik zou gehuild hebben denk ik......wat een ruine en toestand zeg, gelukkig was er dan die lieve zwarte snoet nog.
dat heeft haar leven gered denk ik 
  "

Ja ach, dit was het ergste wat Aiko heeft aangericht (voor de rest alleen een keer een knijper). Het was onze enige plant. Even de grote stukken eruit pakken en in de vuilnisbak, kleed uitkloppen en in de wasmachine en daarna de stofzuiger erop. Was binnen een kwartiertje opgeruimd. En het was de schuld van mijn vriend, want die dacht dat hij haar wel een halfuurtje alleen thuis op het balkon kon laten terwijl hij heel de dag alleen maar een paar keer naar buiten was geweest voor een plasje. Eigen schuld dus en ja ik wist al dat Goldens bekend stonden om hun gave om te tuinieren 

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

"  Wat een verdrietig verhaal.

 

 

Wat inderdaad maar weer aangeeft dat er achter die 'domme' advertentie op Mp gewoon een in- en intriest verhaal schuilt! 

 

Fijn dat Lex bij je/jullie een mooi plekje heeft gekregen!  "

 





Uiteindelijk is iedereen er blij van geworden..

Lex gaat bij mij elke dag lekker rennen en spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt, stoeit wat met 'zus' Babs (zij gaat niet mee spelen 's middags, omdat zij niet goed op vreemde honden reageerd), gaat mee naar school en slaapt heerlijk bij mij op bed en zijn vorige vrouwtje geniet via Facebook mee van de verhalen en foto's die ik daar regelmatig op zet.
Je wil niet weten hoe trots ze op hem is dat hij in april zijn eerste (onderlinge) wedstrijd mag lopen op de hondenclub haha

Eind goed, al goed dus..
(heb overigens wel 'flink' voor hem betaald hoor, zo slim was ze wel..)

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

" Bij honden hebben wij daar allemaal een probleem mee, terwijl paarden aan de lopende band van eigenaar wisselen. Te groot, te klein...er is altijd wel een reden dat een paard verkocht wordt. Dat wordt algemeen aanvaard, waar zit het verschil met een hond? "

 Wellicht omdat de meeste honden in huis wonen. Deel uitmaken van het gezin het dagelijks leven of je nu wakker bent of slaapt.

Natuurlijk bouw je met een paard een band op. Maar een deel van die mensen is een hobby die meer los staat van de thuissfeer waardoir een dergelijke beslissing misschien makkelijker word en daardoor meer als normaal word gezien. Nu zijn paarden over t algemeen genomen wel dieren die natuurlijk heel onafhankelijk zijn waar honden eigenlijk echt afhankelijk zijn gemaakt door de mens.  Hoewel t niet mijn keus zou zijn. 

 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

"  Wellicht omdat de meeste honden in huis wonen. Deel uitmaken van het gezin het dagelijks leven of je nu wakker bent of slaapt.
Natuurlijk bouw je met een paard een band op. Maar een deel van die mensen is een hobby die meer los staat van de thuissfeer waardoir een dergelijke beslissing misschien makkelijker word en daardoor meer als normaal word gezien. Nu zijn paarden over t algemeen genomen wel dieren die natuurlijk heel onafhankelijk zijn waar honden eigenlijk echt afhankelijk zijn gemaakt door de mens.  Hoewel t niet mijn keus zou zijn. 
  "

 Eens. Ik heb al enkele paarden verkocht (voor een symbolische euro) naar goede mensen, die ik ken. Waarom? Omdat ik niet meer kon/mocht rijden met mijn rug.

Hebben die dieren er dan wat aan om steeds bij mij thuis op stal te staan? Ik denk het niet.

Daarom liever hen een mooi leven geven bij iemand die hen wel kan berijden, met hen gaat wandelen, ...

Er is bij ons ook te weinig weidegang om hen steeds op de wei te laten. Die wordt ook te nat bij veel regen (kleiachtige grond).

Ik kan niet zeggen dat het me geen pijn deed hoor, maar als het voor het beste voor de paarden is, en dat zou het altijd moeten zijn, dan kan je wel even een traan laten, maar dan weet je in je hart dat het de juiste beslissing is.

Ik heb ook altijd contact gehouden met de mensen waar ze naartoe zijn en krijg vaak foto's toegestuurd. Fijn om te zien!

De vergelijking met een hond vind ik persoonlijk moeilijk. Een paard leeft niet in huis, slaapt niet aan je voeten of op je schoot. Wel weet ik dat paarden hun baasjes wel kennen en zelfs na langere tijd hen herkennen. Maar of ze hen missen? Een paard wat goed wordt verzorgd, eten en hooi krijgt, genoeg aandacht krijgt, gaat niet treuren voor zijn baas hoor. Of de baasjes niet gaan treuren, da's een ander verhaal...

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ik denk wel dat paarden van hun baasjes houden en hen missen.

Maar we laten paarden ook slachten, onze honden niet.

En we eten paarden op, onze honden niet.

 

Telkens  ik hoor van vrienden uit de manege dat er weer een paard verkocht is...denk ik ja doorgegeven bedoelen jullie....en dat vind ik triest.

 

maar ik eet graag paard ook  hypocriet dus.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Hihi ja dat heb ik dus ook! Ja tuurlijk, ik kan me voorstellen dat als je echt een draak hebt dat je dan soms wel even denkt pffff. Maar van Aiko kan ik de dingen die ze gesloopt heeft op één hand tellen (stuk voor stuk mijn eigen schuld) en ja ik moet bekennen dat toen ik de deur open deed en ik een hondje zag met een zwart bekkie en zwarte modderpootjes en ik keek om de hoek en ik zag dit:

Dat ik niet meer bij kwam van het lachen! Maar goed dat heb ik met baby's ook altijd. Ik zou geen goede moeder zijn denk ik want als ze ondeugend zijn moet ik alleen maar lachen "

 

Hahaha sorry maar dit ziet er wel grappig uit. Zeker als ik zn zwarte bekkie probeer voor te stellen. 

Ik zou ook lachen als ik zoiets aantref. 

 

Puk heeft ook weinig gesloopt hier in huis. Een mandje van haarzelf maar dat had waarschijnlijk met haar schijnzwangerschap te maken en 2 jaar achter elkaar de kerstkaart van haar vorige baasjes, die gewoon tussen alle andere kerstkaarten stond. 

Ook pakt ze soms het horloge van mijn overleden opa, die ze nooit gekend heeft. Dit is nu al 3 keer gebeurt maar ze heeft hem nog nooit gesloopt alleen meegenomen naar haar eigen mand. 

 

Volgens marktplaats normen hadden Aiko en Puk er al meerdere malen op moeten staan 

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

" Hihi ja dat heb ik dus ook! Ja tuurlijk, ik kan me voorstellen dat als je echt een draak hebt dat je dan soms wel even denkt pffff. Maar van Aiko kan ik de dingen die ze gesloopt heeft op één hand tellen (stuk voor stuk mijn eigen schuld) en ja ik moet bekennen dat toen ik de deur open deed en ik een hondje zag met een zwart bekkie en zwarte modderpootjes en ik keek om de hoek en ik zag dit:

Dat ik niet meer bij kwam van het lachen! Maar goed dat heb ik met baby's ook altijd. Ik zou geen goede moeder zijn denk ik want als ze ondeugend zijn moet ik alleen maar lachen "

 Oh ja, dat laatste. Dan had mijn zoon iets uitgevreten dat echt niet kon en dat stond ik een strenge toespraak te houden maar dan schoot ik halverwege in een deuk, omdat het eigenlijk te funny was.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Of mijn Vera vroeger uit mijn plantenbak vreten en ik dan van uhuh en dan mij aankijken met zo'n pikzwarte aardetoet van ik was het niet 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Oh ja, dat laatste. Dan had mijn zoon iets uitgevreten dat echt niet kon en dat stond ik een strenge toespraak te houden maar dan schoot ik halverwege in een deuk, omdat het eigenlijk te funny was. "

Ik zie het helemaal voor me!

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik weet of het nog mag of kan (al zou ik niet begrijpen waarom) maar dit is mijn advertentie waarom ik Penny nooit kwijt wil:

 

Dit is Penny en ondanks dat ze nooit normaal tegen andere honden doet, bij elke meter wel een poging doet tot het eten van poep en dus ook nooit relaxt mee kan wandelen, soms echt heel slecht luistert, totaal niet van knuffelen houd en heel slecht iemand kan troosten, achter konijnen aan gaat en weg rent wanneer ze iets niet vertrouwt zal zij hier nooit weg gaan. Want zodra ze tijdens het wandelen naast mij gaat lopen en omhoog kijkt met die lieve bruine ogen, gewoon om even contact met mij te maken, ben ik al haar problemen weer vergeten en herinner ik weer waarom ze zo geweldig is.

 

Want ondanks al haar minpunten is ze vreselijk lief, speels, gek en geniet ze van elk moment dat ze aandacht krijgt. Elke ochtend begroet ze mij met gekwispel en gehuil en elke dag laat ze me weer lachen. Zodra ik me vervelend voel denk ik aan haar en dan is alles weer goed. Vanaf het moment dat ik uit mijn bed stap verheug ik me weer op de wandelingen met haar en zodra ik met zo'n wandeling klaar ben heb ik alweer zin in de volgende.

 

Bij het idee dat ze ooit sterft moet ik al bijna huilen en ik wil er alles aan doen om tot het laatste moment bij haar te zijn. Dus deze hond zal nooit ergens op internet komen, niet zolang daar geen hele goede reden is en waarschijnlijk ook niet als die er wel is.

 

Ik denk dat het wel duidelijk is

 

 

honden page profiel Jovi, Gaby en YuccaJovi, Gaby en Yucca 3 doggies

honden foto van Jovi, Gaby en Yucca

Amerikaanse stafford teefje te koop. 

Reden van verkoop

Eet en drinkt veel.

Zit in de pubertijd, dus ik ben ze beu. 

Ik dacht dat het altijd klein ging blijven. 

Het kost geld en dit wist ik niet bij aankoop. 

Blijkbaar moet je er met gaan wandelen en hondenschool, hier ben ik te lui om.

Er zat geen instructie boekje bij, dus ik weet niet echt hoe ze werkt. 

Ze is als nieuw en verpakt in de originele doos.
Kan verstuurd worden met de post indien gewenst.

Hieronder nog even de echte klassiekers van verkoop op een rijtje

Allergie

verhuis

baby komt eraan

Geen tijd meer

 

honden page profiel ..

honden foto van .

" Amerikaanse stafford teefje te koop. 
Reden van verkoop
Eet en drinkt veel.
Zit in de pubertijd, dus ik ben ze beu. 
Ik dacht dat het altijd klein ging blijven. 
Het kost geld en dit wist ik niet bij aankoop. 
Blijkbaar moet je er met gaan wandelen en hondenschool, hier ben ik te lui om.
Er zat geen instructie boekje bij, dus ik weet niet echt hoe ze werkt. 
Ze is als nieuw en verpakt in de originele doos. Kan verstuurd worden met de post indien gewenst.
Hieronder nog even de echte klassiekers van verkoop op een rijtje
Allergie
verhuis
baby komt eraan
Geen tijd meer

  "

 

Verkocht!!

Haha heel sarcastische advertentie, ik hou ervan 

pagina 3 van 4 12 34
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^