Vasco's verhalen: Milieu bewust

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

Eens even zien of ik ook grappige of andere verhalen kan typen over Vasco. Hoe wijzig ik de titel trouwens?

 

Omdat het mooi weer was en we nog een lange wandeling moesten maken na het werk Vasco beloofd dat hij even mocht zwemmen. Dit vind hij echt geweldig om te doen.

 

Amper 200 meter van ons huis zit een klein slootje/wateropvang dingetje waar een stoep langs loopt en een strook gras. Vasco wil liefst over het gras lopen. Dit water ligt heel erg vol met afval en rotzooi dus hij gaat er niet vaak in, vandaag was de 2e keer. Deze week was er een mevrouw afval uit het water aan het vissen. Had haar graag willen complimenteren maar er kwamen paar loslopende honen aan dus niet verstandig met Vasco er bij. Maar Vasco ging haar voorbeeld volgen, hij viste namelijk een lekke voetbal uit het water. Direct daarna ging hij uit het water want de bal is veel leuker.

 

We zijn ondertussen al grommend, spelend en bal vermoordend verder gelopen. Aangekomen waar ik graag Vasco had willen laten zwemmen bleek het water extreem laag te staan. Begin van de week overstroomde het nog bijna dus snap er niks van. Dus Vasco kon het water niet in waar hij er normaal in springt maar gewoon lekker verder gelopen.

 

Vasco droeg heel netjes de bal tijdens het wandelen alleen met snuffelen liet hij los. Helaas liet hij hem los op de aflopende kant dus de bal lag weer in het water. Vasco wou erg graag zijn ''nieuwe'' bal terug dus proberen in het water te komen. Helaas omdat er van die paaltjes met draad in het water staan kon hij er niet in komen, zakte ook steeds meer in modder en was bang dat hij vast kwam te zitten dus hem even aan boom gebonden, hij wou echt niet mee zonder bal dus moest even oplossing vinden. Even klein stukje verder gelopen en gelukkig was vlakbij een stukje waar hij wel in het water kon dus hem daar het water in laten gaan en de bal op laten halen.

 

De rest van de wandeling heeft hij de bal niet meer losgelaten. Vasco was helemaal gelukkig met zijn bal en heeft zo netjes bijgedragen aan een schoon milieu. De bal heb ik maar besloten te houden voor hem want hij is toch al lek dus niet meer voetbal geschikt.

 

En als ik de mevrouw weer zie ga ik haar alsnog complimenteren en als ik tijd heb ga ik haar wel keertje helpen. En Vasco die is lekker drooggemaakt en gaan slapen op zijn kleedje. Morgen maar eens even ander stukje zoeken waar hij nog wel soepel in en uit het water kan.

Volgende forumvraag: hondenparkeerplaats
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^