een groot bedankje. !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Klopt. Zegt men wel. Maar nu weer on-topic. We vervuilen Willemijn dr topic zo een beetje haha.
 
(sorry Willemijn!!) "

 Geen moeite mee dat weten jullie wel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Bamse ziet er al heel netjes uit!
Maar er gaat dus nog heel wat meer haar vanaf de komende dagen?
Fijn dat je weer bij de Blauwe stad bent geweest "

 Meestal een week of drie, dan is het wel gebeurd....vandaag minder weer, het is voor mij nog geen doen om stilletjes op een bankje te gaan zitten als het weer zo minnetjes is., en een rustdag om te raggen is ook wel aan te raden, even de vacht laten rusten, van het weekend lente toch ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Schijnt wel goed te zijn om vastendagen te doen.
En hier inderdaad ook als ik vergeten ben dingen uit de vriezer te halen. "

 Ieder zijn/haar keuze natuurlijk, vasten is een goed iets als men barft, dan geeft men op een dag veel , zodat de maag behoorlijk moet werken en dan is de volgende dag aan te raden  om te vasten, maar niet met KVV of brok, dat is zeer snel uit de maag en verteerd, dan heeft de hond snel een lege maag, maar nogmaals ieder zijn / haar keuze .

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Ieder zijn/haar keuze natuurlijk, vasten is een goed iets als men barft, dan geeft men op een dag veel , zodat de maag behoorlijk moet werken en dan is de volgende dag aan te raden  om te vasten, maar niet met KVV of brok, dat is zeer snel uit de maag en verteerd, dan heeft de hond snel een lege maag, maar nogmaals ieder zijn / haar keuze . "

 

Puck loopt nimmer met een lege maag. Er gaan nogal wat snoepjes doorheen op een dag hihi. Echt honger heeft en krijgt ze dus niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams is net uitgelaten...........voor het laatst met de uitlaat, vanaf maandag ga ik het zelf helemaal doen, met rollator dat nog wel, morgen komt mijn zus die de ochtend nog voor haar rekening neemt.........lukt het me in de ochtend niet dan komt de uitlaat direct Bams uitlaten, die afspraak is gemaakt...........ik probeer in huis af en toe los te lopen, voorzichtig, buiten niet.........maar moet toch het zelf weer gaan oppakken.....a.s. Maandag is het 10 weken, nog twee weken te gaan.......woensdag internist en dan vragen voor de mri..........

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  Pracht foto, ik zag laatst dat jij daar wandelde met de honden, zag het in een ander topic, een heerlijke plek in Rotterdam toch ?  "

 nee amsterdam

Amsterdam heeft ook een behoorlijke grote haven

da's de 2e haven van nederland

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  nee amsterdam
Amsterdam heeft ook een behoorlijke grote haven
da's de 2e haven van nederland "

 Amsterdam, en toch een mooi plekje wie verwacht dat in zo,n grote stad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Stond al in de startblokken om Bams uit te laten, waarom wachten tot maandag....belt me zus, even opnemen, en ....als je durft.....woh, nee ben niet bang voor mijn zus, hahaha.....ze komt er aan en laat Bams uit......en doet mijn huis, ook wel fijn.....maar moet toch het hef in eigen hand nu nemen.....was met de medicatie vanochtend gaan minderen, nee dat lukt nog niet......het is mooi weer, mijn zus wil niet naast me zitten in de auto, wat wordt het vandaag, thuis of de blauwe stad.....provoceren ga ik d'r niet, ze doet veel voor me, dan morgen misschien.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Fijn dat Loes komt Willemijn

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, morgen wordt het nog beter weer, hoor! 

Het is toch gezellig als je zus komt, jij hebt gewoon een extra dag rust en je huis is straks weer netjes.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Klopt, maar Ooo wat is het afzien om stilletjes te blijven zitten, Bams kijkt me aan van, hoe zit het nou ? Vandaag een dag rust, het is niet anders, en morgen komt ze niet, heeft ze al gezegd, nu maar hopen dat het morgen wel mooi weer is, dan naar de blauwe stad.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Morgen zonnig Willemijn, met een koude wind weliswaar, maar daar kun je je op kleden. Dus ik hoop dat je morgen naar de Blauwe Stad kan

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Stond al in de startblokken om Bams uit te laten, waarom wachten tot maandag....belt me zus, even opnemen, en ....als je durft.....woh, nee ben niet bang voor mijn zus, hahaha.....ze komt er aan en laat Bams uit......en doet mijn huis, ook wel fijn.....maar moet toch het hef in eigen hand nu nemen.....was met de medicatie vanochtend gaan minderen, nee dat lukt nog niet......het is mooi weer, mijn zus wil niet naast me zitten in de auto, wat wordt het vandaag, thuis of de blauwe stad.....provoceren ga ik d'r niet, ze doet veel voor me, dan morgen misschien. "

 Fijn dat Loes zich weer laat zien

doe maar een beetje voorzichtig met haar want ze verzorgt jou en Bams heel goed 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Klopt, maar Ooo wat is het afzien om stilletjes te blijven zitten, Bams kijkt me aan van, hoe zit het nou ? Vandaag een dag rust, het is niet anders, en morgen komt ze niet, heeft ze al gezegd, nu maar hopen dat het morgen wel mooi weer is, dan naar de blauwe stad. "

Laatst voor de eerste keer heb ik wat beelden gezien van de  "mysterieuze blauwe stad" waar jij het altijd over hebt. Was toevallig in het nieuws een poosje geleden. Was iets met een mogeijk azc in die plaats. Maar jeetje inderdaad wel een mooie streek daar volgens mij. Helemaal bamse-proof met al dat water!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Klopt er is azc..met 1000 asielzoekers, maar ver bij mij vandaan waar ik met Bams wandel...........we zijn geweest.....uiteindelijk heeft ze zich er bij neergelegd, ik op een bankje , Bams met loes een wandeling  gemaakt, nee niet gezwommen, dat kon ik Loes niet aandoen, hihi......Bams is in de rui, goed geharkt ik.......en daarna koffie wezen drinken, en in de zon gezeten, jee wat knapte ik er van op.....loes is weer naar huis en heb gezegd, zaterdag weer komen, eerder niet, de 16 tiende gaat de buurcres met me mee naar het ziekenhuis, komt goed, iedere dag is er een......huis is schoon, zelf kan ik ookal veel doen, boven niet, stofzuiger kan ik niet dragen en  heb boven geen rollator.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Klopt er is azc..met 1000 asielzoekers, maar ver bij mij vandaan waar ik met Bams wandel...........we zijn geweest.....uiteindelijk heeft ze zich er bij neergelegd, ik op een bankje , Bams met loes een wandeling  gemaakt, nee niet gezwommen, dat kon ik Loes niet aandoen, hihi......Bams is in de rui, goed geharkt ik.......en daarna koffie wezen drinken, en in de zon gezeten, jee wat knapte ik er van op.....loes is weer naar huis en heb gezegd, zaterdag weer komen, eerder niet, de 16 tiende gaat de buurcres met me mee naar het ziekenhuis, komt goed, iedere dag is er een......huis is schoon, zelf kan ik ookal veel doen, boven niet, stofzuiger kan ik niet dragen en  heb boven geen rollator. "

 Wat ontzettend goed dat Loes is meegegaan! Dit is het mooiste wat ik heb gehoord in een week Willemijn! Top!

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

 Willemijn !!

 

Dan hebben Bams en jij de "vitamientjes" voor vandaag weer binnen 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

Wat fijn dat ze mee is geweest. Heeft ze vast geen spijt van gehad ook en ze heeft kunnen zien hoe belangrijk dat uitje voir zowel jou als voor Bamse is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Als ik tegen loes  het woord......koffie ergens drinken ? Staat ze al klaar....hahahaha, enne ik ga niet mee als Bams niet mee mag, hahaha...dus koos ze ervoor om dan maar mee te gaan, hoewel ze me steeds vertelde , onverantwoord.....maar o wat heb ik genoten......vanochtend half elf met een vriend naar de blauwe stad, Bams mag zwemmen en dan neemt hij Bams mee naar het water en ik ga op een bankje zitten.....los lopen gaat nog niet goed, in huis probeer ik het steeds.  Daarna koffie drinken, buiten , het terras ligt dat op de zon, en kan Bams mooi nat buiten blijven en opdrogen in het zonnetje........smorgens als ik uit bed kom is het een Krim, dan snel pillen innemen, en na anderhalf uur voel ik dat het beter gaat, morgen tien weken, dan heb ik nog twee volle weken................iedere dag is er een toch, maar veel tijd heb ik niet meer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heerlijke dag gehad.....Zolang alleen het huis van binnen gezien vanochtend met Bams blauwe stad, eerst de haren eruit gehaald.....daarna met vriend koffie gedronken, en weer naar huis, vriend weg.........komt de buurcres of ik koffie kwam drinken, los gelopen, whoehoe.......klein stukje hoor........daarna naar huis en..tring tring, of ik om vijf uur kom eten ....heerlijk, ook al is het niet heerlijk, hahahaha, even niet alleen, en ik maakte een sprongetje in de lucht......oei, laat ik nou  toch voorzichtig zijn......en ook even met Bams  rondje kerk gemaakt, met  rollator........ik liep harder dan Bams.........

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Heerlijke dag gehad.....Zolang alleen het huis van binnen gezien vanochtend met Bams blauwe stad, eerst de haren eruit gehaald.....daarna met vriend koffie gedronken, en weer naar huis, vriend weg.........komt de buurcres of ik koffie kwam drinken, los gelopen, whoehoe.......klein stukje hoor........daarna naar huis en..tring tring, of ik om vijf uur kom eten ....heerlijk, ook al is het niet heerlijk, hahahaha, even niet alleen, en ik maakte een sprongetje in de lucht......oei, laat ik nou  toch voorzichtig zijn......en ook even met Bams  rondje kerk gemaakt, met  rollator........ik liep harder dan Bams......... "

 

Wat geweldig Willemijn! Zo heerlijk dat je weer iets kunt doen op een dag! (Wees nog wel voorzichtig met die vreugde sprongetjes)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams niet laten zwemmen, denk dat de loopsheid er aan komt, en bij het restaurantje mag bams altijd binnen en het was veels te koud om buiten te zitten, maar maakt niets uit, Bams heeft het ook fijn gehad, en is er ook uit geweest.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Klinkt goed Willemijn, ben blij voor je!

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Fijn dat je berichten steeds positiever worden.  Ga zo door.

Het voorjaar helpt ook mee.

 

Het moet me alleen wel van het hart dat ik het 'griezelig' vind dat jij autorijdt. Als je een ongeval krijgt/schade maakt, zal blijken dat je niet verzekerd bent, omdat je op dit moment niet 'gezond' genoeg bent. Ik begrijp jouw zus Loes wel, die niet bij jou in de auto wil zitten hoor.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Fijn dat je berichten steeds positiever worden.  Ga zo door.
Het voorjaar helpt ook mee.
 
Het moet me alleen wel van het hart dat ik het 'griezelig' vind dat jij autorijdt. Als je een ongeval krijgt/schade maakt, zal blijken dat je niet verzekerd bent, omdat je op dit moment niet 'gezond' genoeg bent. Ik begrijp jouw zus Loes wel, die niet bij jou in de auto wil zitten hoor. "

 Even voor alle duidelijkheid: als de behandelend arts het autorijden toestaat en in het dossier vermeld, ben je verzekerd.

 

Heb ik zelf meegemaakt en dit was het antwoord van de verzekeraar op die vraag.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Super willemijn. Dus een heerlijke dag gehad en lekker onder de mensen.

 

Het ligt inderdaad niet zo simpel met auto rijden. Zelf ook meegemaakt. De verzekering veltelde mijn dat er minimaal altijd een termijn aan iets vast zit. Bijvoorbeeld een breuk. En dan nog is het per individueel afhankelijk of je na dat termijn mag rijden. Dan mag een arts of een fysiotherapeut dat bepalen. Dat is wat ik er van begreep 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

Dubbel

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Super willemijn. Dus een heerlijke dag gehad en lekker onder de mensen.
 
Het ligt inderdaad niet zo simpel met auto rijden. Zelf ook meegemaakt. De verzekering veltelde mijn dat er minimaal altijd een termijn aan iets vast zit. Bijvoorbeeld een breuk. En dan nog is het per individueel afhankelijk of je na dat termijn mag rijden. Dan mag een arts of een fysiotherapeut dat bepalen. Dat is wat ik er van begreep  "

 Dat bedoel ik dus.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Zeer goed willemyn wens je verder veel beterschap

pagina 47 van 65 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 4748 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende forumvraag: Goede orthopeed omgeving Rotterdam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^