Pup uit Utopia gehaald.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Allereerst: ik ben het gezeur rondom die pup en al die media-aandacht die eraan wordt besteed meer dan zat. Het is allemaal in scène gezet, het hele programma is in scène gezet.

 

Toch even inhaken op het br00dfok gebeuren en waar die nu wel of niet beter af is.

 

Iedereen hier op HP gaat door het lint als blijkt dat iemand, zonder voorbereiden, een hond bij een br00dfokker vandaan haalt. Nu is het alleen maar prachtig dat die pup uit Utopia gehaald is, waar hij op drie beelden heen en weer slingerend te zien is. Als dat alles is? Denk eens even na hoe het er ook alweer bij een br00dfokker aan toe gaat? O wacht, ik zal je even herinneren:

 

- Veel te kleine hokjes

- Veel te veel honden in een hok

- Veel te vroeg bij de ouders weggehaald

- Stinkende schuur

 

Herinner je het weer? Heb je eraan gedacht hoeveel geld de br00dfokker, die zo ''lief'' is geweest om de pup terug te nemen naar zijn oude, vieze hol, nu voor deze beroemde, bekende pup kan vragen? En hoeveel nieuwe pups hij daarvan kan laten transporteren naar zijn schuur?

 

Juist ja. Maar ja, eenmaal gebeurd is gebeurd. Het enige wat nu rond gaat, zijn suggesties en conclusies die gebaseerd zijn op wat men heeft gezien. Let it go! Die hele pup is alweer vergeten wat er in Utopia gebeurd is. Wat zeg ik... Die weet niet eens wat Utopia is.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik heb t allemaal niet gevolgd, dus excuus voor de volgende misschien domme vraag. Hoe weten jullie dat de eigenaar van de pup een broodfokker is?

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

" Ik heb t allemaal niet gevolgd, dus excuus voor de volgende misschien domme vraag. Hoe weten jullie dat de eigenaar van de pup een broodfokker is? "

 Vaderskant 

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Ik snap dat ook niet. Je leest overal broodfokker maar hoe weten we dat? Ik dacht dat die man de eigenaar is van de dekreu. Dus of ie een ranzige schuur vol pups heeft weten we niet. Tenzij iemand een goede bron heeft.

honden page profiel Jenny & AstonJenny & Aston

honden foto van Jenny & Aston

" Ik snap dat ook niet. Je leest overal broodfokker maar hoe weten we dat? Ik dacht dat die man de eigenaar is van de dekreu. Dus of ie een ranzige schuur vol pups heeft weten we niet. Tenzij iemand een goede bron heeft. "

 "Op de Facebook kun je bij broodfokker Alfred Frikken (waar Arthur vandaan komt) op filmpjes zien dat hij pups van vier weken aanmoedigt om in bezems te hangen" Las ik van de week in de comments van de petitie, en het is zo. Kijk maar op facebook.

 

Verklaart ook meteen waarom Arthur in de bezem hing.

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

Dit staat op fb: Even voor alle duidelijkheid, Alfred Frikken is niet de fokker van Arthur. Hij heeft de vader van Arthur. Arthur is geboren bij Reina Kaasjager-van Dijk. Een en ander was heel gemakkelijk via internet te achterhalen. Alleen heeft Reina Kaasjager-van Dijk alle posts op haar FB die eerst openbaar waren eraf gehaald of zó veranderd dat het alleen voor vrienden zichtbaar is. Dat is gebeurd nadat er commotie is ontstaan. Aanvankelijk poste ze allerlei links van Utopia en was er trots op de fokker van Arthur te zijn. Reina, wees niet bang. Alle "bewijs" is veilig opgeslagen. Dus ook Reina heeft eraan meegewerkt. Wél is het zo dat Arthur al bij Alfred Frikken was toen hij doorverkocht werd aan Utopia. Dus Alfred Frikken is de handelaar in dit geval. Neemt niet weg dat hij verder toch blijkbaar een broodfokker is want hij staat op een lijst. Verder kun je ook heel gemakkelijk zijn advertenties terugvinden via Google. Hoeft maar zijn voornaam en woonplaats in te tikken en je ziet zomaar een paar advertenties, op Marktplaats natuurlijk, van nesten die hij te koop aanbiedt. Ook het Utopia-nest is door hem aangeboden op MP. Hij was dus niet de fokker van Arthur en zijn nestgenoten maar wel de verhandelaar. Was net ook in RTL Boulevard. Toen Alfred Frikken in beeld was stond ook eronder eigenaar vader van de pup.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Maak eens plaats
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^