veilige wandel plekken tijdens oudjaarsdag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Oudjaarsdag staat er aan te komen en omdat ik een vriendin heb met een hond die bij 1 knal in de verte zich een weg naar huis kruipt en zich onder het bed verstopt. Gaan wij altijd wandelen waar je bijna niks hoort en waar de hond even zich lekker kan uitleven. 

 

Daarom leek me het handig om een topic te maken met wandelplekken waar je weinig tot niets van het geknal hoor en veilig is voor je hond.

 

Dus plaats a.u.b de wandelplekken die jij kent waar eigenaren dus met een gerust hart naartoe kunnen gaan tijdens gruwel dag voor vele honden en de dagen er voor zelfs. 

 

Ik woon zelf in Venlo en de beste plekken om veilig met je hond te wandelen is:

- De natuurbegraafplaats in de Boekend dat een bos is. Honden mogen officieel niet los maar wordt wel gedaan. Wij lopen meestal een uur door het bos en je hoort er echt bijna niks. Jongeren komen er niet want het ligt helemaal afgelegen. Plus veel hondeneigenaren verkiezen het losloopgebied, waar je wel veel knallen hoort. 

 

- Voormalig Floriade terrein in Venlo is een groot terrein waar je alleen met de auto kan komen. Jongeren kunnen er dus niet zomaar komen. Rustig terrein met verharde paden waar je uren met je hond kan wandelen. Hier mogen honden officieel ook niet los maar wordt wel gewoon gedaan. Wij laten de honden ook hier altijd zwemmen in het grote meer. Er is een bos, groot meer, strandje, weides, enz. 

 

Dit zijn de twee rustigste gebieden waar je met een gerust hart kan gaan wandelen in Venlo. 

Volgende forumvraag: snelheid verhogen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^