Hondje geadopteerd via CEA

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ina (Gast)

nadat ik mijn hondje heb moeten inslapen had ik steeds gezegd ik begin er niet meer aan. Maar ik was uit mn ritme. Je loopje je sociale contacten. Dus uiteindelijk toch maar gekozen voor adoptie hondje. Ze was net gered uit killercentrum En doordat ze hetzelfde centenbakkie had als mn 1e hondje koos ik voor haar. Anderhalf jaar oud. Teefje.  45 cm hoog. Ze is gekomen op 22 nov bij mij. Luisterde goed naar haar naam ( had andere naam van mij gehad) Binnen 3 weken goed luisteren.  Weet waar de in en uitgang is. Bij straat oversteken stop  staat stil en bij ja oversteken.  Gaat over mee naar toe. Meteen leren. Logeert ook wel bij mn dochter gaat perfect.  Gaat mee naar mijn sporten en gedraagt zich voorbeeldig. Lief aanhankelijk  hondje. Eerste begin aan riem links en rechts lopen. Nu korter aan de riem en gaat goed. Weet dr plekjes al voor uitlaten en haar behoefte te doen. Ziet duidelijk veranderingen zoals nu kerstverlichting.  Is scherp van gehoor.  Ze is ingeënt.  Gesteriliseerd   gechipt. Chip formulier inmiddels binnen.  D r  paspoort heb ik Dierenverzekering heb ik. Nacontrole van de organisatie. Heb er een voorbeeldig en zeer lief hondje aan. Beloningssnoepjes hoeft ze niet Brokken lust ze niet. Dus daar wel mee geëxperimenteerd.  Wat lust ze wel. Een boterham met leverpastei. Met dierenarts erover gesproken en was geen enkel probleem. Ze komt vanzelf wel. Moet eerst wennen aan brokken. Dus ik heb echt een geweldig lief hondje. En autorijden vind ze heerlijk.  

honden page profiel --

honden foto van -

Wat fijn dat u het zo getroffen hebt met uw hondje en dat uw hondje een gouden mandje bij u heeft gevonden! Dat zijn leuke verhalen.

 

Wat betreft het eten, heeft u misschien het voeren van vers vlees wel eens overwogen? Veel honden vinden dit lekker en het is wel eens stuk gezonder dan een boterham met leverpastei ivm de toevoegingen die daarin zitten. 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Veel geluk Ina, met je hondje!

En wat fijn dat ze bij jou haar gouden mandje heeft gevonden

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Weer een hondje dat een prima plekje gevonden heeft, fijn om te lezen. Ik ben nieuwsgierig hoe ze eruit ziet met haar centebakkie

 

Ze is misschien geen brokken gewend, ik zou een goede KVV proberen, want een boterham met leverworst is niet echt heel gezond als maaltijd en juist een hondje dat al zoveel meegemaakt heeft, kan haar vitaminen en mineralen goed gebruiken.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^