Vermist in Rotterdam Ommoord: Max. -Gevonden-

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Gisteren kwam ik een loslopende hond tegen die nergens bij leek te horen. Hij liep een beetje heen en weer langs de rivier en liep ruimschoots om mij en Dobby heen. Thuis gekeken op Amivedi en... ja hoor een vermiste hond. Amivedi wist te melden dat Max net een dag eerder uit Roemeniƫ over gekomen.


Als je toevallig in Rotterdam Ommoord woont en je ziet een zwart-bruine herder achtige die er een beetje verloren bij loopt, dan kun je de Dierenambulance bellen. Deze zijn op de hoogte. Hij wordt vaak gezien in de buurt van de kinderboerderij - daar vlakbij zag ik hem ook.


Max staat ook op Waar is onze Angel:
https://www.facebook.com/WaarIsOnzeAngel/photos/pb.416798891688873.-2207520000.1449581165./961355093899914/?type=3&theater


Max is schuchter (hij liep tenslotte een boogje om mij en Dobby heen!) en laat zich niet zomaar vangen. Niet zelf proberen dus!


Noot: ik ken de eigenaars niet persoonlijk en ga ze niet nodeloos bellen met tips, dus die hoeven hier ook niet gegeven te worden.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

Heb hem vandaag gezien, maar dacht dat ie bij een baas hoorde. Ook in de buurt van het riet, vlakbij de kinderboerderij. Heb gereageerd op FB waar is onze angel.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hopelijk is hij snel weer thuis

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Hij is weer thuis!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ow gelukkig, wilde net noodkreten gaan slaken naar trouwsel en kinderen voor oproep op facebook, die kennen allemaal mensen daar en hebben in tegenstelling tot mijzelf facebook.

Maar goed afgelopen

Volgende forumvraag: Katten probleem op een hondenforum
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^