Welke hondenkussen voor dwergkees?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nien Nien

honden foto van Nien

ik ben opzoek naar een goede hondenkussen voor Kenzo. Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer! Hij heeft nu een kussen dat te klein is en daar ligt hij ook niet graag meer in. We hebben ook nog een andere kussen, een platte maar ook daar ligt hij niet super graag in. We hebben gisteren een hele zachte grote "poefachtige" kussen meegenomen van de dierenzaak maar deze brengen we terug. Hij vindt het niets! Omdat hij erg licht is zijn die grote zakken met synthetische voering erg hard voor hem, ik weet niet of dit iets is! 

 

Al met al.. Heeft iemand een tip?

honden page profiel ElianeEliane

Men neme een plastiek mand (budget vriendelijk) (van formaat dat de hond ook languit met gestrekte poten kan liggen)

Of een rieten mand (oogt mooier)

Als vulling neemt men een hoofdkussen van bvb Ikea. Een kussensloop er over (die kan je wassen)

En men overgiet dit overvloedig met een fleece deken (van bvb action)

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

Ik heb zelf voor mijn hond een ledikant matrasje. 1 in zijn slaapkamer met een matrashoes (hoe heet dat ook alweer?). En 2 op elkaar gestapeld in de woonkamer met een fleece deken er over. Maar dat is mogelijk wel erg groot voor jou hond denk ik. Maar ik moet zeggen dat ik het zelf erg prettig vind en de hond ligt er graag op. Je zou er eventueel nog een mooie mand van hout omheen kunnen maken.

 

Snap heel goed dat je door bomen het bos niet meer ziet. Is zo veel keuze en niet elke hond vind alles fijn. Mijne wil echt niet op de kussens met piepschuimbolletjes liggen, vind hij eng. In een mand wil meneer thuis ook niet, trekt dan deken er uit en ploft daar op dus die heb ik achtergelaten bij mijn ouders voor hun hond. Maar sinds hij een matrasje heeft ligt hij daar op. Ook wel eens op de vloer maar dat mag hij zelf kiezen.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Neem je hondje mee naar de winkel en probeer wat dingen uit. T is zo persoonlijk.

Volgende forumvraag: Amsterdam Winner
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^