husky x herder.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Oke dan is je vraag duidelijk ;-)
Heb het net nog eens gelezen ....ik kan er alleen van maken dat ze gehandicapte dieren opvangen en gastgezin zijn voor dieren en daarom 'beledigd' ( Sorry geen beter woord voor ) zijn om mijn opmerking over uiterlijk.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

"  Dat is mij niet helemaal duidelijk <img class=" /> 

Vandaar dat ik het als vraag stelde, of ze gastgezin zijn van kinderen.

 

Omdat er staat: 

OOK zijn wij gastgezin EN wij krijgen alle soorte honden over de vloer. Dus komen er veel honden over de vloer en zijn ze ergens een gastgezin van, of komen er veel honden over de vloer waar ze gastgezin van zijn. 

 

De husky is niet altijd tolerant naar andere (vreemde) honden. Dus daarom zou ik ts dat ras of een kruising van dat ras niet aanraden. Want vooral als je veel honden over de vloer hebt (die mogelijk ook nog kwetsbaarder zijn door een handicap) zou ik het sowieso op safe spelen met raskeuze.  "

 



husky's zijn juist meestal wel tolerant naar andere honden, alleen wat lomp en ze hebben hun manier van spelen die niet altijd begrepen wordt, maar juist waarom ik een husky heb en er hierna weer voor kies is dat ze schappelijk zijn naar andere honden.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Als je een rashond wil kan je misschien een keer nar een tentoonstelling gaan, of als het niks uit maakt kijk dan in een asiel.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

"  

husky's zijn juist meestal wel tolerant naar andere honden, alleen wat lomp en ze hebben hun manier van spelen die niet altijd begrepen wordt, maar juist waarom ik een husky heb en er hierna weer voor kies is dat ze schappelijk zijn naar andere honden. "

 Dan heb ik het mis. Ik dacht dat ze zoals de meeste oerrassen soms minder goed met andere honden (van hetzelfde geslacht) konden. 

 

En zekerheid over de tolerantie maar ook de goede omgang met andere honden is in het geval van ts wel heel erg belangrijk

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

"  Dan heb ik het mis. Ik dacht dat ze zoals de meeste oerrassen soms minder goed met andere honden (van hetzelfde geslacht) konden. 

 

En zekerheid over de tolerantie maar ook de goede omgang met andere honden is in het geval van ts wel heel erg belangrijk "

 



verwisseling met de malamute denk ik.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

"  

verwisseling met de malamute denk ik. "

 Nee, want daar van weet ik het zeker ;) ik dacht gewoonweg dat het bij de husky ook met mate zo was. :) 

 

 Maar mis dus :)

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Husky's worden vaak niet begrepen door hun houding, en kunnen nogal ruig spelen 

 

Over het algemeen zijn ze erg tolerant naar soortgenoten.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^