Hond alleen. Ik in stress

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Hoi allemaal,

Onze Jokie doet het super!.

Maar ik ben dus helemaal stressed als hij alleen moet blijven om te oefenen.

Hij piept en blaft even 4/ 5 min en niet aan 1 stuk.( in de keuken met wat water iets te kluifen en de bench open ).

Maar doordat mijn vorige pup die dus niet alleen kon blijven ,en ging loeien enz toendertijd ( zo erg dat ie weg moest ivm buren enz). Ben ik helemaal van slag en probeer ik hem niet alleen te laten. ( het moet dat weet ik en hoeven maar op te bouwe tot 2 uurtjes alleen, zodat ik normaal boodschappen enz kan doen).

Dus geen help me hond kan niet alleen , maar baas in stress. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hou vol, dat moeten we allemaal...voor vele van ons is dat stres, maar als je niet even ..hard...ben voor jezelf zal je hondje er gebruik van maken en straks een handenbinder zijn.......je moet weg kunnen, al is het maar voor een boodschap , kan zo niet zijn  dat je 24 uur vast zit ....rustig opbouwen, nee niet voor je hondje, maar voor jou........

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Ik weet het en probeer het ook echt wel ga dan even 20 min op de koffie bij me ma.Maar rustig zitten is er voor mij niet bij.Zal met de tijd wel over gaan maar toch erg vervelend.

Anoniem (Gast)

Kan je geen monitor gebruiken waar je dan kan op inloggen om te kijken hoe het gaat?

honden page profiel ElianeEliane

" Kan je geen monitor gebruiken waar je dan kan op inloggen om te kijken hoe het gaat? "

 Vergeten in te loggen

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Ik heb mijn pup deze week noodgedwongen langer alleen moeten laten dan ik en zij gewend waren. Ik was drie uur weg. Ik zat mezelf helemaal op te vreten onderweg naar huis en haasten haasten omdat ik bang was dat ze overstuur zou zijn.  En stel dat ze d'r poep niet op kon houden en nu zichzelf ondergelopen heeft en drama drama in mijn hoofd. Dus ik snap je gevoel.

 

Ik was helemaal paniek en onrustig. Ik kom binnen en zij kijkt op vanuit de Bench alsof er niks gebeurd was.

Ze reageerde totaal niet anders dan normaal behalve dat ze heel nodig moest plassen.

 

Ik denk dat je er zelf even doorheen moet. Bij hielp het bij het opbouwen wel voor mijn gemoedsrust om haar te filmen zodat ik mezelf gerust kon stellen dat mijn pup heus wel even zonder mij kon en niet zo in paniek was als ik zelf.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ik begrijp ook jouw zorgen, maar het komt goed, echt! Mijn pup huilde in het begin ook alles bij elkaar in de bench. Sinds 3 weken gaat het echter perfect! Ze kruipt uit zichzelf de bench in en wanneer ze er in moet van mij, gaat ze slapen. Lynn piept zodra ze een plasje moet doen.

 

Dus, hou vol! Met een positieve training gaat het erg snel 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een zorgen, en eigenlijk besef ik dat jullie net zo zijn als ik, je op zitten te vreten van ik blijf veels te lang weg, herken het......toch zal je het moeten uitbreiden dat de hond eens alleen is en dat niet erg vind, niet te gek lang alleen natuurlijk.......ga van te voren heerlijk wandelen met je hond, speel met je hond, bij thuiskomst een lekker plekje met een goed bot, of kong......niet te grote ruimte geven en een ruimte waar de pup hond niets geen kattenkwaad uit kan voeren.......je zal het moeten overgeven, de hond moet af en toe echt alleen verblijven....doe dat regelmatig....zodat de hond het gewend wordt om alleen te zijn, zelfs als je thuis bent.....

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Zijn gelukkig nu wel zover dat hij niet iedereen achter aan loopt en blijf nu express langer douchen of naar de wc gewoon om te kijken wat hij doet.

 

Normaal ben ik echt heel relaxed maar door die nare ervaring zo gestressed.maar we werken er aan ook al gaat dat niet van harte qua mijn gevoelens.

 

Ik neem het alleen zijn op met een voice recorder. En dat ik terug kwam lag ie heel relaxed.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^