avonturen met 2relteckels en een scootmobiel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Hein. (Gast)

ja ik kan weer punten plaatsen ,maar inloggen niet maar daar maak ik mij nu niet druk om vandaag is hetfeest Lodewijk is 7jaar geworden dus dat word koffie met gebak  en gehaktballen voor de hondjes de kat krijgt hart dus feesten we allemaal ook de vogelshebben iets extra,s  ga weer ballen gooien want Lodewijk zit weer klaar op zijn 7 de jaar.Hein.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Jeeeej gefeliciteerd Lodewijk ;-)

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Afbeeldingsresultaat voor slingers verjaardag

Gefeliciteerd Lodewijk!

Knuffel van Lexi en Mara en heul veul kusjes van Pienie!

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Gefeliciteerd! 

Hein. (Gast)

wij hebben feest gevierd in bed de cv was uit dus zijn we in bed gekropen  nu doet de cv het weer,en is hein zijn beduit wij vieren door in bed  we hebben honden gehaktballen gegeten nee niet van honden maar voor honden zonder zout en kruiden wel met groente erin snijboontjesdaar zijn wij dol op gewoon runder gehakt meteen ei en snijboontjes even koken en laten trekken dan hebje ook noglekkere bouilon . dat mogenwij op drinken en wat over is gaat de vriezer in voor als we weer eens zinhebben in een feestje iedereen bedankt voor de felicitatie,s namens Lodewijk. Hein.

Hein. (Gast)

wij vieren feest wij hebben lol dus gaan we doortot 24uur ik mag blaffen als de bel gaat niet blijven blaffen natuurlijk maar Hein stuurt mij gewoon telaat terug als de bel gaat  en ook mag ik eten wat ik wil al is alles niet voorradig zo had ik trek in kip helaas niet in huis nou dan maar een gehaktballetje , Morgen moet ik weer pens eten dus nu neem ik het ervan samen met Lobke groetjes Lodewijk.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Afbeeldingsresultaat voor gehaktballen

Lekker, we doen een balletje mee!

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Mmm, hier twee altijd hongerige dames die graag een balletje mee komen happen.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Tis feest tralala

Tis feest tralala

Want Lodewijk is jarig jaja!

hein. (Gast)

we zijn nog moe van het feesten gisteren hebben wij te diep in het glas gekeken niet dat we dronken waren maar de froente bouilon was zo lekker we moesten er wel 3x uit vannacht  dus vandaag rustig aan gedaan een beetje gespeeld bij de oppas terwijl Hein boodschappen deed voor de oppas nu probeerd Lodewijk Hein zo gek te krijgen om zijn balletje te gooien dat is zo,n 10x gelukt maar nu ligt hij in de mand tegen Kobke aan ja het kan nietaltijd feest zijn .ze steken weer vuurwerk af maar Lobke blijft liggen ik Lodewijk vind het niet eng maar Lobke vind het niks niemendal niks die knallen . we zijn nog wezen racen op het veld met 3windhonden nou we konden er 2niet bijhouden maar die ene van 16jaar liepen we er uit hoor. was best leuk dat racen tot Vlaai in beeld kwam wilden die windhonden achter Vlaai aan nou die heeft ze een op lawaai verkocht en wij hielpen Vlaai gelukkig voor die windhonden deed hun baasje ze aan de lijn en zijn wij ook naar binnen gegaan  Vlaai is helemaal nit bang voor honden maar laat zich echt niet op jagen dan is hij opeens 5x zo groot en hij is al groter dan Lodewijk. zo morgen nieuwe avonturen van de relteckel clan.

Hein. (Gast)

helaas kan ik nu niet meer op mijn eigen topic reageren dan krijg ik bericht dat ik een link heb geschreven zonder ingelogd te zijn . nou inloggen gaat steeds mis . ik hou het nu voor gezien  en rijmpjes heb ik niet nodig ik ga genieten van mijn hondjes en hp kan voor mij uit.Hein

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Wat jammer Hein! Ik genoot altijd erg van je verhalen. 

Maar ik snap je ergens ook wel hoor.

 

Hopelijk laat je soms nog iets van je horen.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

He jammer Hein, we zullen jullie avonturen missen.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

" helaas kan ik nu niet meer op mijn eigen topic reageren dan krijg ik bericht dat ik een link heb geschreven zonder ingelogd te zijn . nou inloggen gaat steeds mis . ik hou het nu voor gezien  en rijmpjes heb ik niet nodig ik ga genieten van mijn hondjes en hp kan voor mij uit.Hein "

Maar je reageert nu toch op je eigen topic?

Ach wie weet horen we nog eens wat van je. Geniet vooral van je hondjes Hein. :)

.. (Gast)

zodra ik er een smiley bij plaatst wor dit kennelijk als link gezien en moet ik mij eerst inloggen ,nou dat gaat dus niet dus dan maar geen leuke verhalen meer....

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Wat vervelend Hein.

Hoe kan dat nou toch dat je weer niet kan inloggen..

 

Gefeliciteerd nog met Lodi

 alweer 7 die kleine kwispelkont 

hein. (Gast)

we hebben gisteren baasjesdag gevierd.we hebben hem laten uitslapen ,dat had hij wel verdiend. ondertussen hebben wij de prullenbakgeleegd zat vol met zakdoekjes . die hebben wij gereceakeeld had Hij alvast sneeuw verdr hebben wij maar niet veel gedaan ja met de ballen gespeeld en de koekjes op gegeten die op tafel stonden jaje moet wel zorgen dat hij niet te dik word he nou verder geen nieuws .groetjes Lobke en Lodewijk.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Wauw, wij willen ook vrouwtjesdag hier

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Baasjesdag leuk! Wat lief dat jullie alvast de prullenbak geleegd hadden 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Goed gedaan lobke en Lodi !

Fijn dat jullie Hein zo helpen!

En baasjes dag is een goed idee

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Sooooowhee..... leest ik hier dat Lodewijk jarug is guhweezd... Pooh!! Lodewijk is jarug guhweezd!

Oowja joh?

 

Ja!

 

Dan sullon wij hem onze offiezjele veliezietaatsies moet gefon!

 

Ja! Ekstreem guhfeliezieteejrd Lodewijk!

 

Met un kuz foor Lobelia!

 

Hein en de relteckels. (Gast)

Goedemorgen ,middag al gistren waren wij lui hebben veeel geslapen . ja het valt niet mee om baasjes dag te vieren we waren dus vreselijkmoe . wat denk je om een kat eten te geven meer als een doos met zakjes dichte katten voer zijn we nietgekoen wel heeeft Lobke de drollen uit de kattenbakkengehaald he ik vind dat vies maar vandaagwaren we vroeg buiten in de voortuin. om 5uur van morgen  wewilden het veld op maar dat vond Hein nog te vroeg dus moesten we de voortuin in om te jubelen, ja de grote boodschap houden we wel op maar als je moet jubelen dan moet je jubelen .groetjes.

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Ontmoetingen die ertoe doen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^