bewaking

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

" Het is al opgemerkt, maar ik benadruk het nogmaals: ''Een hond ruikt/voelt kwade intenties.

Al menig baasje heeft versteld gestaan over de dapperheid en daadkracht van zijn/haar hond.. van groot tot zeer klein!

Terwijl ze altijd dachten dat hun hond net zo veel zou uithalen als snuffel het konijn ;-)

Niet dus!

Dit kun je eigenlijk niet testen.

Er gaan zelfs vele verhalen rond over 'katten' die een indringer of belager aanvlogen, dus trek de beschermingsdrift van een hond maar niet twijfel.

Boven alles hoop ik vooral dat ik het nooit in de praktijk hoef mee te maken.

Wel ben ik op een nacht wakker geworden door mijn beide honden die beneden in de woonkamer stonden te blaffen en te grommen. Vooral Rocky was nauwelijks te bedaren, hij bleef maar naar het voorraam fixeren, en heel diep en bijna duivels grommen.. hij had het schuim om zijn bek staan. Zo had ik hem nog nooit gezien, en nadien ook nooit meer.

Ik weet niet wat het geweest is,, maar ik geloof dat het niet veel goeds was.

Stiekem wel een fijne gewaarwording dat je honden op je willen passen. Maar ik heb daar nog altijd goede sloten en een alarm voor. "

Grappig dat je dat zegt van die katten, ik had ooit een konijn dat ging stampen als er indringers waren. 2 keer probeerde er iemand door de heg te klimmen en toen ging het konijn stampen waardoor mijn ouders wakker werden en de inbreker weg vluchtte. En één van de konijnen die ik hier in huis had hing mensen die ik niet aardig vond in de broek, toen ik op mezelf ging wonen mochten de konijnen namelijk door het hele huis lopen en konden ze door een kattenluikje op het balkon komen dus tsja soms ging bezoek maar met de benen hoog op de bank oh en roken op het balkon ging niet 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Hallo
Ik heb een vraag wij hebben een Rotweiler . Hij doet gehoorzaamheid maar is zo braaf dat hij iedereen zijn vriend is. Dit is goed en niet goed want voor het bewaken is dit zekers niet goed.Ik ben op zoek naar een school die bewaking of pakwerk doet regio Gent en omstreken .Soms mensen die mij hier bij kunnen helpen thxx op voorhand
  "

 Ik denk dat je er nog eens van zou kunnen opkijken hoe waaks ze kunnen zijn.

 

Ik had ook zo'n sul van een bouvier,iedereen kon ongevraagd op het terrein,lief tegen mens en dier.

 

Hij was geloof ik 7 jaar,ik was op de camping en ik ging hem vastleggen met een lange riem. Er wilde iemand ongevraagd op het terrein komen,ik stond perplex....het was goed dat hij aan de riem lag.

 

Als hij losliep niks aan de hand maar éénmaal vastgelegd. 

Man kreeg op een dag eens woorden met vissers omdat de hond ging zwemmen in het losloopgebied,de vissers kwam kwaad aangelopen,daar ging onze bouvier duidelijk tussen staan er had niemand iets moeten doen.

 

Werd er aan de deur aangebeld s'avonds dan ging hij altijd mee en tussen mij en de aanbeller staan als het een vreemde was.

 

Onderschat je hond niet maar geniet van het fijne karakter ervan.

Het is een plezier om een hond met zo'n karakter te hebben.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Grappig dat je dat zegt van die katten, ik had ooit een konijn dat ging stampen als er indringers waren. 2 keer probeerde er iemand door de heg te klimmen en toen ging het konijn stampen waardoor mijn ouders wakker werden en de inbreker weg vluchtte. En één van de konijnen die ik hier in huis had hing mensen die ik niet aardig vond in de broek, toen ik op mezelf ging wonen mochten de konijnen namelijk door het hele huis lopen en konden ze door een kattenluikje op het balkon komen dus tsja soms ging bezoek maar met de benen hoog op de bank oh en roken op het balkon ging niet  "

 Wat zijn dieren toch geweldig!

 

 

Een vrouw woonde samen met haar blinde kat, hij sliep bij haar op bed.

Een keer midden in de nacht, hoorde ze hem grommen. Ze deed het licht aan en zag een kerel in haar slaapkamer. De blinde kat, sprong recht op het gezicht van de man! Die ging net opzij, draaide om en met een hele boze kat achter zich aan, rennend voor zijn leven.

Geweldig! 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Onze Obi is ontzettend waaks. Echt.. Soms wilde ik dat het minder was. En dat is een Zwitserse witte herder. Laatst durfde een monteur niet binnen omdat obi achter het raam stond te blaffen. Een stil commando en stil was ie. Maar Obi kan heel diep blaffen, ook heel hard natuurlijk. Maar... Onze obi blaft dus sneller en vaak ben blij dat jouwe dat niet doet. Honden weten wanneer het mis is. Geloof daar nou op en please... Geen rare dingen uithalen met je hond. Hij klinkt precies zoals een Rottie moet zijn. En hij zal er zijn voor je als dat nodig is. Honden ruiken angstzweet, zien elke kleine soort lichaamstaal die erop wijst wat mensen voor intenties hebben en het mooie is dat kunnen ze allemaal. Zeker een rottweiler is een slim dier.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Wat een onzin.

Mijn dwergpincher is zorg hond en autisme hond in verschillende zorg instellingen 

Maar toen ik aangerand werd in het park heeft hij de kloot zak in zijn gezicht gebeten en zijn neus versnipperd.

De kloot viool zweerde in het ziekenhuis dat het een red nose Pit Bull was....

Jaja van 6 kilo met een blauw glitter riempje...

En ja hier kan de nuon meneer ook gewoon het gas komen meten. De sleutel ligt klaar. Bij weg gaan graag een koekje geven aan de grote en kleine hond.

De middelste negeren graag want die bijt wel.... of ze je nou kent of niet.

En ik doe sinds kort pak werk met de lolly's maar dat is gewoon een spel. En worden ze niet waakse of valser van...

Kijk ook maar naar de verschrikkelijke foto's van maart...

Waarop een kind wordt "opgegeten"

Nee heb vertrouwen in je hond. Als mensen kwaad willen dan hebben ze dat Door.  "

 



Haha ik moest lachen om dat glitterriempje en aan onze overleden westie denken. Pas op, kleine hondjes worden altijd 3x zo boos! Ook zij was poeslief maar zo boos als het maar kon als er verkeerde binnenkwamen en nee ze had het nooit fout. Ze is 17 geworden. En was niet bijzonder waaks, alleen als het nodig was. Ze was een echte baas, klein tophondje.

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

"  Misschien is het wel een stil allarm?  "

Hahah, dat zou heel goed kunnen. Wij hadden vroeger een Rottweiler die dat ook deed: Een goede vriend heeft eens een halve dag bij ons op de bank gezeten toen wij zelf niet thuis waren. Hij kwam 'even' iets lenen. Deze hond (Roy) nam z'n bescherm/waak taak heel erg serieus, terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoefde. Het was echt een grote beer, mensen namen hem zo ook wel serieus. Roy was in z'n jonge puppytijd ook een doetje maar toen hij eenmaal volwassen was.. Hij was ongelooflijk lief voor de familie maar was wel flink mensscherp. De meeste Rottweilers die ik heb gekend/ en in de familie hebben gehad waren zoals Roy. Soms wel ietsjes milder. Soms ook 'erger', daar kwam je als vreemdeling helemaal niet binnen.

Dees is ook heel waaks, dat heeft ze me al vaak laten zien. Ze blaft bijna nooit, maar ze is zeker wel waaks. Zo heel af en toe staat ze wel heel diep grommend achter de deur als ze rare geluid in buiten hoort. We kwamen een keer 's avonds heeeel stil terug van een verjaardag omdat we dachten dat ze sliep.. Ze stond toen in de gang te wachten met een alerte houding. Ik weet niet wat er zou gebeuren als er zomaar een onbekende binnenkomt als we er zelf niet zijn, ik denk toch niet dat ze een 'goedzak' zal zijn. We hebben gelukkig  goede sloten en het uittesten lijkt me ook niet zo slim om te doen. Ze is zeker niet makkelijk te betuttelen door onbekenden, ook niet op straat en ze staat ook niet enthousiast te kwispelen voor ze, maar goed.. Daar is ze natuurlijk ook niet voor gefokt. Nouja, je kan wel voor 2 seconden haar beste vriend zijn maar dan moet je wel iets heeel erg lekkers bij je hebben.

En ik lees het nu pas: ' Zelfs als andere honden agressief reageren naar onze hond zal hij niets doen ' Maar daar mag je ook heel blij mee zijn. Ik heb ooit eens meegemaakt dat een dolle DH recht in de bek van een Rottweiler liep, niet om vrolijk van te worden. Wij komen ook wel eens uitvallende honden tegen, of loslopende erfhonden die Dees niet echt leuk vinden.. Ik ben juist héél erg blij dat ze conflictmijdend is en ze gewoon negeert..

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

Heb ooit verhaal gehoord van mensen die dagje weg/werken waren en die weer thuis kwamen. Deur kapot dus gaan naar binnen zien hele tafel vol staan met spullen. Leuke tv, dvd speler, laptop e.d. in elk geval spullen die gestolen zouden worden. En meneer de inbreker zit ''gezellig'' op de bank met de hond er voor. Telkens als hij wou opstaan gingen de lipjes omhoog en kwam er een grrr uit. Politie heeft inbreker bevrijd van de hond uiteindelijk. Was ook een rottweiler, iedereen mocht komen en gaan als baasjes er waren. Komen zonder baasjes mocht dus ook, gaan niet meer.

Maar het gebeurt ook soms dat een hond baas verdedigt terwijl er een ambulance moet komen en dat is niet altijd handig dus.

Nu hoop ik dat mijn hond ook goed reageert als er keer foute mensen zonder toestemming binnen komen. Of als ik iemand tegen kom met wandelen die ik niet zo lief vind. Vraag me alleen af of hij weet hoe deur open moet als iemand wil inbreken, hij heeft eigen slaapkamer waar hij slaapt als ik niet thuis ben en heb hem nooit geleerd deuren op te maken. Wie wil testen?

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

haha Ursula wat een verhaal,

 

 

nee ik kom niet testen, ik weet zeker dat hij die deur gewoon openspringt en wie weet maakt het hem niet uit of iemand goede bedoelingen heeft of niet

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Waarom wil je dat je rottie zo is?

Waar woon je.niet je woonplaats maar hoe.

Rijtjeshuis platteland?

 

Ik ken je niet maar ben zo blij dat jij een lieve hond hebt.

 

Ooit een hond van ons ergens een park doorgejaagd.  En hier in de straat woonde er 1. Tegenover ons huis. Was niet echt leuk.

Onze jrt aangevallen hij liep los waar het niet mocht gewoon in ons buurtje.

 

Waarom wil je jou hond stoerder hebben?

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Ten eerste allemaal bedankt voor jullie antwoorden.Maar ik moet wel zeggen dat sommigen een verkeerde indruk hebben over pakwerk.Mijn vorige hond was een mechelaar die ook pakwerk gedaan had maar dat was zekers geen moordmachien zoals sommige hier denken over pakwerk. Hij was zeer sociaal maar ook een zeer goede waakhond. Helaas bestaat deze hondenschool niet meer want ja ik spreek nu al van 10 jaar terug.Geloof mij best ik ben 100% zekers dat mijn hond niemand zal tegen houden als ik ongewenst bezoek zou krijgen. Zelfs als  andere honden agressief reageren naar onze hond zal hij niets doen .Ben gewoon op zoek naar iemand die ons kan helpen . Het kan gerust misschien aan mij liggen dat ik te streng ben met de gehoorzaamheid weet ik veel.Maar heb wel lastig dat mensen soms verkeerd denken over pakwerk en dit is niet zo . Ik hoop toch iemand te vinden die ons kan helpen . "

 Wanneer was de laatste keer dat je overvallen bent?  Ga je je hond (waar dit niét in zit) verknoeien?  Als je pakwerk wilde doen had je het ras ervoor moeten kiezen.

Er is zoveel verschil in hondenscholen en de opleiding voor pakwerk.  We zijn één keer naar een school geweest (gewoon om eens een andere pakwerker te hebben), we hadden toen niet gezegd dat ze het al gedaan had (ze was ook nog niet zo lang bezig) en weet je hoe het werd aangeleerd?

Mijn man moest haar achter zich klem zetten tegen een muur, er kwam een kerel met een mouw aan en die mouw werd voor haar snuit heen en weer bewogen met af en toe een aanraking van die mouw.  Mijn man moest er voor zorgen dat ze de mouw niet te pakken kreeg... ze werd woest en agressief op die mouw, maar zo wilden wij haar niet hebben.  We wilden dat ze het als een spelletje zag en plezier had.  We zijn er nooit nog terug geweest.

Wij hebben ook pakwerk gedaan (veldwerk om precies te zijn) en het was héél erg leuk voor ons én voor de hond.  Omdat een Mechelse herder ons niks zei hebben we voor een ander ras gekozen.  Van dat ras hebben we vijf honden gehad (waarvan er helaas drie overleden zijn) en van die vijf was er ééntje geschikt voor pakwerk.  We hebben genoten van onze tijd met haar, maar geen haar op ons hoofd denkt eraan één van de anderen, die er helemaal geen interesse in hadden te dwingen hierin mee te gaan.

 

Wees blij met je hond en als je beveiliging wil, neem dan een alarminstallatie. 

Ga in hemelsnaam niet koste wat kost een fantastische hond ongelukkig maken. 

We leven niet in het wilde westen, er zijn genoeg alternatieven om je huis te beveiligen en als het de moeite waard is om te beveiligen, heb je ook het geld voor een veiligheidsdienst en hoef je geen "waakhond" te hebben.

 

Wil je het uitoefenen als hobby, ga dan op zoek naar een hond die geschikt is voor pakwerk en laat je huidige hond gewoon hond zijn.

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Het klinkt inderdaad wel leuk de stoere beschermende Rottweiler maar besef je wel dat een goed waakse hond helemaal geen geintje is of stoer maar best wel een verantwoordelijkheid.

 

Zelfstandig wakende honden zijn zoals het eerste woord al zegt, zelfstandig. Als je goed gehoorzaamheid traint en een band hebt is alles te stoppen maar eigenlijk loop je constant achter de feiten aan. Zo bedacht mijn hond laatst dat het wel een goed idee was om bij mijn vriends hoogbejaarde oma dr arm te gaan amputeren. Let je even niet op, gebeurt er bijna zoiets. Oma kwam de woonboot in, terwijl we er waren... Dat is natuurlijk een actie die je meteen moet voorkomen, stel je voor dat ze de tv meeneemt...

 

Ik kan lang niet ieder mens passeren op straat zonder haar eerst een commando te geven. Ik kan haar nooit zo even laten aaien, nooit even zeggen tegen iemand 'let jij even op ik ga even iets doen'... Tenzij die persoon heel ervaren is met honden. En ga zo maar door. Er kan heel veel niet.

 

Je past je aan en je leert je hond kennen maar ik sta altijd wel op scherp aangezien ik weet wat ik van haar kan verwachten. En dan denk ik... Weet wat je wenst. Zo makkelijk is het niet. Gelukkig is het ook niet zo makkelijk om zo'n hond te krijgen. Je weet nooit wat je hond zal doen als er echt nood aan de man is, het blijft een Rottweiler. Maar de rest... Wees er blij mee.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

" Waarom wil je dat je rottie zo is?

Waar woon je.niet je woonplaats maar hoe.

Rijtjeshuis platteland?

 

Ik ken je niet maar ben zo blij dat jij een lieve hond hebt.

 

Ooit een hond van ons ergens een park doorgejaagd.  En hier in de straat woonde er 1. Tegenover ons huis. Was niet echt leuk.

Onze jrt aangevallen hij liep los waar het niet mocht gewoon in ons buurtje.

 

Waarom wil je jou hond stoerder hebben? "

 



Ik weet niet of het perse om 'stoerder' gaat. Eerder denk ik dat veel mensen vinden dat een waakse 'afschrikkende' hond, meer van nut is en dat het hoort bij een goede hond!

Zoals Sammy al schreef: ''weet wat je wenst''.

Een heel scherpe hond hebben, is lang niet altijd zo leuk. Een wandelingetje maken over de markt of met je hond op een terras iets nuttigen,, kun je beter uit je hoofd laten.

Ik ben het geheel met Sammy eens en verkeer (denk ik) grotendeels in dezelfde situatie. Zodra je maar even je hoofd afwent, denkt jouw hond al ''okay, ik fix dit wel even voor je!''
Je moet altijd alert en op je hoede zijn met een hond die wel van aanpakken houd. Het is inderdaad echt niet altijd leuk.

Mijn ervaring met Rotties is nog altijd dat het enorm lieve loebassen zijn, knuffelkonten met het hartje op de juiste plaats. Maar komt het er op aan,, dan zijn ze van niemand bang. Ik zou dit soort lieve dieren nooit willen aansporen om een bepaalde extra 'felheid' aan te maken.

Ik geloof stellig dat ze een 'fout persoon' of 'foute intenties' heus zullen onderscheiden. Dat hoef je niet te trainen.

Ik lees hier vaker posten van mensen die wat meer felheid bij hun hond zouden willen zien... ik zou juist graag zien dat mijn hond eens wat milder werd.



honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ook nog iets om in je hoofd te houden is, dat  een hond geen schijn van kans heeft als de inbreker een wapen bij zich heeft.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Ja, dat denk ik ook altijd. Ik wil niet eens dat mijn honden het ford verdedigen. Dadelijk slaat zo'n vieze rover mijn lieverds dood met een breekijzer, of steekt hij ze een mes tussen de ribben.

Ik heb een Alarm!!!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

dat heb ik zelfs ook niet, wel hier waak ik bordjes, dat is hier verplicht als je een hond hebt.  Misschien schrikt dat ook af.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" dat heb ik zelfs ook niet, wel hier waak ik bordjes, dat is hier verplicht als je een hond hebt.  Misschien schrikt dat ook af. "

 



Die bordjes moet ik nog halen.. Maar verplicht..? Obi hoor je zo al wanneer je als vreemde rond het huis loopt blaft hij al. Nogal wiedes dat er dan een hond zit.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Ik heb ook wel eens gehoord en gelezen dat je zo'n bordje moet ophangen i.v.m schadeclaims enzo.

Voelt heel vreemd... alsof je een mogelijke inbreker moet waarschuwen dat hij wellicht een hondenbeet zou kunnen oplopen wanneer hij binnenloopt zonder aan te bellen!!!

Raar.. en inderdaad,, je merkt gauw genoeg of ergens een hond aanwezig is.,,

Maar zo schijnt het te werken,, Ik moet eens gaan kijken voor zo'n bordje. Ik vind het eerlijk gezegd geen verfraaiing aan mijn deur en die bordjes vind ik ook nog eens schofterig duur!!!

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

" Ik heb ook wel eens gehoord en gelezen dat je zo'n bordje moet ophangen i.v.m schadeclaims enzo.

Ja, dat is echt zo. En ze zijn niet altijd zo duur hoor, ik heb ook zo'n ding voor maar 6 euro.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

6 Euro??

Mag ik vragen waar??

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

Hornbach *edit
Ze zijn nog goedkoper trouwens, 3,95 euro. De site: *klik klik*

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Ah' Hornbach! Daar moet ik toevallig eerdaags naartoe. Ik zit het hondenbordje op mijn lijstje. ''Jippejaja jipie jippiejeee'' ;-)

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ja, dat is echt zo. En ze zijn niet altijd zo duur hoor, ik heb ook zo'n ding voor maar 6 euro. "

 



Obi's ras hebben ze vrijwel nergens. Ik heb er nog 1 van een golden retriever, maar dat is dan natuurlijk niet geldig want obi is een enge herder...

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik heb van de (ook verplichte) verzekering indertijd een bordje gekregen van een herderachtige, Lola leek er helemaal niet op Jenna enigszins, en zelf heb ik een bordje erbij gekocht dat was dacht ik iets van 15 euro, ook een herderachtige die wel iets van Jenna wegheeft.

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Hey even ter verduidelijking. Het is verplicht om 1 bord op de voordeur te plaatsen en nog 1 aan de voorzijde van het huis. Daarnaast nog 1 aan de achterzijde(bijv. tuin) van het huis. 3 borden in totaal dus. Mocht je hond eventueel een inbreker bijten en je hebt de 3 geplaatste borden, dan ben jij voor de wet niet aansprakelijk.

Correct me if im wrong.

 

Mag ik vragen hoe oud je rottweiler is William?

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" http://www.waakbordenwinkel.nl/geborsteld-zwart/herder-s/zwitserse-witte-herder-detail

http://www.waakbord.com/z-waakbord-witte-herder-4-sec.html

http://www.waakbord.com/waakbord-witte-herder.html

http://www.bol.com/nl/p/waakbord-06-witte-herder-20x25cm/9200000036842017/

Keus zat haha.  "

 



Internet ja! In de lokale winkels hangen ze nooit. :'(

Ik vind de bordjes ook lelijk ik denk dat ik obi op het familie bordje erbij schrijf. Verder is alles hier altijd op slot. Dus duidelijk niet toegankelijk volgens de politie website is het dan goed.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Gewoon zelf maken, lamineren en klaar

 

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Doe je dat door een foto op een bordje/plankje te plakken en dit in de vernis te kwasten??

Ik heb wel een bordje met een Golden en eentje met een Herder (ooit in de bosjes gevonden) maar ik vind ze beide stom en mijn honden lijken er niet eens op!

Moet er perse ''betreden op eigen risico op staan?''

''Break in, make my day'' of ''Als jij hier inbreekt hoef ik deze week geen eten meer'' ,,die kennen we nu wel, en ik vind het ook een beetje overdreven bedreigend.

Ik zou er wel iets 'anders dan anders' op willen zetten.

''Baasjes van huis?..
''Wij zijn altijd thuis'' had ik al ergens gezien.

Ik weet niet.. suggesties?? Zelf maken lijkt me sowieso wel leuk.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Foto met tekst printen en dan lamineren. Heel simpel en goedkoop.

op de binnenkant van de voordeur geplakt, heb glas.

 

Weet niet of de bordjes verplicht zijn. Niemand is bevoegd ongevraagd mijn huis te betreden. Die is strafbaar.

Hij neemt daar bewust risico mee. 

Frank weet hoe dit zit, had het een keer ergens gepost.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Oh' bedoel je het zo. Ik kan wel zoiets aan de binnenkant van het raam in mijn voordeur plakken. Ik heb ook nog een lamineer apparaat ergens onder het stof liggen.

Volgens mij zijn er inderdaad ook wel bepaalde wetgevingen aangepast. Voorheen was het helaas wel zo dat wanneer een schurk zich tijdens het inbreken bezeerde.. hij een schadeclaim kon indienen.

Zo was er een inbreker die door het balkon zakte en zijn poot brak. Net goed, zou je denken. Maar hij wist de bewoonster een proces aan haar broek te hangen (letsel door achterstallig onderhoud) die de klootzak nog won ook!!!

Ik geloof dat dat vandaag de dag niet meer mogelijk is... dus hoe dat bij letsel door honden geldt??

Je weet het niet. Het is vaak een gekke omgekeerde wereld waarbij de brave burger sneller straf oploopt dan de crimineel.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Sjieke dames
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^