blijven

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marleen (Gast)

Hallo, Ondertussen is Laïka 5,5 mnd en alles gaat goed. Echter is er 1 ding, in de puppyklas (ze gaat nu over) kan de begeleider haar met moeite tegenhouden als we de "rappel" doen.  Ook het blijven liggen (vooral dus blijven) is een probleem. Thuis laat ik haar soms een half uurtje alleen en dan is er geen probleem. Ze is kalm en blaft of huilt niet en als ik thuiskom is ze druk bezig met andere zaken. Ze is wel blij me te zien, maar ik probeer haar enkele minuten dan te negeren totdat ze wat kalmer is. Maar dus in de les is ze echt niet te houden. Iemand een idee? Veel oefenen thuis ofzo?  

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Veel geoefend op snel komen? Wegrennen, druk roepen tec? 

honden page profiel Loco en ikLoco en ik

honden foto van Loco en ik

Het blijven liggen was bij mijn vorig labje ook een probleem bij training. Toen werd er aangeraden om hem bij de af oefeningen niet altijd hier te roepen maar om ook eens zelf terug te lopen naar de hond. Dat heeft goed geholpen. En altijd erin blijven houden zodat Jamie niet meer vooruit kon gaan werken want hij wist tenslotte niet meer of ik hem hier zal roepen of hem zelf op zou komen halen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^