Waar moet dat heen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis

                                                                                                                                                                                              Al heb je nog zo lang honden, als je met het hondenvirus  behept bent, kom je er niet meer van af. Althans zo is het in ons geval. Waarom dan?, is de vraag die gesteld kan worden. Een sluitend antwoord hierop is moeilijk te geven. Waarschijnlijk toch een gevoelskwestie. Maar waar komt dan dat gevoel vandaan? Ik heb bedacht dat dit komt omdat honden zo lekker zichzelf zijn en toch rekening houden met hun mensenroedel. Of dit nu vanuit ons standpunt gezien positief of negatief is. Zij willen erbij horen. Neem nu de laatste boswandeling die we maakten. Omdat we nieuwsgierig waren naar wat we in de omgeving konden tegenkomen werd de routeplanner geraadpleegd. Toen we daar lang genoeg op tuurden, kwam er een moment dat Bailo liet merken, dat ook hij aanwezig was. Dus maakten we van die gelegenheid gebruik door hem te laten meeleven in ons plan. En daarvoor stond hij maar wat graag op zijn achterste beentjes. Het is bijna of hij dan voelt, dat wij aan zijn gedrag plezier beleven, al slaat het nergens op. We lachen hem toe, maar niet uit. Maar wat doet het ertoe, het zal hem een zorg zijn. Als hij voelt dat wij plezier hebben, heeft hij het ook. Leuk toch,die honden. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

wat  een geweldige foto, en wat schrijf je het weer mooi op.

 

Jenna is naar mijn gevoel nog niet echt haarzelf, ik probeer dat naar boven te halen door oa haar vaak zelf een route te laten kiezen.

 

Met Lola deed ik dat ook vaak, mooi contact dat we daardoor kregen.

 

Hier twijfelde Lola welke richting we op zullen gaan en vraagt mijn mening 

 

 

 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Nou, ik twijfel een beetje  aan het gegeven of ze op hun achterste pootjes gaan staan om ons te plezieren of dat het toch wel heel veel nieuwsgierigheid is, waar wij nu toch zo mee bezig zijn.

Maar feit is wel, tenminste zo voel ik het, dat onze honden het aanvoelen als wij plezier hebben (om hen) en dat zij daar ook vrolijk van worden. Dit geldt ook andersom, hebben onze hondjes pret, dan hebben wij dat ook.  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een gevoelskwestie, voor een ieder anders, voor mij ? gezelschap, vertrouwd een liefdevol maatje die nimmer zeurt er altijd voor je is en er altijd voor je zal zijn..... dat maakt voor mij een hond ..... liefdevol.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik geef het toch even een upje, wat voelen jullie .??

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Honden voelen ons haarfijn aan en anticiperen daar ook op. Het schept die hele mooie band. 

Volgende forumvraag: Genieten van de herfst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^