Chihuahua Bentley - 1 jaar & 2 maanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Wat een leuke foto's!

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

"  Bedankt voor je reactie :-D
 Bentley is heel angstig naar andere honden toe omdat ik hem pas laat bij de fokker kon halen en die heeft er weinig mee gedaan helaas. Ik ben er dus druk mee bezig en dit leek me misschien iets leuks ook goed voor zijn socialisatie?
 
Bentley zijn haren klitten totaal niet die van Bobbie de boomer wel.
Tre Ponti leek me ook wel leuk! of Puppia... keuzessss.....  "

 Dan lijkt het me wel een goed idee om G&G te volgen. Zolang je maar goed kijkt naar wat Bentley aan kan en anders wat verder weg van de groep staan... Lijkt me hartstikke leuk voor hem! 

 

Heb je al eens gekeken in dierenwinkels, Intratuin etc of er iets is qua vorm of merk? Misschien staat een Y tuig hem heel goed. Haha er is zo veel, ik ben benieuwd wat je uiteindelijk kiest!

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

Na een tijdje 'Offline' te zijn geweest, wil ik nu weer dit topic bij gaan houden en leuke verhalen plaatsen over mijn draakjes. Momenteel heb ik niet meer zoveel tijd om elke dag een lange wandeling te maken dus doen we dat nu 1x in de week en dat is in het weekend. In November hebben we al twee wandelingen gepland staan met 2 hele leuke groepen! . Sinds eind September heb ik ook weer een bijbaantje gekregen en ben ik daar nu ook druk mee bezig. 

 

Bobbie: Met Bobbie gaat het zijn gangetje, ik merk wel heel erg dat ze oud word qua wandelingen en dat ze gewoon veel slaapt. Maar ze blijft heerlijk mee gaan naar wandelingen aangezien we een hondenbuggy hebben! 

 

Bentley: Ohohoh wat is die Bentley een kleine draak! Lekkere puberstreken natuurlijk . Bentley is helemaal gek op zijn balletjes maar we missen alleen een werpstok, nou vroeg ik me af of ze wel voor die kleine ballen bestaan..... Lijkt me wel toch? Zullen toch wel meer chihuahua's gek zijn op hun bal. 

 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Kan niet wachten om me pete-kindjes weer te zien!

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^