Wij zoeken vanaf januari een 2de hond erbij!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anne van der Zanden (Gast)

Wij hebben nu een hondje van 2jaar, onze kleine drukke Kyra.Als er andere honden op bezoek komen vind onze Kyra dit geweldig en zie je haar helemaal opfleuren. We willen haar heel graag een maatje geven.We hebben  een kat van 4jaar en er komen vaak kleine kinderen op bezoek dus onze nieuwe bewoner moet ook tegen katten en kinderen kunnen. :) We zoeken een grotere kortharige hond vanaf januari. In december zijn we een maandje op vakantie dus willen het liever daarna zodat hij goed aan ons kan wennen en we er alle tijd voor hebben. Ik zie jullie reacties graag tegemoet!! Groetjes Anne & Guido  

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Leuk dat jullie opzoek gaan naar een tweede hondje!

Zoeken jullie een hond uit het asiel? of gaan jullie voor een pup/herplaatser van een fokker? 

Anne (Gast)

Dat maakt ons niet heel veel uit. Maar het liefste uit een asiel of hondjes die geen mooie toekomst voor ogen hebben want die willen wij hem dan graag bieden!

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Als je een asielhond wilt heeft het eigenlijk nog geen zin om nu al te gaan kijken. Want een asielhond is niet maanden te reserveren.

En stel dat je nu al de hond 'van je dromen' ziet en je moet hem voorbij laten gaan..

T.z.t. regelmatig (dus dagelijks) kijken op

www.dierenasiels.com

www.ikzoekbaas.nl

je kunt op beide sites goed selecteren wat je zoekt!

 

Heel veel sukses gewenst hoor!

 

 

 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara

honden foto van Laura & Tara

Op verhuisdieren.nl staan veel hondjes

honden page profiel anoniemanoniem

Je kan ook voor een buitenlander gaan. Wij hebben 3 jaar naar een tweede hond gezocht. We wilden een volwassen teef, formaat tussen klein - groot, kleur vacht maakt niet uit, leeftijd 3 - 8 jaar. Dan zou je denken die vind je zo. Maar een klik moet er ook zijn, zowel tussen de honden als met jou. 

En een "probleem"hond wilden we ook niet, daarmee bedoel ik geen kleine dingen, maar honden met agressie ofzoiets. 

Nou, dat was best moeilijk zoeken. We hebben een paar geweldige honden in asiels gezien, maar we waren of steeds te laat, of het was uiteindelijk toch geen match. 

Honden herplaatsingen nog gekeken, en ondanks dat ik er eigenlijk niets mee had ("er zijn al zoveel hondjes in NL die een huis zoeken" toch eens rondgekeken op sites van stichtingen. En oh, wat een beauty's zaten er tussen. Voordeel is dat veel van die honden de hondentaal goed beheersen (niet alle, maar dat staat hopelijk goed vermeld), want ze moeten wel om te overleven. En met zo'n hondje weet je zeker dat je hem een betere toekomst geeft dan hij had. 

Wij hebben uiteindelijk een hond van een poolse stichting geadopteerd, wat was dat spannend maar wat een geweldige hond hebben we er aan.  Belangeijk is wel dat je je bepaalde voorwaarden goed aangeeft, zoals moet goed met honden, kinderen en katten kunnen. 

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor !

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Wij hebben een hele leuke oudere pup van rond de zeven maanden in opvang zitten. Is heel hondsociaal, en kan met elke hond overweg. Kan los, zindelijk, en heel erg familie gericht.Kan met kleine kinderen en katten, Ook nog een beetje waaks. 

Voor meer info mag je me een pb sturen

Mirjana (Gast)

En nog wat gevonden???!!

Volgende forumvraag: Asiel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^