aangevallen door 9! Bordercollies

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Je vraagt je soms af waar sommige mensen hun verstand zit.

Als je toch weet dat je hond dit doet laat je haar toch niet los, zeker niet als je er zo veel bij hebt...

Sterkte voor je hond TS, wat ik zou doen is haar wat arnica geven tegen de spierpijn, dan voelt ze zich tenminste wat beter.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Dankjewel allemaal. 

Het gaat weer helemaal goed met dr hoor, dit weekend is een vriendin hier met haar hond, de twee lopen de hele dag door te spelen en ze heeft gelukkig nergens last meer van ! :) 

honden page profiel -Bram en Lady--Bram en Lady-

honden foto van -Bram en Lady-

Wat een verhaal!! Fijn dat het goed gaat met haar en dat ze zich zo ontzettend keurig heeft gedragen. Door ervaring heb ik wel geleerd dat wanneer zoiets gebeurd, om een telefoonnummer te vragen. Dan moet zo'n baasje daar wel voor open staan maar mocht er later toch blijken dat er een wond/schade is dan kun je dit melden. Ik heb het beide kanten op meegemaakt en het is fijn om te horen dat je de da kosten kunt verhalen. Ook helpt het wellicht met een stukje bewustwording voor de eigenaar van de agressor om anders zijn/haar hond anders te gaan begeleiden. Gelukkig een happy end in jullie geval en hopelijk geen trauma's voor de toekomst!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Doberman goed gezin hond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^