Zora: 7,5 maand oud. Foto's onderaan p8

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Wat een schatje! ik ben verliefd op die oortjes

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Ja, de gekke oren leeftijd is echt leuk. Ze staan nu soms overeind als ze heel geconcentreerd is, maar daarna vallen ze weer om. Vet grappig. Ik heb wel het idee dat ze binnen nu en een week recht blijven staan.

 

Zora heeft afgelopen nacht voor het eerst in de Bench in de woonkamer geslapen. Daarvoor sliep ze in een doos naast t bed, maar ze werd te groot voor een doos en voelde zich inmiddels ook op d'r gemak in de bench. Superstoer van d'r. Niet gepiept en rustig geslapen. Voor het laatst om 22.30 uitgelaten. Ben er 1 keer uitgegaan om 3 uur om te laten plassen. Daarna heeft ze doorgeslapen tot 7.15 uur. Ik ben een tevreden hondenmama.

 

Hier nog even een foto van mijn gekke oren.

 

de grote foto update staat onderaan de vorige pagina.

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

Popje is t  mooi maskertje heeft ze ook!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Amster, ik had je topic nog niet meegekregen, wat geweldig leuk, je pup had ik al eerder gezien, een mooierd.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ach wat een scheetje

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Hoi hoi, daar ben ik weer.

Superleuk dat jullie ons volgen!

 

Zora d'r oren stonden vanmiddag allebei rechtop!

Inmiddels is er eentje weer omgevallen. 

Kijk, gisterenmiddag stonden ze zo

 

En toen we vanmiddag thuis kwamen keek ze me ineens zo aan.

 

Ik moet heel hard met d'r lachen.

 

We hebben een goede week gehad. Ze is meegeweest  naar het werk weer. We vinden onze draai steeds beter en ik voel steeds beter aan wat ze al aankan. 

 

Ik merk wel dat ik heel erg haar grenzen moet bewaken, want ze is echt een lompe Harry en blijft maar gaan tot ze er letterlijk bij neervalt. Ze krijgt dus regelmatig een verplichte rustpauze. Laatst had ze zo wild en veel gespeeld dat ik daarna aan haar lopen zag dat ze echt te ver was gegaan. Ze ging er heel raar van waggelen en overal zitten. Nadeel is dat ze zelfs als ze zo moe is zelf geen rust neemt. Als ik haar laat gaan  zit ze heel even op haar kont rond te kijken en ziet dan iets nieuws om aan te vallen en dendert daar full speed op af.

 

Ze speelt sinds vorige week ook heel leuk met andere hondjes. Erg fijn en leuk, maar ook daar moet ik mee opletten, want ze weet niet van ophouden.

 

Ik kreeg laatst op mijn werk de opmerking dat Zora zo'n lekker rustige pup is....

Ik ben daar altijd maar 3,5 uur achter elkaar aan t werken en Zora lag knock out, omdat we die ochtend bij de buren koffie hadden gedronken. Zora heeft daar ondertussen in de krabpaal van de katten gehangen, alle verloren speeltjes onder de meubels vandaan gehaald, bloempotten uit de vensterbank gehaald en met het buurhondje gespeeld tot ze weggegromd werd omdat hij het wel gehad had. 

 

Ik ben echt gek op d'r, maar oh oh oh wat heb ik mijn handen vol aan d'r. Enorme ondeugd die t is.

 

 Verder heb ik een paar bezorgde puppymoeder momenten gehad, maar dat heeft zich ook opgelost.

Zora at de eerste twee weken enorm slecht en daardoor dacht ik ineens ook dat ze te mager was. De dierenarts vond d'r niet te mager. Ze is goed zo en het komt vaker voor dat pups het te druk hebben met andere dingen om te eten. Als ze echt honger hebben eten ze wel zei ze. En inderdaad. Sinds deze week eet Zora prima. Ze begint zelfs de snoepjes uit mijn zak te kijken als ze trek heeft. Ze zal ook wel een hoop verbruiken.

 

Daarna had ik even paniek omdat ik dacht dat ze raar en mank liep. Maar dat was ook niet zo. Puppy's lopen kennelijk altijd een beetje raar omdat de bespiering nog niet volledig is en zeker met vermoeidheid zie je dat aan ze en moet je ze ook rust geven. Ik let daar nu heel erg op, want dat monstertje blijft maar doorgaan.

 

Heeft iemand trouwens tips voor een waterbak die ze niet kunnen verslepen? Thuis staat d'r bak in een voerstandaaard die ze nog niet heeft kunnen verslepen, maar als we dus naar mijn werk gaan neem ik een bakje mee voor d'r.

eerst had ik een handig inklapbaar plastic bakje, was makkelijk meenemen. Maar dat vond Zora ook en die ontdekte vorige week dat het leuk is om met een gevuld bakje te gaan sjouwen, dus een groot waterballet op mijn werk.

Toen heb ik gewoon een stenen schaaltje gepakt, dacht dat laat ze wel staan, maar ook die pakt ze met water en al in d'r bek.

Toen d'r kleine metalen bakje meegenomen, en ook die kan ze met water en al oppakken.

 

Ik hoor graag tips. Ik zie het niet zo zitten om een voerstandaaard mee te nemen naar mijn werk.

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

Ik heb helaas geen tips voor je maar wat een heerlijke verhalen! Ik wil ook een Zora.

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Ach wat een lieve ondeugende pup .

Voor Binny hadden wij eerst (tot dat de hond van mijn tante hem sloopte...) een aardewerk bakje. Dat beviel ons wel want Binny kon hem niet in haar bek doen i.v.m de vorm en dan was hij ook nog eens best zwaar voor een pup. Ze kon er ook tegen aan duwen wat ze wilde maar haar bleef staan. Ik weet alleen niet of hij nog ergens te koop is, toen ik hem had gekocht was hij in de uitverkoop. 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara 3 doggies

honden foto van Mila & Mara

Ooh wat een schatje!!

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Aaah vreselijk lief echt wat een schatje  

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Het klinkt echt als een heerlijk monstertje 

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Dank voor de reacties weer! Vanmorgen was het echt geen schatje hoor. Gewoon een monstertje.

 

Net even met haar gestoeid, heeft ze nodig. Ze was al op strooptocht door de huiskamer om kattenkwaad uit te halen. Dus dat heb ik even onderbroken voor een potje stoeien. Even lekker bijten en sjorren. Daarna kan ze d'r rust vinden en ik oo mijn gemak een bakje koffie drinken.

 

We hebben een lekker lang weekend voor de boeg. Vandaag misschien even naar t strandje en ik een paar boodschapjes doen. En strijken. Zora mag niet helpen. Ik ken dat helpen van haar inmiddels. Dan moet ik t wasgoed door het hele huis gaan zoeken.

honden page profiel Loco en ikLoco en ik 3 doggies

honden foto van Loco en ik

Pups zijn soms zo behulpzaam... vooral om je werk te blijven houden

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Zora was donderdag precies 10 weken. En vanmorgen toen ik naar haar keek zag ik ineens hoe groot ze was geworden!

Kijk, ik ben helemaal groot

Mijn flostouw! Mijn! Mijn! Mijn!

Zie je? MIJN! :-)

 

Zora is uiteraard nog steeds een heerlijke dondersteen. Ze heeft ontdekt dat ze de handdoeken in de keuken van hun haakje kan jatten. Dus afgelopen dagen rende ze af en toe heel triomfantelijk met een handdoek door de kamer of had ze de theedoek in haar Bench verstopt. Dus ik moet daar even iets op verzinnen. We kunnen er niet elke keer een spelletje van maken natuurlijk.

Zora, dat is mijn handdoek!

 Ja, maar ik wil em! Ik heb em zelf gevonden (aan t haakje in de keuken, maar toch)

Nananana, ik laat em lekker niet los. Je pakt maar een schone handdoek uit t kastje.

 

Ik ben met haar aan het oefenen dat ze spullen terug komt brengen. Dat oefenen we soms met de bal maar probeer het ook met de spullen die ze zelf pakt dat ze ze naar mij komt brengen. Soms lukt het, soms nog niet. Ook oefenen we met borstelen en oortjes en pootjes bekijken. Ik geef dan heel veel snoepjes als ze rustig blijft zitten. Zora vindt alles een groot spel. Ze jat mijn borsteltje of herderharkje in een onbewaakt moment en gaat er dan van tussen. Maar het gaat steeds een beetje beter. Babysteps.

 

Vandaag hadden we een lekkere rustige dag met zijn tweetjes, ik hoefde niks te doen vandaag. Tijd voor fotospam en lekker naar het strand. Het strand is echt fantastisch. We vinden het allebei heerlijk. Zora is zo vrij en blij op het strand. Ze rent en springt en graaft kuilen, blaft naar de golven, snuift alle geurtjes op. En ik geniet van haar en de omgeving. Vandaag rende ze ook ineens heel diep t water in. Had ik helemaal niet verwacht maar moest er wel hard om lachen, gekke natte puppy.

 

Kijk, de bal, zal ik hem oppakken?

Nah, ik ren gewoon zo terug

Bal? Hoezo bal? Ben ik allang vergeten joh.

Mooie grote puppy met gekke oren

Kijk baasje, ik zit! Met mijn oren rechtop en alles. Mag ik nu zo'n worstje? Ze zitten in je zak. Dat weet ik heus wel. Kom maar op met je worstjes, ik ben er klaar voor.

 

Waar ik wel heel blij mee ben is dat Zora thuis beter haar rust pakt. Misschien omdat t weekend wat rustiger is en dat ze dan wat gelijkmatiger is. Maar t valt me sinds gisteren op. Ik hoef haar niet meer altijd in de Bench te doen. Ze gaat nu s avonds of zelf al in de Bench liggen met d'r kluifje of ze komt naast de bank of in de keuken liggen slapen. Goede ontwikkeling vind ik. Ook neemt ze beloningsnoepjes aan en eet ze fantastisch goed. Jeeej.

Het gaat zo snel allemaal.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Ik hou van puppies met veel te grote oren. Ze heeft ook al flinke poten zeg. Ze ziet er zo lief uit 

 

Misschien kan je haar het commando 'los' leren? Of de spullen die ze heeft gejat ruilen voor een van haar eigen speeltjes. 

 

Ze klinkt echt als een heerlijk boefje. Ik word er bijna jaloers van 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Super! Wat groeit ze hard zeg! 

 

Hele leuke foto's van Zora!! 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody 3 doggies

honden foto van Lupa & Cody

Haar oren zijn echt geweldig leuk!  

 

Wat leuk om te lezen dat het zo goed met haar gaat! Ze is zo'n lekker eigenwijs blij ding. En er dan met de theedoeken vandoor gaan hihi. Ik zou ze tijdelijk even hoger hangen of neerleggen op je aanrecht. Dan doorbreek je ook even haar spel en mogelijkheid tot jatten 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Oh wat een schatje!

Ze is egt gegroeid zeg! Ik blijf haar oren egt geweldig vinden Ook hele leuke foto's van Zora. Vooral de laatste foto, daar heeft ze z'n lekker smoeltje! 

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

" Ik hou van puppies met veel te grote oren. Ze heeft ook al flinke poten zeg. Ze ziet er zo lief uit 
 
Misschien kan je haar het commando 'los' leren? Of de spullen die ze heeft gejat ruilen voor een van haar eigen speeltjes. 
 
Ze klinkt echt als een heerlijk boefje. Ik word er bijna jaloers van  "

 Dank voor de reacties weer.

Ik moet zelf ook elke keer lachen als ze me met d'r scheve grote oren aankijkt.

 

Ik ben met haar aan het oefenen dat ze spullen terug komt brengen. Als ze iets heeft wat ik terug wil ga ik heel blij roepen: kom maar brengen en dan loop ik achteruit. Het werkt nu ongeveer de helft van de tijd. 

Los wil ik bewust nog niet zo sterk aanleren, omdat ik sport met haar wil doen en het dan belangrijker vind dat ze eerst voorwerpen vast pakt voordat ik los ga bekrachtigen. 

Tot die tijd hang ik alle gevaarlijke spullen en dingen waar ze niet aan mag komen hoger weg. 

 

Ze had vanmorgen trouwens mijn iPhone van de bank gejat. Haha. Ik was naar de wc gegaan en had mijn telefoon op de bank laten liggen. Kom ik terug is ie foetsie. Snap er helemaal niks van. Had ze hem in haar Bench gelegd. Ze was er wel voorzichtig mee geweest kennelijk. Geen schade gelukkig.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

"  Dank voor de reacties weer.
Ik moet zelf ook elke keer lachen als ze me met d'r scheve grote oren aankijkt.
 
Ik ben met haar aan het oefenen dat ze spullen terug komt brengen. Als ze iets heeft wat ik terug wil ga ik heel blij roepen: kom maar brengen en dan loop ik achteruit. Het werkt nu ongeveer de helft van de tijd. 
Los wil ik bewust nog niet zo sterk aanleren, omdat ik sport met haar wil doen en het dan belangrijker vind dat ze eerst voorwerpen vast pakt voordat ik los ga bekrachtigen. 
Tot die tijd hang ik alle gevaarlijke spullen en dingen waar ze niet aan mag komen hoger weg. 
 
Ze had vanmorgen trouwens mijn iPhone van de bank gejat. Haha. Ik was naar de wc gegaan en had mijn telefoon op de bank laten liggen. Kom ik terug is ie foetsie. Snap er helemaal niks van. Had ze hem in haar Bench gelegd. Ze was er wel voorzichtig mee geweest kennelijk. Geen schade gelukkig. "

 Oh, ja. Dat snap ik dan. 

Haha je IPhone, wat een boef. 

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Korte update.

 

Vandaar is Zora precies 11 weken oud. Ik ben super trots op mijn kleine Zora Bora. Ze heeft deze week nog geen ongelukjes binnen gehad. Zelfs s avonds niet. Heel fijn.

Ook slaapt ze s nachts redelijk door. Gisteren met het onweer was ze wat onrustig maar dat snap ik wel. Afgelopen nacht weer van 22.30-5.30 doorgeslapen. Superfijn.

Nu lekker naar buiten voor een wandeling.

 

Plaats komend weekend weer nieuwe foto's.

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

11,5 week alweer. Het gaat zooo snel en ze wordt zo snel groot. We hebben een drukke week gehad. Ik was jarig en moest veel werken deze week en Zora kon voor het eerst een keer niet mee en is bij de oppas geweest. Ook feest gevierd natuurlijk en vanmorgen weer puppycursus.

 

Ze doet het heel erg goed. Op puppycursus is veel nieuwe instroom geweest en we lopen nu samen met een beagletje van 14 weken geloof ik, een paar boomertjss van 12-14 weken en nu een boxer en mechels herdertje van 11 weken. Echt heel leuk. Het botertje was er vandaag voor het eerst bij en dat was echt heel leuk. Het is net zo'n lompe blije Harry als Zora is dus dat gaat fantastisch. Met het beagletje is ze ook dikke vrienden. Dat is echt een stoere kleine meid. Helemaal niet bang van die grotere pups. Je ziet nu aan het beagletje ook heel goed hoe hard de grotere rassen groeien. Het beagletje is elke training in mijn ogen nog steeds klein en schattig terwijl Zora echt groot wordt!

Vandaag moest ik me op cursus verstoppen terwijl de pups aan het spelen waren, maar Zora had me gelijk door en kwam me achterna om te zoeken.

 

Gisteren hebben we met familie mijn verjaardag gevierd en Zora heeft zich heel goed gedragen vind ik. We vierden het bij mijn moeder thuis, omdat dat qua locatie beter uitkwam voor de meeste mensen. Ze heeft geen planten omver gegooid deze keer. Alleen de aarde uit de potten gehaald. Ze heeft wat bollen wol buit gemaakt en op haar kleedje gelegd ( ik neem altijd haar eigen kleedje mee als we ergens op bezoek gaan en wijs haar waar het ligt. Dat is dan haar plaats voor als we op bezoek zijn). Oja. Ze heeft wel flessen wijn uit het wijnrek gepakt. Ik was verbaasd want ik had niet verwacht dat ze die zou pakken en dat ze het kon.

Ze heeft ook met mijn broertje gewandeld zonder mij en dat was ook goed gegaan. Wel fijn voor als het een keer nodig is.

 

Mijn moeder heeft ook een kat en die is gelukkig niet bang van Zora. We echt grappig hoe die twee elkaar bestuderen. Volgens mij heeft Zora geen flauw benul dat de kat geen hond is. Ze benadert hem net zoals ze bij andere honden doet. Met spelbuigingen en uitdagen. Als hij dan niet reageert blaft ze uiteindeljk naar hem om hem uit te lokken. De kat blijft stoïcijns zitten. TOen Zora lag te slapen kwam de kat heel stilletjes dichterbij om dat rare grote en onhandige wezen te bestuderen.

gisteren even foto's gemaakt voor mijn verjaardag met mijn 'kleine' meid.

 

Afgelopen week ook heerlijk gewandeld over de dijk. Ze kan nu al een heel stuk verder wandelen dan toen ik haar net had en we struinen dan ook lekker samen langs het water. Ze blijft heel goed bij me.

Zora, even poseren!

Pen nog een foto van je mooie koppie

 Even samen selfie maken

Ik ben echt gek op d'r. Volgens mij vindt ze mij ook wel leuk.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Klinkt super allemaal! En leuke fotos. Ze is echt al flink! Ook geen poten heeft ze zeg, haha

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Volgens mij is ze stapelgek op jou ook.

en oren ...wat een prachtoren heeft ze gekregen.

misschien nog wat wachten vrouwke tot ze weet waarvoor oren ook dienen ? 

 

Leuke fotos , ik ben ook gek van herders ( Lance hoort het toch niet )

 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Aghh wat wordt ze al groot, mooie dame! 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Zo groot zeg! knapperd

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Zooo wat een grote pup is ze al geworden, dat gaat echt snel zeg! En wat een ontzettend schattig koppie heeft ze... 

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Wat is ze mooi he.  En wat groeit ze hard!!!!

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Zora is nu 12 weken oud. Soms mag ze bij het baasje op de bank knuffelen. Ze begint wat ruwere haartjes op haar rug te krijgen :-(

Ze krabt zich ook. Ik had even paniek, omdat ik dacht aan vlooien en teken en weet ik veel wat voor ongedierte. Ik had laatst 1 vlo gezien, dacht ik, toen we mijn moeder op bezoek waren. Maar ik kijk haar sindsdien elke dag na en heb haar ook uitgekamd met zo'n vlooienkammetje, maar ze heeft geen beestjes, gelukkig.

 

Ze wordt een prachtig herdermeisje. Ze heeft veel fans hier in de buurt. "Dat is die mooie herderpup, Zora heet ze."  Ook bij de dierenarts zijn ze gek op d'r. Een leuk nieuwsgierig pupje, heel open en totaal niet bang. Voor menen tenminste. Ze vindt alle mensen lief en leuk en wil met je spelen. Tenzij je een wandelstok hebt, een tas op wielen, een winkelwagentje of volledig gesluierd rondloopt. Dan blaft Zora heel hard. 

 

Soms is ze wel bang. Met name van andere honden, maar ik kan er totaal geen peil op trekken. Eerst dacht ik dat het vooral grotere volwassen honden waren, wat ze nog spannend vond, maar ik denk dat het meer een gevoelskwestie is voor haar. 

 

Zo zijn we een hele grote alaskan malamute tegengekomen, waarvan ik dacht: ze zal wel weer gaan piepen en bang van hem zijn, maar dat ging heel goed. Rustig snuffelen en Zora gaf hem likjes. Niks geen gedoe.

Hetzelfde met een ruwharige kruising die we tegenkwamen.  Zij was rustig. Hij was rustig en gaf zijn grenzen aan wanneer ze te wild was. Helemaal prima.

 

Maar toen kwamen we laatst tijdens het loslopen een blonde labrador tegen en toen gingen Zora haar nekharen echt overeind staan en ze ging enorm tekeer. Heel hard blaffen naar hem. En piepen als ie dichter in de buurt kwam. Ik snapte er niks van want ze liet hem totaal niet in haar buurt toe. 

 

Zelfde wandeling een stuk verder komen we een teckeltje tegen en die was wel ok. Een dag later een Mechelse herder en toen ook haar haren overeind en enorm alert en fel blaffen. 

 

Gisteren kwamen we een bordercollie/ herder kruising tegen. Ook een vrije grote waarvan ik ook he verwacht dat die wel te wild oor haar was Maar l daar ging ze heel leuk mee spelen. Dat was echt super leuk. Ze hebben een hele tijd achter elkaar aangerend en een soort vn verstoppertje gespeeld om een beeld heen.

 

Ik denk dat het iets in de communicatie tussen de honden is, wat ik nog niet zie. Ik ga er goed op letten, want ik wil het graag begrijpen waarom ze bij sommigen zo uit haar plaat gaat, terwijl andere in mijn ogen gelijkwaardige honden helemaal oké zijn.

 

Verder nog fotospam van mijn mooie ondeugende meisje.

 

In de direnwinkel had ze het konijn gezien. Even snuffelen.

Hallo konijn, ik ben Zora, wil je met mij spelen?

Daar vliegt een vogel, ja, ik zie hem

Zag je baasje? Daar vloog een vogel!

Zo speel ik, puppybuik naar boven

Kijk mij mooi zijn, iedereen zegt altijd dat ik mooi ben, dus ik ga er even mooi voor zitten ook.

Lekker puh, ik ben mooi, ik steek mijn tong uit

Oke, nog een foto van mijn kopje dan.

En dit is mijn bal. Soms mag die mee als we gaan wandelen en daar word ik heel blij van.

Kijk! Bal, ik pak hem voor je.

 

Zora is ook bij de dierenarts geweest deze week voor haar 12 weken enting. Ze gaf geen kik deze keer. Maar toch had ze er s avonds wel last van. Ze was heel pieperig en huilerig s avonds en toen ik haar in de Bench wilde doen voor de nacht en de lichten uitdeed werd ze helemaal hysterisch. Ik dacht eerst dat ze gewoon zat te drammen en dat ik haar misschien teveel verwend had met knuffelen die dag. Maar ze bleef maar huilen, heel zielig. Echt overstuur was ze, zo heb ik haar nog niet meegemaakt. Dus ben ik opgestaan en ben naast haar Bench gaan zitten met mijn dekentje om haar gerust te stellen. Mijn hand door het hekje gedaan en toen werd ze rustig en is lekker in slaap gevallen. Daarna ik ook weer naar bed en hebben we allebei lekker geslapen. Laten janken vind ik niks, er was duidelijk iets met haar aan de hand. Ben blij dat ik mijn hondenmoedergevoel (mooi woord) gevolgd heb en haar gewoon getroost heb. Nu hebben we allebei lekker geslapen.

 

 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Wat is ze toch mooi!!

pagina 3 van 9 12 34 5 6 7 8 9
Volgende forumvraag: Pup spelen met volwassen hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^