Nachtmerrie voor iedere hondenbaas, en die van mij is ook werkelijkheid geworden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik moet het nog even van me afschrijven. Geen leuk honden verhaal maar ik wist niet zo goed waar het anders te plaatsen.

Gisteren ging ik met de honden wandelen, in mijn straat liep ik langs een huis waar een rottweiler uitschoot en zonder twijfel zichzelf in Gruul vastbeet. De hond lag vast aan een tuig maar daar wist hij zichzelf uit te krijgen. Gelukkig stonden de bazen buiten en die sprongen gelijk op de rottweiler, dat heeft er voor gezorgd dat de rottweiler niet met zijn kop kon gaan schudden gelukkig.
Voor mijn gevoel duurde het minstens een minuut voordat de rottweiler Gruul los liet, helaas kreeg hij daarna weer de kans om Gruul in zijn achterpoot te pakken. Ik had de rottweiler nog aan zijn nekvel kunnen pakken maar hij was te sterk, ik kon hem niet houden en voor ik het wist hing hij weer in Gruul.
Weer doken er meteen 3 man bovenop, de vierde die toen aan kwam lopen heeft de rottweiler tegen zijn kop geslagen waardoor hij uiteindelijk weer los liet. Toen hadden ze hem goed te pakken gekregen en kon ik eindelijk weg uit de situatie.
De buren stonden gelijk voor me klaar en zijn met mij en Gruul de auto ingesprongen om naar de da te rijden. Mijn vriend was nog niet thuis van het werk. Daar zal ik ze lang dankbaar voor zijn.



Bij de da aangekomen werd Gruul meteen geholpen. Nadat er foto's gemaakt waren bleek er gelukkig dat er geen ribben gebroken waren of dat zijn organen beschadigd zijn. Wel bleek (toen hij eenmaal onder narcose was om zijn wonden te hechten) dat zijn spieren in zijn borstkas en zijn poot een flinke klap hebben gehad. De hoektanden van de rotweiler hebben zijn spieren gescheurd daar. Hij heeft dik anderhalf uur in de operatie kamer gelegen om alles weer goed te hechten. 2 wonden moesten groter gemaakt worden zodat de da ook bij zijn gescheurde spieren kon komen. Door het gat wat er is ontstaan bij zijn spieren en huid is er ook lucht onder zijn huid gekomen. Dat waren de rare dingen die ze op de foto konden zien.
Specal thanks voor dierenkliniek den Herd.



Hij heeft een pijnstiller gekregen die direct de ader in is gegaan, hij heeft ook gelijk een goede ab gekregen. Ik ben blij dat we hem gisteravond weer op konden komen halen. Ik ben flink bang geweest gisteren voor Gruul, zo'n grote hond die op zo'n kleine klapt met als enige doel om hem te doden.



Ik heb al contact gehad met de baas en hij neemt zijn verantwoordelijkheid daarin, dat is wel fijn dat het in ieder geval geen ruzie ofzo word. Gruul heeft al een deel wraak gehad want die heeft de drie mensen opengebeten (man vrouw en zoon, gezin van de rottweiler). Gruul was natuurlijk ook helemaal panisch toen hij tussen de kaken zat, en ondanks dat de mensen hem juist wilde helpen heeft hij ze toch alledrie in de worsteling open gebeten. Nu is Gruul al niet goed met vreemde mensen. Bij de da had ik uit voorzorg ook maar gezegd dat een muikorf wel een goed idee zou zijn met de staat waarin Gruul was. En dat was ook een goed idee, want hij heeft nog meerdere malen geprobeerd uit te halen. Toen hij uit de narcose kwam en weer probeerde om de da te bijten, vonden ze dat een goed teken dat we hem op mochten komen halen.


Gruul mag de aankomende week tot 10 dagen eigenlijk niet lopen. Naar buiten moeten we hem naar het gras tillen zodat hij daar zijn behoefte kan doen. Morgen moeten we terug naar de da om zijn wonden na te laten kijken. Uiteindelijk viel het gelukkig mee, de rottweiler had veel meer schade kunnen toebrengen. Gelukkig waren de mensen alert en werd er snel gereageerd, dat heeft zijn leven gered denk ik. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd was als de rottweiler de kans had gehad om met zijn kop te gaan schudden.



Thalia is er ook flink van onder de indruk, buiten kijkt ze (zeker in onze straat) continu om, ze loopt heel oplettend mee en als ze een andere hond ziet dan begint ze meteen te blaffen. Ik hoop dat dit snel wegtrekt zodra de schrik gezakt is, ook hoop ik dat Gruul er niet te veel aan over houd met andere honden. Ik vond het altijd zo heerlijk dat ze sociaal zijn, en dat ik lekker met ze op pad kan. Ik hoop dat dit gewoon door kan blijven gaan. Maar als Gruul nu echt veel vertrouwen verloren heeft, dan help ik hem daar natuurlijk ook bij zo goed als ik kan.


Op het moment ligt Gruul in de bench zielig te zijn, hij wil graag zijn wonden aflikken maar dat mag niet. Hij wilde buiten niet plassen dus was ik even met alleen Thalia een rondje gaan doen. Toen ik thuis kwam zag ik dat hij in zijn rompertje geplast had, dus die ligt nu op de verwarming te drogen. Hopen dat hij snel droog is zodat ik niet telkens op hoef te letten.
Mijn zorgen kindje, maar hij is er in ieder geval nog.
Nu hopen dat ik het ook snel een plekje kan geven, het is echt niet tof om dit met je hondje te zien gebeuren, het is een nachtmerrie van iedere hondenbaas.
Thanks voor het lezen en dat ik even mijn verhaal heb kunnen doen. Dit soort dingen van je afschrijven is altijd erg fijn.

 

Nog even een foto van mijn knappe man

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Wat vreselijk zeg! Arme Gruul.. Hopelijk hersteld hij snel en houdt hij er niks aan over.. 

 

Beterschap! 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Wat een verhaal... Rillingen komen over mijn lichaam bij het lezen van zo'n incidenten. Inderdaad de nachtmerrie van ledere hondeneigenaar! Het is uiteindelijk nog "goed" afgelopen. Hopelijk hersteld hij snel!!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

He gatsie, dat is schrikken!! Dat wil niemand meemaken. Wel heel fijn dat de mensen van de Rottweiler hun verantwoordelijkheid nemen.

Ik wens jullie heel veel sterkte en beterschap voor je kleine mannetje!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Ja dat is inderdaad de nachtmerrie van elke hondenbezitter, en nu is het jullie overkomen. Wat moet iedereen geschrokken zijn, vooral Gruul natuurlijk. Een geluk dat hij het overleefd heeft.

 

Fijn dat de buren je weg brachten, en de mensen van de rottweiler meewerkten, ik hoop dat dit een harde les voor hen was en dit niet nogmaals kan gebeuren. Goed dat alles grondig gecontroleerd is door de dierenarts.

 

En nu revalideren dus, en hopen dat de honden snel weer vrolijk en ontspannen kunnen gaan wandelen.

 

Beterschap voor Gruul!!

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Dat is met recht een nachtmerrie.

Wat verschrikkelijk om mee te maken.

Gelukkig neemt de eigenaar zijn verantwoording ik neem aan dat hij de kosten van de da gaat vergoeden?

Wat een lieve buren dat ze gelijk met je mee wilden rijden naar de da.

ik wens je veel beterschap voor Gruul hoop dat snel mag opknappen.

Veel sterkte voor jou zoiets gaat niet in je koude kleren zitten

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Verschrikkelijk

Beterschap.

honden page profiel marleenmarleen 3 doggies

honden foto van marleen

He bah kreeg het gewoon koud tijdens lezen.
Wat een ongelooflijk geluk dat je je hondje nog hebt maar inderdaad wat een nachtmerrie zeg!
Ik hoop op een volledig en snel herstel van je hondenmaatje. Of er blijvende schade mentaal is zal de tijd leren

honden page profiel lutlut 3 doggies

honden foto van lut

Dat is inderdaad de nachtmerrie van elk hondenbaasje...Veel beterschap aan Gruul, arme stakker...Dit worden lange dagen voor jullie, sterkte !

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester 3 doggies

honden foto van Ingrid De Meulemeester

Wat erg om dit mee te maken.Hopelijk herstelt je hondje goed en heeft hij geen blijvende angst.

Ik blijf er bij, als ik een loslopende hond zie afkomen of ik zie dat mensen hun hond niet onder controle hebben of een praatje staan te maken met de leiband losjes in de hand, terwijl hun hond aanstalten maakt om op ons af te komen, dan nemen wij onze kleine hondjes op. Opvoedkundig "not done", maar dat lap ik aan mijn laars. Er gebeuren zo veel incidenten.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Wat vreselijk Eline, een heel dikke knuffel voor Gruul en jou

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Wat een vreselijk verhaal, dan loop je daar gewoon met je hondjes en dan overkomt je zoiets.

Heel erg fijn inderdaad dat jouw buren jou geholpen hebben!

Hopelijk knapt Gruul goed op.

Heel veel beterschap voor hem en sterkte voor jou, je zal nog wel even de schrik in je benen hebben.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ach wat naar zeg! Misschien is een kap handiger dan een rompertje?

 

Sterkte hoor!

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Ongelooflijk, wat erg !!    

Je kunt eigenlijk nergens meer ontspannen met je honden gaan lopen.

Zit zelf in de stress als ik met de meiden loop. angst dat wat gebeurd.

 

Wat jij meegemaakt hebt, in je eigen wijk, is echt een drama.

Verwerk het maar eens en probeer onbevangen te gaan wandelen.......dat zal veel tijd nodig hebben.

 

Veel beterschap voor Gruul en sterkte voor jou.

Hoop dat jullie dit kunnen verwerken zonder dat er iets van overblijft.

Dat je na de genezing gewoon weer lekker met 2 vrolijke honden kan wandelen. Ik duim ervoor.

Lotje en Moos (Gast)

Oh afschuwelijk wat je hebt meegemaakt!!!!!

Helaas heb ik dezelfde ervaring gehad en heb ook angst gekregen voor dit soort honden.

Nu gaat het erom dat Gruul beter wordt.

Hij zal het niet vergeten..........ben ik bang.

Hoop dat je er zelf ook bovenop komt.

Ik weet op het moment helemaal niet meer waar ik mijn hondjes kan uitlaten zonder gevaar........

Er zijn hier in de buurt in zeer korte tijd allemaal grote enge vechthonden gekomen........

Heel veel sterkte!!!!

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

" Wat erg om dit mee te maken.Hopelijk herstelt je hondje goed en heeft hij geen blijvende angst.
Ik blijf er bij, als ik een loslopende hond zie afkomen of ik zie dat mensen hun hond niet onder controle hebben of een praatje staan te maken met de leiband losjes in de hand, terwijl hun hond aanstalten maakt om op ons af te komen, dan nemen wij onze kleine hondjes op. Opvoedkundig "not done", maar dat lap ik aan mijn laars. Er gebeuren zo veel incidenten. "

 Eline, wat afschuwelijk dat je dit mee hebt moeten maken! Echt vreselijk. Ik hoop dat Gruul snel hersteld van dit gebeuren en dat jullie het met zijn drieen/of vieren eigenlijk want je vriend zal ook vreselijk geschrokken zijn, snel een plekje kunnen geven. Ik wens je enorm veel sterkte!

Ingrid, je kleine hondjes optillen om ze te beschermen als er een grote hond op ze afkomt is het enige JUISTE dat je kunt doen.
Een klein hondje is nooit opgewassen tegen een (veel) grotere hond die kwaad wil. Hoe goed ze de hondentaal allebei ook beheersen.
Het is nu eenmaal zo dat een hondje met een klein postuur niet zo sterk is als een grotere en dan ben jij als eigenaar hard nodig om je "kleintje" te beschermen. Daar is NIKS opvoedkundigs incorrect aan.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

" Dat is met recht een nachtmerrie.
Wat verschrikkelijk om mee te maken.
Gelukkig neemt de eigenaar zijn verantwoording ik neem aan dat hij de kosten van de da gaat vergoeden?
Wat een lieve buren dat ze gelijk met je mee wilden rijden naar de da.
ik wens je veel beterschap voor Gruul hoop dat snel mag opknappen.
Veel sterkte voor jou zoiets gaat niet in je koude kleren zitten "

 De da kosten gaat hij vergoeden inderdaad, daar heeft hij ook geen moment moeilijk over gedaan gelukkig.

 

Ik heb zo vaak het scenario in mijn hoofd afgespeeld wat ik moet doen als mijn hond aangevallen word, in het echt is het toch even andere koek.

Dank jullie wel voor de sterkte wensen, dat doet ons goed :).

Ik sta er nog enigzins van te kijken dat ik geen moment boos ben geweest. Mijn vriend was niet thuis dus die had ik over de telefoon ingelicht, die kon echt alleen maar boosheid voelen. Ik ben allang blij dat Gruul nog leeft. De da vertelde ook dat Gruul veel geluk heeft gehad, meestal is het nieuws slechter als er zo'n grote hond een kleintje bijt. En we hadden ook nog een complimentje van de da gekregen, zijn spieren zagen er erg goed uit en hij kan daaraan zien dat er veel met hem gedaan werd, dat hij in een goede conditie is.

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Dit is idd mijn grootste angst! Ik heb dit al eens meegemaakt met een asiel hond en de hond van (toen nog) mijn collega. Deze hond liet alleen niet meer los en zijn we dik 20 minuten bezig geweest. De hond van mijn collega kwam los omdat het vel helemaal los scheurde. Dit voorval is nu 10 jaar geleden gebeurd en nog steeds word ik misselijk als ik eraan denk.

Het is zo naar om bij een hond de knop om zien gaan en nog maar 1 doel hebben: vermoorden! 

Nu bij bepaalde houding van ander hond en of bepaalde grom gaan mijn nekharen  omhoog staan en schiet ik al bijna in paniek ''oh nee dit gaat fout ''

 

Ik hoop heel erg met je mee dat je lieve Gruul  er geen heftige trauma's aan overhoudt!  En jij ook niet. 

Hele dikke knuffel voor Gruul! En ook voor jou!

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester 3 doggies

honden foto van Ingrid De Meulemeester

"  Eline, wat afschuwelijk dat je dit mee hebt moeten maken! Echt vreselijk. Ik hoop dat Gruul snel hersteld van dit gebeuren en dat jullie het met zijn drieen/of vieren eigenlijk want je vriend zal ook vreselijk geschrokken zijn, snel een plekje kunnen geven. Ik wens je enorm veel sterkte!Ingrid, je kleine hondjes optillen om ze te beschermen als er een grote hond op ze afkomt is het enige JUISTE dat je kunt doen.Een klein hondje is nooit opgewassen tegen een (veel) grotere hond die kwaad wil. Hoe goed ze de hondentaal allebei ook beheersen.Het is nu eenmaal zo dat een hondje met een klein postuur niet zo sterk is als een grotere en dan ben jij als eigenaar hard nodig om je "kleintje" te beschermen. Daar is NIKS opvoedkundigs incorrect aan. "

 Dank je. Heb al andere commentaren gehoord, vooral dan van de eigenaren zo van " hij gaat ze niet opeten hoor!" Maar ik neem geen risico's.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Wauw heftig verhaal... Sterkte voor jullie hoor, hopelijk krabbelt hij snel weer op en houdt hij er ook op sociaal gebied weinig aan over!

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Toen ik te titel zag schrok ik, heb toen snel door je verhaal geskipt om maar vlug te zien of het goed afgelopen is. Man, man wat een geluk  dat het zo is afgelopen. Dit is echt ieders nachtmerrie. Zo vanuit het niks. Je denkt als baasje inderdaad vaak 'wat als..' maar wanneer puntje bij paaltje komt vergeet je al je voornemens. Fijn dat er zoveel mensen waren om te helpen.

 

Ik hoop dat Gruul, maar ook jij, er snel weer bovenop komen. Sterkte allebei. 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

ohh afschuwelijk zeg!Niet gek dat jullie allemaal ondersteboven zijn hiervan 

Wel erg fijn dat jullie zoveel bijstand kregen, en iedereen alles op alles zette om de schade te beperken.

Das een geluk bij een ongeluk.

 

Arme gruul..het zal allemaal tijd nodig hebben..

ga je alvast maar verdiepen in puzzels om gruul te vermaken

en heel veel laten kluiven om te verwerken.

 

Verder misschien idee om een dap stekker in huis te halen

Die werkt ongeveer een maand en kan helpen met rust en ontspanning voor je schatten

 

Dit is niet niks om te verwerken voor jezelf en voor Thalia

Opeens alleen wandelen na zoiets..

Ik zou honden even mijden waar je kan...pas als ze beetje  ontspant(door ontspannen ervaringen)..met bevriende hond gaan wandelen bv

 

Als je honden tegenkomt loop er met een boog omheen in snel wandel tempo

 

Dikke knuf en heel veel sterkte voor jullie

We duimen voor goede genezing op alle vlakken

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Hier loopt ook zo'n grote rottweiler op een erf. Achter de poort doet ie altijd zo lelijk naar Obi.. Dat ik blij ben dat de poort ertussen zit. Laatst liep ie los wel bij de baas maar je hart draait zich om. Schijnbaar luistert ie toch goed genoeg... Want hij kwam niet achter ons aan. Ik heb ooit een foto gezien van wat er over was van een menselijke arm na een rottweiler aanval. Dat vergeet je nooit meer. Gelukkig heb je geluk gehad en zal Gruul weer opknappen. Veel sterkte! Geef em een knuffel! Wat een nachtmerrie....

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Wat afschuwelijk. Dikke knuffel voor jou en voor Gruul. Hoop op een voorspoedig herstel!!

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

Gelukkig dat het zo is verlopen.

Boos zijn? 

Je hebt je energie gestoken in dat wat noodzakelijk is. Handelen in het welzijn van jouw hond. De eigenaar van de rottweiler gedraagt zich ook correct. Een goed herstel voor Gruul is uiteindelijk het belangrijkste.

Om zoiets een plaats te kunnen geven heeft dit ook wel even tijd nodig. Voor alle partijen.

Wat we als mens ook moeten beseffen is dat niet alle honden sociaal zijn. Het is een utopie van te denken dat elke hond het met andere honden kan vinden. En dat honden eigenaars hier echt wel rekening mee moeten houden. En dat grote honden, die sterk zijn en over heel wat kracht beschikken een degelijk tuig aan hebben en de leiband aan een riem aan de eigenaar zijn taille wordt vast gemaakt. Zodat er al geen kans is dat de lijn uit de hand schiet.

Ik ondervind ook dat er zoveel mensen een hond hebben op deze wereld en over heel wat zaken niet bij stil gestaan wordt en nog veel te weinig kennis is over het gedrag van een hond.

 

Indien jouw hond achteraf problemen heeft met andere honden, kan je via de BAT methode gaan trainen. zodat Gruul terug vertrouwen leert opbouwen. Maar misschien is het zelfs niet nodig.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

" ohh afschuwelijk zeg!Niet gek dat jullie allemaal ondersteboven zijn hiervan 
Wel erg fijn dat jullie zoveel bijstand kregen, en iedereen alles op alles zette om de schade te beperken.
Das een geluk bij een ongeluk.
 
Arme gruul..het zal allemaal tijd nodig hebben..
ga je alvast maar verdiepen in puzzels om gruul te vermaken
en heel veel laten kluiven om te verwerken.
 
Verder misschien idee om een dap stekker in huis te halen
Die werkt ongeveer een maand en kan helpen met rust en ontspanning voor je schatten
 
Dit is niet niks om te verwerken voor jezelf en voor Thalia
Opeens alleen wandelen na zoiets..
Ik zou honden even mijden waar je kan...pas als ze beetje  ontspant(door ontspannen ervaringen)..met bevriende hond gaan wandelen bv
 
Als je honden tegenkomt loop er met een boog omheen in snel wandel tempo
 
Dikke knuf en heel veel sterkte voor jullie
We duimen voor goede genezing op alle vlakken
 
  "

 

Bedankt voor de tips!
Gruul ligt nu lekker te slapen, ik hoop dat hij de hele dag gewoon lekker wil slapen. Hoe meer rust hij neemt hoe sneller het kan genezen.

Ik vind en blijf vinden dat Rottweilers prachtige honden zijn, ik zal daar nu niet ineens bang van worden. De ene rottweiler is de andere niet en bij alle rassen heb je honden zitten die niet met andere kunnen.

honden page profiel ...... 3 doggies

honden foto van ...

Wat afschuwelijk om mee te maken.. Sterkte en hoop op een spoedig herstel voor gruul..

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  
Bedankt voor de tips! Gruul ligt nu lekker te slapen, ik hoop dat hij de hele dag gewoon lekker wil slapen. Hoe meer rust hij neemt hoe sneller het kan genezen. Ik vind en blijf vinden dat Rottweilers prachtige honden zijn, ik zal daar nu niet ineens bang van worden. De ene rottweiler is de andere niet en bij alle rassen heb je honden zitten die niet met andere kunnen. "

 Slapen is het allerbeste..ze zullen vast ook veel gaan dromen de komende tijd..das goed!

Helaas met genezing komt meer drang tot activiteit en wordt het moeilijker om de spirit erin te houden zonder teveel belasting fysiek

 

Heb je ervaring met hersenwerk? anders hier op het forum en facebook en youtube genoeg simpele goedkope manieren te vinden

Een paar snoepjes in een handdoek verstopt die je oprolt of raar opvouwt geeft al veel neus plezier en weinig beweging voor nodig

 

kijk ook naar jezelf..doe niks met de honden waar je je niet zeker over voelt

zoek rustige plekken op zodat jullie kunnen ontspannen

de rest komt later

 

eerst rustig worden en verwerken...de rest komt later

nu kan je nog reageren op elkaars stress dus zorg dat je de kans op stress buiten minimaal maakt

eerst maar weer leren ontspannen

dat werkt voor mij iig het beste

en geeft meeste resultaat bij waldo

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Lees dit met verbijstering....inderdaad ieders nachtmerrie die zelf een hond heeft. En het gebeurt dus altijd OPEENS 

Komt nog bij dat jouw ventje een klein ventje is en helemaal geen partij voor een Rottie. 

 

Gelukkig ...als je hier nog van geluk mag spreken...niks dodelijks gebeurd en hebben jullie ze kunnen uiteenhalen.

Alleen veel pijn voor hem en ook voor jou , alleen andere pijn maar die komt even hard aan. 

 

Ik vond het zó verederend  hoe je schrijft dat zijn romperke nu ligt te drogen....net alsof je over jouw baby spreekt. Arme Gruul....

 

sterkte Eline en kusje voor Gruul.

honden page profiel Elvira van LoonElvira van Loon 3 doggies

honden foto van Elvira van Loon

Jeetje wat een verschrikkelijke horror ervaring. 

Mijn man heeft zo'n zelfde situatie van dichtbij meegemaakt. Hij loopt hierdoor wat paniekerig met onze 3 hondjes wanneer hij andere honden tegenkomt. Hij brengt alleen zijn wantrouwen over op de hondjes van ons.

Ik hoop niet (al kan ik het me goed voorstellen ) dat deze ervaring hetzelfde effect op jou of je honden zal hebben. 

Heeeeeeeeeel veel sterkte met Gruul! Ik duim dat hij vlot mag beter worden !

pagina 1 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: groepsdynamiek: een tweede hond.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^