mijn pup bijt nog steeds dingen stuk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

lies (Gast)

Mijn kruising  pup  vader bouvier  moeder bordercollie ./ poolhond 9 maand bijt nog dingen  stuk  .Hij doet het niet vaak maar als  hij het  doet dan ook goed .Hij begon met onze vloer toen de vloer kleden . De poef en vandaag de bank. Hij doet snachts niks . Het gebeurd als we weg zijn .Hij kan zo 3 uur alleen zijn  . Maar dan ook weer niet . Wij snappen het niet meer . Verder is het een super lieve  hond  luisterde goed. Mijn vraag wie kent dit en gaat dit over. We hebben altijd honden gehad maar dit kennen wij niet.

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Ja, dit is verveling.  Zorg dat je hond moe is als je weg moet.  Kan je dit niet doen, zal je, zoals wij gewoon moeten zorgen dat er niks op te eten valt.

Eén van onze honden heeft dit gedaan tot ze een jaar of twee was.  Bij haar waren het de muren, bezetting eraf tot op de blote baksteen...

We zorgden ervoor dat ze genoeg kon wandelen maar als we dit niet hadden gedaan, deed ze zulke dingen.

Probeer je hond dus eerst genoeg afleiding te geven zodat hij kan gaan slapen als je weg moet.

 

Succes!

honden page profiel Tanja, bazin van VenzTanja, bazin van Venz

honden foto van Tanja, bazin van Venz

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn hond is nu 1. Kruising golden, rottweiler bernersennen. 

Geef m altijd veel beweging en daarna een kluif en een kong. Maar dat helpt niks ook al blijf ik t doen. 

Hij heeft al zoveel gesloopt! Gisteren mijn schoenen nog. Ruim altijd alles op maar dan weet hij er nog bij te komen en anders verzint ie weer wat anders.  Ik steek het altijd maar op de jonkheid,haha.

Wel even nagaan wat de oorzaak is. Meestal verveling....

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Kun je hem geen afgesloten ruimte bieden waar hij niet overal bij kan?

Hier gaat de grote hond bijvoorbeeld in de bijkeuken, hij sloopt niet maar hij zit liever in die besloten ruimte als hij alleen is.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

mijn 8 maanden puber is eigenlijk nu pas begonnen met echt bewust slopen.
voorheen waren het nog alleen papiertjes, maar nu, tja eigenlijk is er niks meer te slopen, alles wat los spul is heb ik opgeruimd.

het is hier denk ik ook verveling, we wandelen genoeg maar ik ga nu ook meer en meer merken dat hij niet meer genoeg heeft aan alleen wandelen, hij wil aan het werk.

Volgende forumvraag: Overal waar ik ben......
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^